ko greš iz mengša levo, pa pol desno, pol pa na domžale levo pa prideš na staro cesto za v LJ, upam da približn veste ki je to...a je tam enosmerna al dvosmerna, ko je že glih en neki omenju, men je zmeri neki čudn tam, ko se vračam iz hribov

Damjan19 je napisal/-a:dejte nej mi edn razjasne tele domžale...
ko greš iz mengša levo, pa pol desno, pol pa na domžale levo pa prideš na staro cesto za v LJ, upam da približn veste ki je to...a je tam enosmerna al dvosmerna, ko je že glih en neki omenju, men je zmeri neki čudn tam, ko se vračam iz hribov
ops: :P
Timex je napisal/-a:u Domžalah k je enosmerna folk kr zapele nasprot pol pa gleda zakva mu vsi piskajo. men je ena nasprot zapelala v tej enosmerni pol je pa mislna d sm sam prjazn k sm ji dal prednost da zavije na parking pa mi tm maha a ubistvu sm čaku da se umakne da grem loh mim
Ronin je napisal/-a:Timex je napisal/-a:u Domžalah k je enosmerna folk kr zapele nasprot pol pa gleda zakva mu vsi piskajo. men je ena nasprot zapelala v tej enosmerni pol je pa mislna d sm sam prjazn k sm ji dal prednost da zavije na parking pa mi tm maha a ubistvu sm čaku da se umakne da grem loh mim
Vale center al kasnkol center je ze?
Samotar je napisal/-a:Ronin je napisal/-a:Timex je napisal/-a:u Domžalah k je enosmerna folk kr zapele nasprot pol pa gleda zakva mu vsi piskajo. men je ena nasprot zapelala v tej enosmerni pol je pa mislna d sm sam prjazn k sm ji dal prednost da zavije na parking pa mi tm maha a ubistvu sm čaku da se umakne da grem loh mim
Vale center al kasnkol center je ze?
Ne na drug stran ceste, tam pri Mercatorčku.
X-Hair je napisal/-a:..... joj kaj delamkam naj grem
zakaj mi trobi
ops: AAAAAAAA
No pa smo tam.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov