Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Po avg 22, 2005 10:18 am

No pa da začnemo od začetka!
Kar limate tle gor, sploh niso hot rodi, ampak recimo Camaro je muscle car, Chevy bel air je classic car ( če je predelan pa spada pod custom cars!)
Hot rodi majo več podzvrsti: (za lažje razumevanje nekaterih bom zraven limal tudi slikice!)

1)Hot rod - bucket
Slika

2)Hot rod - hiboy
Slika

3)Hot rod - open
Slika

4)Hot rod - vicky
Slika

5)Hot rod - truck
Slika

6)Hot rod - panel
Slika

7)Rat rod (my favorite!)
Slika

Nekaj jih sicer še nisem naštel (Street rod, roadster, 3w coupe, 5w coupe....) samo vsi verjetno opazite neko rdečo nit med temi!
Kar pa se registracije tiče če je bil isti model že registriran v EU,
je možna z precej manjšimi komplikacijami kot se zdi na prvi pogled!

@ No Fear, ne vem o katerih organizatorjih Wheels manie govoriš,
samo midva se pa verjetno ne poznava!

Uporabniški avatar
NoFEAR
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoFEAR Po avg 22, 2005 10:43 am

Ja Dros, prav maš, res nas je med custome zaneslo... Tud, jst nism hot-roda nalimal... :oops:

Kar se pa organizatorjev wheels manie tiče, pa bi zgleda tud ti mogu vedet o kom govorim: Rok, Janez in Primož - Ginger...

Uporabniški avatar
péso
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a péso Po avg 22, 2005 11:39 am

ja res je..v naslovu piše hot rods (vprašanje je blo namenjeno v tej smeri) ampak na tem forumu itak ni nobene podobne debate tko da kr tuki obdelujemo vse veje (hot rod, custom, mal tut muscle car..) čeprov glede camarota - že res da je najpogosteje muscle car, ampak ta je bil preurejen kot hot rod.. ;)
jst mislm d ni potrebno limat izrecno hot rodov ampak nasplošno (recimo temu) ne ravno serijske oltimerje :P

pa nej dodam neki meni ljubih hot rodov:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Po avg 22, 2005 12:04 pm

Aha!
No potem pa še jaz nalimam moj naj naj avto Mercury 51 chopped
Slika

Pa še dvovratna različica
Slika

@no fear, zgleda da se poznamo :oops: :hi

Uporabniški avatar
NoFEAR
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoFEAR Po avg 22, 2005 12:49 pm

Oooo, ja... Mercury... :twisted: :clapclap Moja druga best izbira... Znižana strehca... Ufff, carsko... 8) Sploh hud bi bil v kšni mat črni barvi...

Dros, poznamo v pravem smislu ne, vidl smo se pa sigurn že... Predvidevam da si ti Janez, glede na to da si iz Domžal, a ne?

Škoda da je tud letos ne boste organiziral... Mogoč bi pa le uni modeli iz Madžarske al pa še kšni novi iz Avstrije uletel...

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Pe avg 26, 2005 9:10 pm

Pozdrav vsem ljubiteljem hot rodov!! :___o Kolikor jaz vem v sloveniji res še ni nobenega hot roda na cesti se pa en dela na otočcu. Chevy pick up. Kdaj bo dokončan nihče ne ve.Bo pa kmalu na cesti (upam) nekaj podobnega (po namembnosti) DODGE chelenger iz Mengša. Za kaj več bomo morali pa še malo počakati in dolarčke šparati. Če pa koga zanima imamo 24.9.2005 All american cars meeting pri gradu Kodeljevo!! www.v8club.com
Hot rodov vam žal letos še ne morem obljubiti.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 19 gostov