maky je napisal/-a:he he ja tele na tecnhounionu so pa res sami majstri...![]()
![]()
![]()
evo še ena njihova cvetka:
Od sestrinega fanta fotr je imel BMW serijo 5(ne vem točn ker model ).In enkrat je mojstr pozabu tankat in je šou na morje.Itak avto obstane na vrhniki...
Kliče amzs naj mu pripeljejo kantico z bencinom.Un prnese 5l in ulijeta notr in nič...Avto še zmer ne užge...
ok ga amzs odpelje na TU.Tm mojstr gleda use-totok goriva,filtere,svečke pa kaj ti še jst vem kaj use... In nekako ugotovi da je napaka na računalniku da zato ne užge![]()
.Bo treba naročit iz njemačke,....itd itd...itak ene 5000dem...
in po ene 5 dnevih pride ta computer.Sam avto še zmer ne užge!Mojstru se ne sanja več kaj je zdej in itak:"Ga bomo u Nemčijo u tovarno poslal in bojo oni porihtal".
In če 3 dni je avto popravljen.Valda fotr upraša kako,kaj je blo narobe,...
In vzrok?Če sprazneš tank do konca je treba naliti vsaj 10l bencina not da računalnik sploh dovoli vžig![]()
![]()
![]()
Hud sistem ni kej
maky je napisal/-a:he he ja tele na tecnhounionu so pa res sami majstri...![]()
![]()
![]()
Od sestrinega fanta fotr je imel BMW serijo 5(ne vem točn ker model ).In enkrat je mojstr pozabu tankat in je šou na morje.Itak avto obstane na vrhniki...
Kliče amzs naj mu pripeljejo kantico z bencinom.Un prnese 5l in ulijeta notr in nič...Avto še zmer ne užge...
ok ga amzs odpelje na TU.Tm mojstr gleda use-totok goriva,filtere,svečke pa kaj ti še jst vem kaj use... In nekako ugotovi da je napaka na računalniku da zato ne užge![]()
in po ene 5 dnevih pride ta computer.Sam avto še zmer ne užge!Mojstru se ne sanja več kaj je zdej in itak:"Ga bomo u Nemčijo u tovarno poslal in bojo oni porihtal".
In vzrok?Če sprazneš tank do konca je treba naliti vsaj 10l bencina not da računalnik sploh dovoli vžig![]()
![]()
![]()
Hud sistem ni kej
maky je napisal/-a:Subaru je napisal/-a:zanimiva zgodba in poučna zgodba.....nisem pa vedel, da ima rezervna guma drugačen presek kot ostale na avtomobilu....
he he je treba gumo enake velikosti posebej dokupiti
TechnoBoy je napisal/-a:maky je napisal/-a:he he ja tele na tecnhounionu so pa res sami majstri...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hud sistem ni kej
hmm kaj poj avto pod 10l sploh nedela al kaj ?
a gleda pac ce je zmankal benza pa poj preklop na SEJFTI MOUD
RedBaron je napisal/-a:Optimalen program:
if (bencin < 10)
NE vzgi;
else
vzgi;
if (rezerva == false) // ce je ni v prtljazniku
prestavljaj samo do 2. presave;
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost