milan je napisal/-a:Men je pa šla dihtenga. Zdej me pa zanima kolk pride prbliž servis. Baje se bo zamenjala samo dihtenga pa glavo motorja se bo mal pobrusil. Kolk prbližn nej bi to stal. Avto je pa ROVER 414 si
Hanzi je napisal/-a:Meni pa je šla na Astri in upam da me bo v garaži prišlo vse skupaj pod 50 jurji. če ne bom bankrotiru saj imam naslednjimesec še reg.
vazman je napisal/-a:Men je podobno delal kot upisuje Ziggy(brez kajenja),kadar sem avto parkiral je blo vedno več hladilne tekočine pod avtom kot v sistemu,hladilna tekocina je kar zuborela.Crknu je termostat in to kr na lepem.Stal sem pred zarornicami preko zeleznice in sem mal zaradi dolgocasja postal pozoren na temparaturo motorja.Dokler sem se vozil,pa še tjutraj je blo dost bio hlajenja,ko pa sem stal se je pa vidlo kako se kazalec vzpenja proti rdecemu polju,pa še ventilator se je nonstop vklopljal.Za pranje hladilnega sistema in novo tekocino,nov termostat in pokrovcek raztezne posode me je prišlo 10 000.Ce pa bi se še kaj vec vozil bi lahko blo pa še malo vec.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost