Celo poletje že trpim odvzeme prednosti na Ptujski cesti, kjer se vključeš na hitro cesto proti Šentilju... na pobrežju.... Tujci,so učitno vsi slepi ali pa ne poznajo znaka za odvzem prednosti, peljejo brezskrbno mimo tega znaka naravnost v tebe ali pa za las mimo tebe... ko mu potrobiš pa te v nešteto jezikih preklejejo zakaj mu trobiš... Zakaj to pišem... Ker sem pred 30min peljal tam in na žalost spet po desnem pasu (na levem je bil drug avto zato se nisem mogel umaknit ) in seveda po pričakovanjih tovornjak tik pred mano brez kakega znaka zmanjšane hitrosti vzame prednost, nakar se skoraj zaustavim (ker nisem želel imeti bližnjega srečanja z tovornjakom) mimo mene še 4je nemški turisti, kateri so se mi peljali tako blizu, da bi se lahko dotaknil avta.... Seveda sem vseh 5 "natrobo" in seveda sta 2 mene preklela in si mislila kaj dela toto budalo tam

ko več enostavno ni šlo mimo mene sem končo lahko izkoristil mojo "prednost"

Najlepše pri vsem tem pa je, da verjetno teh vseh 5 še zdaj preklinja mene ker se jim niti ne sanja, da so imeli odvzem prednosti....... in to se vsako leto dogaja na istem mestu... Edina rešitev za nas, ki pridemo iz taborske strani je da se že na začetku na semaforu postavami na levi pas, ki se pa pozneje zoži v enega in če si na levem pasu lahko imaš to srečo,da te noben noče spustiti na desnega (tujci in domačini), kaj ti potem ostane?

dosti prometnih nesreč je že bilo tam in še bo...., a noben nič ne ukrene.... pa srečno vožnjo še naprej!

:P