Dariooo je napisal/-a:zato, da dajo pred ovinkom na gas, tko da imajo motor v ovinku na obratih, tko da ga lahko pol vn povlece...nekater celo v ovinku z desno nogo dajajao gas (s peto) in bremzajo (s prsti), tko da se avto ustavlja ampak ne zdrsi z ovinka zaradi centrifugalne sile......
upam da sem ti kej pomagal....
LP
Mr. S2k je napisal/-a:Pri vožnji skozi ovinek z plinom začne nos riniti ven iz ovinka. Če pa v tem trenutku malo ˝potapkaš˝, seveda z občutkom in da ne odvzameš plina, pa avto malo potegne noter v ovinek in zato si lahko hitrejši oz. ne razbiješ avta. Avto se na nek način obnaša podobno, kot z zadnjim pogonom.
LP
Dariooo je napisal/-a:zato, da dajo pred ovinkom na gas, tko da imajo motor v ovinku na obratih, tko da ga lahko pol vn povlece...nekater celo v ovinku z desno nogo dajajao gas (s peto) in bremzajo (s prsti), tko da se avto ustavlja ampak ne zdrsi z ovinka zaradi centrifugalne sile......
upam da sem ti kej pomagal....
LP
Slide je napisal/-a:Peta prsti se uporablja pri zaviranju in sočasnem metanju prestav navzdol, da lahko devaš "cvišngas" (medplin, međugas)...upam da je jasnoops: da ujameš obrate...
Zaviranje z levo nogo v ovinku je opisal že cardinal, namen je da se težišče prenese naprej, da zadnja kolesa rahlo (ali bolj) zdrsnejo in se zmanjša understeer oz. podkrmarjenje(nos rine naravnost) BTW, če si pregrob lahko še prej končaš u malinah, kot brez tega...
Tisto kar pa pa ti sprašuješ, kar počnejo na ravninah(ampak nekateri ne znajo brat, čeprav je podčrtano) je pa meni tudi uganka, ampak mi je alanq4-ova razlaga še najbolj logična, tudi sam sem si tako razlagal to početje...
lenivec je napisal/-a:Mr. S2k je napisal/-a:Ja to je to. Pri moji igrači pri vožnji z visokimi obrati kolesa blokirajo, če ne dodam medgasa, ko mečem v nižjo prestavo.
ajd model zaj pa razloži ka lahko pri tvoji igrači kolesa blokirajo med vožnjo po vrhu vsega še pri visokih obratih
torej kolesa so blokirana mašina ma pa visoke obrate. super kombinacija![]()
kok jaz vem če kolesa blokirajo tut mašina blokirarazn če je kuplonga stisnjena.
pa predn začneš pisat nazaj si poste sptremeni in namesto da kolesa blokirajo napiši da se začnejo počasneje sukat kot gre asvalt mimo njih in zaradi tega zdrsnejo, ker blokirajo 100% ne
Mr. S2k je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:Mr. S2k je napisal/-a:Ja to je to. Pri moji igrači pri vožnji z visokimi obrati kolesa blokirajo, če ne dodam medgasa, ko mečem v nižjo prestavo.
ajd model zaj pa razloži ka lahko pri tvoji igrači kolesa blokirajo med vožnjo po vrhu vsega še pri visokih obratih
torej kolesa so blokirana mašina ma pa visoke obrate. super kombinacija![]()
kok jaz vem če kolesa blokirajo tut mašina blokirarazn če je kuplonga stisnjena.
pa predn začneš pisat nazaj si poste sptremeni in namesto da kolesa blokirajo napiši da se začnejo počasneje sukat kot gre asvalt mimo njih in zaradi tega zdrsnejo, ker blokirajo 100% ne
Matr smo pikolovski... :P
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov