Mate je napisal/-a:
Da bi se medved klatil tako blizu Ljubljane tudi jaz malo dvomim, vem pa, da se je par dni nazaj sprehajal po Borovnici in to med hisami, tako da niti ni tako zelo cudno, da bi se sprehodil se do Ljubljane, edino ne vem, kaj je naredil z Ljubljanico![]()
V-i-p je napisal/-a:Ne, ne, maky, nisva se očitno razumela, pa tud jst sem res malo narobe mogoče povedal, na tržaški bi bla res čudna tole, bla je cesta ki je v bistvu vzporedna z tržaško, nekako no, nisem še ravno expert v Ljubljani. Sem šel na zemljevit pogledat, ti prilagam sliko, pa sem ti označil kje točno sem jaz peljal v smeri puščice in z rdečo piko označil, kje naj bi približno medved prišel na cesto. Dvakrat sem preveril in tale lokacija definitivno drži. Lp!
V-i-p je napisal/-a:na, evo, točno to sem pričakoval. Sej razumem. Ampak ok, jst vem da sem videl medveda. Ko pa pomislim, da je tam pri dolgem mostu proti cesti dveh cesarjev ena sama goščava, bolj malo luči in še manj ljudi, pa še glavno smetišče je blizu, bi pa kar verjel svojim očem, jep.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov