Iščem grelce za gretje sedežev, kdo kj ve kje bi se jih dalo dobit, sem mal brsku po ebayu pa nč?

Hvala
LP
En3r6Y je napisal/-a:Pozdravljeni!
Iščem grelce za gretje sedežev, kdo kj ve kje bi se jih dalo dobit, sem mal brsku po ebayu pa nč??
Hvala
LP
AuDi_ je napisal/-a:Kaj pa rabiš to? Ni škoda dnarja? Al maš slabo gretje pa te zebe pozim?
Xsara vts je napisal/-a:Strošek je pa ni..
Udobje pač nekaj stane.
Dobi se komplet:
4 grelni elementi (2x sedalo 400x280mm in 2x naslon 300x280mm)
pribor za montažo ( kabli, releji, temostikalo, 2x stikalo za vklop)
napajanje 12V
moč (en sedež) 45W
poraba toka 3,5A
cena 35 kSIT
LP, Daisy
En3r6Y je napisal/-a:A je kdo omenjen koplet že sprobu? So blazinicedost velike?
Xsara vts je napisal/-a:En3r6Y je napisal/-a:A je kdo omenjen koplet že sprobu? So blazinicedost velike?
Znanec, avtotapetnik je omenjen komplet montiral že večim strankam. Zadeva se dobro obnese(še vse dela), blazinice so tudi dovolj velike, saj ti grejejo "ta zadnjo" in pa ledveni del. Če nisi Guliverjev sorodnik mora tudi tebi odgovarjati.
LP, Daisy
En3r6Y je napisal/-a:AuDi_ je napisal/-a:Kaj pa rabiš to? Ni škoda dnarja? Al maš slabo gretje pa te zebe pozim?
Če bom že avto razderu in delu, si želim ustvart res udoben in prijeten avto za vožnjo, kakršnega si želim. Glede dnarja si preberi prejšen stavek, ubistvu pa to ni nevem kakšen strošek. Zebe me pa ne, je pa luštn pozimi da se na ogreto usnje usedeš
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov