uri1pet je napisal/-a:Tud jst mam BFG.. gume gor sicer v dimenziji 195/45/16, pa sem zlo zadovoljen z njimi, ameriške gume ki se še niso nevem kako prjele na slovenskem tržišču so se pa zlo dobr odrezale na različnih testiranjih predvsem na dežju!!
dobr nakup, saj men se je splačal ker sem jo sobil za cca20K, ostale firme bi pa težko dobil pod 25k!!
Tuningcar je napisal/-a:ps, edin k me mot da po makadamu kamencke pobira, pol pa k navres jih pa mece v blatnik (se dober da je plastika po blatniku)
fric je napisal/-a:Tuningcar je napisal/-a:ps, edin k me mot da po makadamu kamencke pobira, pol pa k navres jih pa mece v blatnik (se dober da je plastika po blatniku)
Že kar nekaj časa razmišljam o tem proizvajalcu, pa se nekako nisem mogel odločit. Tale podatek pa me je definitivno prevzel. Rabim res mehko gumo, ki razvije visoko temperaturo in to je očitno prava izbira. Glede na to, da uničim 2 kompleta gum na sezono, mi tudi cena ugaja.
A mogoče kdo ve, če je pri njih dobavljiva dimenzija 175/60/13, ter dimenzija 195/45/15 (s ceno seveda).
Sale je napisal/-a:fric je napisal/-a:Tuningcar je napisal/-a:ps, edin k me mot da po makadamu kamencke pobira, pol pa k navres jih pa mece v blatnik (se dober da je plastika po blatniku)
Že kar nekaj časa razmišljam o tem proizvajalcu, pa se nekako nisem mogel odločit. Tale podatek pa me je definitivno prevzel. Rabim res mehko gumo, ki razvije visoko temperaturo in to je očitno prava izbira. Glede na to, da uničim 2 kompleta gum na sezono, mi tudi cena ugaja.
A mogoče kdo ve, če je pri njih dobavljiva dimenzija 175/60/13, ter dimenzija 195/45/15 (s ceno seveda).
Hmm, se mi zdi, da kamenčke pobira predvsem zaradi "vzorca" profila (kanalov) in niti ne toliko v smislu, da bi se kamenčki lepili v samo mešanico gume (kot je to običaj pri dirkalnih gumah iz katerih si najbrž izhajal). No mogoče se pa motim, sem pač pomislil na to in sem moral povedat![]()
.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov