Debate, ki niso vezane na ostala področja...

bizi10
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a bizi10 To feb 01, 2005 6:49 pm

Sam ste res modeli nekateri. pišuka vsi veste da je ponoči manj prometa ane? Res je. Pa vsi veste da je mariborska široka pa ne vem kaj še. To nima nobene veze če si ti šumaher pa bi znal tam 200 peljat, saj je res široka, komot bi bla omejitev 70 glede na to kolk je semaforjev, pa še dober avto mam kmaširokegumelitefeltnepašefacasm itd. AMPAK KURČEVA OMEJITEV JE 50 KM/H pa še hočete al pa ne. Podnevi, ponoči, ko hočete in ko nočete, poleg tega nobedn od vas ne ve, da je ravno ponoči največ policajev na cestah in ravno takrat bi vi dirkali? Če imaš vsaj eno ampak res vsaj eno delujočo možgansko celico se odkar je nov zakon NIKOLI ne pelješ dvakrat čez omejitev a sem že omenil NIKOLI? Če pa se je pa čist prav da te štrafajo pa ti izpit vzamejo. Saj ne pravim da se peljem skoz po omejitvah ampak se precej bolj odkar je nov zakon. Ne boste verjeli, večinoma streljajo tam ko je 50 omejitev ali nenadna sprememba omejitve, tako da tam potrpiš pa se pelješ 55 km/h pa je zadeva rešena. Če si pa živc pa računaj da boš tekom leta sigurno prispeval v državno blagajno. Tele kazni so čist kul, s tem bodo upam precej umirili največje divjake. Čeprav tavečji norci se bodo tud brez izpita zaletaval okrog.

Ampak še vedno pa nismo rešili največjega problema na naših cestah, tistega ki povzroči največ nesreč in to so prepočasni vozniki. Ko bomo enkrat dosegli kazni tudi za tiste ki se 50-60 vozijo tam ko je omejitev 90 pol se bo poa mogoče celo užitek kam peljat.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To feb 01, 2005 7:11 pm

ja. pa ko bomo mel vsi cipe v vratu, in avtu. jp to bojo cajti :D

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim To feb 01, 2005 7:15 pm

bizi10 je napisal/-a: tistega ki povzroči največ nesreč in to so prepočasni vozniki.

ti to na podlagi kakšnih podatkov al kar tako na pamet :?: ;
dosedaj je bolj veljalo, da so to prehitri in vinjeni :pij:
lp pilgrim

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To feb 01, 2005 7:18 pm

prehitri prehitevajo prepocasne zato je nesareca, uni k so pa pijani, so jim pa pocasnezi tko skrauzlal zivce da so se sli napit pol pa razbit. you see vse je povezan, in prepocasnim je treba izpite vzet. a je kdo za peticijo? :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan To feb 01, 2005 7:21 pm

Voith je napisal/-a:prehitri prehitevajo prepocasne zato je nesareca, uni k so pa pijani, so jim pa pocasnezi tko skrauzlal zivce da so se sli napit pol pa razbit. you see vse je povezan, in prepocasnim je treba izpite vzet. a je kdo za peticijo? :lol: :lol: :lol: :lol:

jp prehitevanje u nepregledne ovinke, čez poune črte in v škarje

dejte se mau skulirat
lepo si rečte da boste za pot rabil pou ure (namest 20 min) si pržgite radio, vozte po predpisih al pa pač tolk kolkr vozjo uni pred vami, ki jih ne morte prehitet in lepo u izico
pršl boste u 28 minutah in si mislte da ste bli full hitri

lepo u izi, pa je

pa vse tole je mau offtopic
podpis

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim To feb 01, 2005 7:31 pm

predlog: če toleranca velja navzgor pri recimo 90km/h do 99km/h naj velja tudi navzdol do npr. največ 81km/h;
kar je manj pa 100jurjev kazni, pa pike, pa vozniško proč, pa obvezno dirke gledat :P
lp pilgrim

bizi10
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a bizi10 To feb 01, 2005 7:51 pm

pilgrim je napisal/-a:predlog: če toleranca velja navzgor pri recimo 90km/h do 99km/h naj velja tudi navzdol do npr. največ 81km/h;
kar je manj pa 100jurjev kazni, pa pike, pa vozniško proč, pa obvezno dirke gledat :P

No vidiš to so besede :D

Žiga Plešnik
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Žiga Plešnik So okt 15, 2005 5:27 pm

jap zadeva je rešena dobo sn sodnika padla je pritožba in zadeva se je končala tako da sn dobiv položnico v znesku 10.000 sit policaji se lohka sam nekam zeletijo pa so lihk hapi tak da sreča je bla na moji strani!!!!! :P :lol: 8) :twisted: :D ;)

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So okt 15, 2005 5:45 pm

:pivo

Uporabniški avatar
ALESsio
Nov uporabnik

Re: NA POMOČ RADAR DOBO!!!

Napisal/-a ALESsio So okt 15, 2005 6:20 pm

Žiga Plešnik je napisal/-a:Mam eno uprašanje js sn v Celju na mariborski cesti naletu na radar in namest 50 sn se pelo 107km/h . Zej me pa neki zanima men ni blo treba nc podpisat pa nc tam je na en list ispiso moje podatke pol mi je pa vse skup vrno pa zaželel srečno vožnjo men ni tle nc jasn ka sploh sled!!!
A mogoče kdo ve kej glede tega hvala naprej!

mislm folk ko ste lohk tok pametni pišuka clowek je lepo samo uprasov kaj mu sledi ni pa prosu za razne lekcije pa zaljenje pa svega i svasta a na a.com res noben vec ne zna neki odgovort oz. ce pa ne we pa drzat gobec za zobmi pomojm da res ne zakaj more bit povhn postov k usi sam kritizirajo pa ze po parih odgovorih cist uidejo z uprasnja mislm da mu ni treba govort da je neumen itd. to bo ze sam dojel mislm.............

jz ti zelim da ne bos izgubu izpita sam ce ga ne bos upam da bos drugic mal pomislu glede tega zakaj pa nisi nic podpisal pa nimam pojma

ps sory za offtopic

Uporabniški avatar
timm
Novinec

Napisal/-a timm So okt 15, 2005 6:44 pm

ooooo, toti naši sodniki so pa res nesposobni... Jaz se bom pa prpelal kakih 60, bom mel pa 15.000 kazni al pa še več...
Svašta.

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo So okt 15, 2005 7:06 pm

Templar je napisal/-a:
imilet1 je napisal/-a:KAKŠNO SOŽALJE, ČIMVEČ TAKIH JE TREBA DOBIT, PA BO MANJ MRTVIH!!!

Pa brez zamere...

A je že ker od vas ki se tule neki serete da nič sožalje pa te fore... A ker sploh ve kako izgleda Mariborska cesta v Celju? In še to ob enih zjutraj?

Mariborska je:
-dvopasovna(po dva pasa v vsako smer),
-osvetljena toliko da bi lahko meli na cesti regularne mednarodne košarkaške tekme,
-na probližno polovici dolžine sta pasova ločena s robniki in zelenim otokom vmes,
-kolesarska in pločnik pa sta na obeh straneh in širša kot večina lokalnih cest in na delih odmaknjena od ceste skoraj meter.

Resno mi povejte koga je ogrožal na taki cesti ob 1 zjutraj :x

V ozkih ulicah ko ti v juboxe predelani golfi in jugeci žgejo po cesti široki 2,5m 90km/h in dejansko ogrožajo celo stanovalce v hišah mimo katerih se vozijo pa še nikoli nisem videl policaja! Zato ker tam bi dejansko moral kaj delat. :x

Problem je da policaji lovijo tam ko lahko in ne tam ko bi bilo treba!

ej bravo to si pa tko lepo povedu.

pod to izjavo se podpišem!
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
Volvo5er
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Volvo5er So okt 15, 2005 7:16 pm

ej bravo to si pa tko lepo povedu.

pod to izjavo se podpišem!

jaz tudi!!

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Ne okt 16, 2005 11:33 am

Žiga Plešnik je napisal/-a:jap zadeva je rešena dobo sn sodnika padla je pritožba in zadeva se je končala tako da sn dobiv položnico v znesku 10.000 sit policaji se lohka sam nekam zeletijo pa so lihk hapi tak da sreča je bla na moji strani!!!!! :P :lol: 8) :twisted: :D ;)

Žiga, čestitke ob takšnem razpletu, sem vesel zate. Bi te pa vseeno pozval, da v mestu ne voziš čez 100 po števcu, saj boš na ta način ob morebitnem ponovnem snidenju s policisti vsaj zatrdno vedel, da ti ne preti izguba izpita.

Kar pa se tiče raznih pravičniških kričanj v smislu "predpisi so takšni in pika", mi je za vas resnično žal. Prometni zakoni so, pa če priznate ali ne, namenjeni bogatenju proračuna na račun voznikov. Omejitev 50 na izolirani štiripasovni cesti je za moje pojme kretenska, parira ji lahko le še trzinska obvoznica s svojimi 70 km/h. Tudi sam poznam Mariborsko cesto in sredi noči tam praktično ni pešcev, poleg tega pa vsakega vidiš na veliko razdaljo. Sicer se tudi meni 107 km/h zdi malce huda, vendar ob enih zjutraj niti slučajno ne dovolj huda za odvzem izpita. Žiga je dobil kar primerno kazen; 10.000 SIT, pa pazi kako voziš. Seveda je tu govora o štiripasovnicah, saj je za veliko ozkih ulic po mojem mnenju preveč tudi 50 km/h.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov