Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
ziga24
Novinec

Kraj: Robanov kot - Ljubljana

sponka

Napisal/-a ziga24 Po nov 07, 2005 5:51 pm

A mogoče kdo ve kje bi se dalo dobit sponko za varnostni pas?
To nastaviš na vrhu in potem ni napet - ženske imajo to zelo rade, čene morejo pas vseeskozi držat.
LP
Slika

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Po nov 07, 2005 6:14 pm

No no to ti kr razloz fancy gospodicnam nej raj drzijo kr drgac bo bl k ne jeba s tistim pasom, ker jih bo predelec naprej spustu... Za optimalno uporabo mora bit pas napet po telesu, tko ces pas k cez rame. Mocno odsvetujem uporabo tega sranja, sploh ce ma gospodicna kej za pokazat ;)

Ce pa res mors to kupt pa ima vec al mn vsaka mal bl zalozena trgovina z avtodeli tut te sponke.
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
Pudgar Uroš
Novinec

Re: sponka

Napisal/-a Pudgar Uroš Po nov 07, 2005 6:15 pm

ziga24 je napisal/-a:A mogoče kdo ve kje bi se dalo dobit sponko za varnostni pas?
To nastaviš na vrhu in potem ni napet - ženske imajo to zelo rade, čene morejo pas vseeskozi držat.
LP

Tista ženska, ki bi to rada imela očitno ne dojame koncepta "varnostnega pasu" oz. čemu služijo in kako se jih uporablja. Takšni kar lepo reči.... ne, saj ne morem... nimam komentarja, oziroma me je sram.... Jaoooo....

P.S: jaz bi pa imel prevleko za čez volan, katera mi blokira airbag vrečo. Mi namreč ni všeč če se mi nek balon pred glavo odpre.... Le kje jih imajo?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov