killah bee je napisal/-a:_BiStRi_ je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Topla pica je boljša od mrzle![]()
To je res, pa še čakat ti dolg ni treba, bom tud jst pri papinotu poizkusu :P
Kar se pa tiče priznanj, da se ne boste sam na voitha spravlal...tud jst hitr vozm....Zdej pa kr navalite
![]()
L.p Bistri...
Ati tud
Pudgar Uroš je napisal/-a:Ko bom v LJ in če bom lačen bom vsaj vedel kje pico naročit :P Pa naj fantek dirka, če mu je veselje, itak bo on ta kratko potegno če se kaj zgodi. Verjetno kaj hujšega v gostem prometu sredi LJ ne more bit, ampak malo zvitega pleha in kak kuponček pa se zna hitr zgodit.
Do takrat pa bo vsaj število zadovolnih strank raslo.... in pice bodo tople :P
I Love Pizza! (With capital L and P) :P
krt206 je napisal/-a:Pudgar Uroš je napisal/-a:Ko bom v LJ in če bom lačen bom vsaj vedel kje pico naročit :P Pa naj fantek dirka, če mu je veselje, itak bo on ta kratko potegno če se kaj zgodi. Verjetno kaj hujšega v gostem prometu sredi LJ ne more bit, ampak malo zvitega pleha in kak kuponček pa se zna hitr zgodit.
Do takrat pa bo vsaj število zadovolnih strank raslo.... in pice bodo tople :P
I Love Pizza! (With capital L and P) :P
aham, slej ko prej bo enga zbil al pa eno dost hudo nesrečo povzroču, če ne to, je pa dost že sam to, da ti unič nov avto, ker nikol več ne morš napisat pri prodaji nekaramboliran
krt206 je napisal/-a:Že večkrat sm zdej u Ljubljani ter v njeni okolici vidu eno razsuto rdečo kartico, s tablco: LJ 4 SENNA, k nori k zmešana, prehiteva čez polno, na križiščih, se na koncu križišča vštuljuje v drug pas in še in še, v glavnem še nikoli, ko sem videl tega b*****, ki ima očitno veliko problemov, ni vozil tako, da ne bi ogrožal drugih, ravno danes, bi se mi že drugič skoraj zaletel, ko me je prehitel na križišču in zapeljal v mene, če ne bi hitro reagiral, raj ne premišljujem.
Če ima še kdo take izkušnje s tem bebcem, naj prosim pove, ker bi ga prijavil policiji, če bi se sploh kej zganil.
ŠE ENKRAT: RDEČA KATRCA: LJ 4 SENNA - ne najdem besed, ampak večje budale, popolnoma brez možganov še nism vidu- doživljensko bi blo treba takmu idiotu vzet izpit
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov