Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

trgovine z avto kozmetiko...

Napisal/-a juhica Pe jun 11, 2004 7:22 pm

Katere trgovince v ljubljani so najbolje zalozene z raznimi avtosamponi, spreji in podobnimi zadevami?? kje kupujete?
aja, pa se to. a je kdo videl da bi kje pri nas prodajali silikonski sprej (zadevo nasprejas ce ti kje skripa plastika, npr. men skripajo zadnji leder zici ob stranske plastike in to od kar sem jih umil tko da mi jih mogu "podmazat").

no pa se tole: kje se dobijo kaksne pocen cerade za avto, v bistvu lohk cist zanic, samo tok, da naredi senco. ker ce ga na soncu pustim lohk sam dol padem...

lp
juhica

BadB0y
Nov uporabnik

Re: trgovine z avto kozmetiko...

Napisal/-a BadB0y Po nov 14, 2005 3:36 pm

juhica je napisal/-a:aja, pa se to. a je kdo videl da bi kje pri nas prodajali silikonski sprej (zadevo nasprejas ce ti kje skripa plastika, npr. men skripajo zadnji leder zici ob stranske plastike in to od kar sem jih umil tko da mi jih mogu "podmazat").

juhica

To bi jaz tudi rabil neki cricki so na amaturki. Kje bi se dalo dobit taksen sprej ?????
Nissan Pathfinder 2009 dci

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Po nov 14, 2005 11:25 pm

dajte mi povedat z čim naj spucam spredno havbo pa podalšek kr je vse od muh pa ne grejo z nbenim čistilm stran.

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli To nov 15, 2005 12:21 am

rumena ibiza je napisal/-a:dajte mi povedat z čim naj spucam spredno havbo pa podalšek kr je vse od muh pa ne grejo z nbenim čistilm stran.

To ti je pa to k redno ne pucaš avta pa se ti not u farbo zarine MRČES :P :P :P :P

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza To nov 15, 2005 12:25 am

da te neb po ušesih slučajn, pa jo ti drgn po lakirani havbi da te vidm. se mi zdi da bi dal 2milj. za avto pol bi pa .drgnu mušice z njega. sm uprašam z čim gredo lažje dol.

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo To nov 15, 2005 12:43 am

prvo štrajfiks...pol šampon....pol pa se z kartačo ki meče šampon vn podrgnes pa spet štrajfiks in to je to...pol daš pa še enmu spolirat avto in bo kot nov...
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor To nov 15, 2005 7:18 am

Prvo ga naspričas z čistilom proti mušicam( tako ko majo v avto pralnici) potem pa z kompresorjem spereš našamponiraš , spereš in obrišeš. Garantirano bo avto čist k nov.

To čistilo lohk dobiš v raznih štacunah v malih embalažah. Ali pa več litrov ki ga pol rečiš 1:10 z vodo. ( tako majo v avto pralnicah) probaj v kaki avtopralnici, če ti ga zdilajo.

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb To nov 15, 2005 8:29 am

Za odstranjevanje mrčesa:
1. na Petrolovih pumpah imajo njihovo sredstvo v zeleni plastenki s pumpico
2. "Insektenentferner" od Sonax-a - tud prodajajo na večini bencinskih pumpah

Našpricaš, mal pustiš (ne sme se posušiti) in drgneš z gobo ko budala. Težko gre, ampak gre pa!

Uporabniški avatar
KANZYANI
Novinec

Napisal/-a KANZYANI To nov 15, 2005 9:22 am

Ce zadost te stvari od Petrola naspricas ni potrebno drgnit ko neumn, gre cist lepo dol ;)

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P To nov 15, 2005 9:25 am

JP točn tko. Tole od sonaxa dovr deluje, sprobano in priporočam vsem k majo te težave!!

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 To nov 15, 2005 9:36 am

rumena ibiza je napisal/-a:dajte mi povedat z čim naj spucam spredno havbo pa podalšek kr je vse od muh pa ne grejo z nbenim čistilm stran.

Uzem olje-ja kuhinjsko olje.namaži na krpo in potem probaj odstranit madež.Kuhinjsko olje je najboljše čistilo za odstranjevanje smole.Če smolo odstrani potem gre tudi mrčes dol.
To skrivnost sem izvedel v dalmaciji od domačinov, sej jo tudi preveril na avtu in deluje.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

BadB0y
Nov uporabnik

Napisal/-a BadB0y To nov 15, 2005 2:46 pm

Bor je napisal/-a:Prvo ga naspričas z čistilom proti mušicam( tako ko majo v avto pralnici) potem pa z kompresorjem spereš našamponiraš , spereš in obrišeš. Garantirano bo avto čist k nov.

To čistilo lohk dobiš v raznih štacunah v malih embalažah. Ali pa več litrov ki ga pol rečiš 1:10 z vodo. ( tako majo v avto pralnicah) probaj v kaki avtopralnici, če ti ga zdilajo.

To cistilo sploh ni nedolzno!!! Sploh ce imas slabo barvo bo avto postal "flekast" prav tako gume po avtu ko so bojo imele bele lise! Zato pazi pri mesanju da nebos pretiraval !
Nissan Pathfinder 2009 dci
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov