[YuGo] je napisal/-a:ura vožnje pri študentskem servisu je 3100 sit...privat pa nekje okrog 3300-3500sit...jaz ne vem ki mate vi za 4000 ali celo 4500sit za uro vožnje
to je too much preveč...
sicer pa si zračunajte kolko je stal bencin ko ste delali izpit, recimo pred petimi leti...takrat je bil bencin nekje 120sit/liter, zdaj je 190sit/liter, ura vožnje je bla takrat 1600sit, zdaj je cirka 3300..s tem da še računajte v petih letih letno inflacijo cirka 10%, pa bote vidli če je kaj dosti dražje ali ne
za motor sem pa dal leto 100.000 nekje, ker sem dobo uro vožnje za 5.000sit (v primerjavi, da imate nekateri za avtomobilsko uro 4.500sit, pri motorju pa sta v pogonu avto in motor, je to zelo ugodno)
lp
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
BiMMER je napisal/-a:še to, v Sloveniji nimamo nobenega standarda, koliko ur MORE minimalno imeti kandidat! Predpisan je program usposabljanja (se mi zda da 16 vaj, od tega 6 nočnih) in ko kandidat opravi vse predpisane vaje, voznik inštruktor oceni da je pripravljen in ga prijavi na glavno vožnjo! Sepravi teoretično lahko narediš izpit v 17 urah, prej pa ni mogoče! Seveda tukaj pride do problemoa, ko komisija na glavni vožnji vidi, da ima kandidat samo 20 ur in te začne zajebavat,..Kaj čmo, živimo v takih časih ko se s tem dokazuje avtoriteta!
goldi je napisal/-a:Evo ?e za tiste ki bodo delali C in E kategorije
-35ur za C kat.35x5.500=192.500sit
-17ur za E kat.17x6.900=117.300sit
-tečaj CPP = 5.000sit
-zdravni?ko spričevalo = 11.548sit
-prva pomoč = 13.000sit
-psiho test = 7.800sit
-ocenjevalna vo?nja = 2.000sit
-občinski test = 10.000sit
------------------------------------------------
skupaj =359.148sit
je pa to bilo dve leti nazaj
ta znesek velja če naredi? vse iz prvega poskusa
monster_d je napisal/-a:Uf matr ura 4000 in vec!
Matr se stvari drazijo!
Sicr pa sm izpit skoro pred enim letom naredo pa sem mel uro 3500!
Kompletn me je priso nekje 140k!
Jebiga kaj ces z becikom pa se nem vozo, ker pol skor vec kot avto spijes :P
SAm morm pa se pohvalit da na izpitni uri nisem mel bocnega parkiranja, ocitno zato ker sem vzvratno v bokse ga spravil v prvem brezpopravlanja!
Hehe bocno me se vcasih mal j**e, sicr pa je mozno tudi zaradi premalega volana (30cm)
Pugi405 je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Uf matr ura 4000 in vec!
Matr se stvari drazijo!
Sicr pa sm izpit skoro pred enim letom naredo pa sem mel uro 3500!
Kompletn me je priso nekje 140k!
Jebiga kaj ces z becikom pa se nem vozo, ker pol skor vec kot avto spijes :P
SAm morm pa se pohvalit da na izpitni uri nisem mel bocnega parkiranja, ocitno zato ker sem vzvratno v bokse ga spravil v prvem brezpopravlanja!
Hehe bocno me se vcasih mal j**e, sicr pa je mozno tudi zaradi premalega volana (30cm)
Hehe... pa maš ti ta volan homologiran![]()
phoebus je napisal/-a:Aja, ko smo ze pri izpitih....kdaj pa imajo namen naredit kaj bolj vzdrzljivega od roza kartoncka, naprimer kaksno kartico? Jaz bom mogu it zdaj po nov izpit ker mi je zacvetela slika ko se je zmocu
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov