perko84 je napisal/-a:Glede na okoliščine, katere so bile vse prej kot vzorne iz strani zakoncev bi lahko rekel da je kazen precej pravična.
Kje ti vidiš tukaj pravično kazen. Ma pa model bi zarad mene lohk bil zadrogirqn da neb sam zase vedu, al pa pijan al pa....ma karkoli.
Smrt zaradi malomarnosti ali brez, se kaznuje z max možno kaznijo (ki je pri nas tako ali tako prenizka) pa pika!!!!
A se je mogoče kdo postavil v kožo sorodnika pokojnega, da bo zaradi tega ker je bil en pač nepazljiv moral s tem živeti vse življenje, voznik bo pa čez pol leta zunaj.
Ne živeti s tem ampak brez niju? Perko sicer pa upam, da se res zavedaš, da alko pa avto ne greta skupi...

V Moravčah smo imeli kakšno leto podobno nesrečo... Tema, megla in starček v črnih oblačilih. Za njim pa (TREZNA) ženska in bum v smrt.... Mislim, da se takšna nesreča lahko zgodi vsakomur in lahko samo molimo (krščani

Če mene vprašate bi morali vsem pešcem ki hodijo po 16i. uri zunaj obvezno predpisat odsevnike!!! Če moram jaz avto imet popolnoma izpraven in ga temu primerno vzdrževati bodo tut pešci lahko (ZA SVOJO K*****O VARNOST) kupli odsevnike. Sem kolegu rekel ko je ponoč laufal po cesti naj si kaj omisli je pa rekel: "Dej spel se!" Kultura...