Jurchi je napisal/-a:sharker je napisal/-a:no vsi hvalite megana, ste vidli v zadnjem top gearu, ko primerja astro opc pa tegale megana (nisem 100% da je bil trophy) pa megane po parih krogih po pisti, mora v bokse

pa to menda se je elektronika glede esp-ja zjebala....reno je pač reno

Pa dobr....kaj teb ni jasn???????
Tle se folk trud ustvart konstruktivno debato, pol se pojavi en tak pacient kot si ti in začne spet srat s takimi kot so: "reno je pač reno".... A RESNO? WOW kaj si ti pogruntu...jest sem pa mislu, da je reno pač audi.

....pejt se raj v peskovnik mal igrat.
Sej jest mam tut svoje mnenje o znamkah, sam ne bom zdej zajebavu lastnike znamk, ki jih jest ne preferiram.
kaj pa tebi ni jasno ? forum je za izmenjavanje mnenj in moje mnenje je pač takšno kot sem zgoraj napisal, in če se ti s tem ne strinjaš je to tvoj problem. vsakemu je pač všeč določena znamka/e, jaz renoja pač nebi kupu nikoli, če pa ti orgazmiraš na njih je to tvoja stvar.
pa nevem kje si razbral da zajebavam lastnike renojev? si mel pridive slučajno? pa moj post je bil sigurno bolj konstruktiven kot tvoj, kdo sploh izziva kreganje? drugič raje 3x premisli preden kaj napišeš
pa še nekaj. kako to da na cestah vidim samo golf gti-je, pa kakšno type-r, megana sem vidu samo enega, pa še to je bil tujec...? (aja, sej res slovenci kupujejo kliote

)