Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Po nov 21, 2005 1:31 pm

Jao pa kaj je zdaj to; še eden naj napiše kaj ima reno bmw ma pa vse to in to in to... - TO JE TEST NAVITIH KOMPAKTOV IN NE DEBATA O TEM KDO KAJ PROIZVAJA KOLIKO LET JE NA SCENI IN KOLIKO SE KVARI DOLOČENA BLAGOVNA ZNAMKA.
Ne sam res - zaklenil bom in podelil kartone :?
-Pa kako ste nekateri lahko tako indolentni pa zaserjete debato drugim uporabnikom?
Človek ne more niti ene primejave objavit na forumu - a bomo samo še debatirali o tem kako je nekdo nataknil nove feltne in kupil nek avto al bomo uživali in se relaksirali ob branju sporočil . jaoooo :evil:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Po nov 21, 2005 1:41 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:Fak sam res se mi ne da ukvarjat s temu več...

BMW ma itak 130i, VW pa R 32, kaj ma pa reno?

Ja mislm da sm dost povedu.

To ni isti razred. GTA, 130i, R32... So visji razred, ze zaradi visje kubikaze, teze itd.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Po nov 21, 2005 1:46 pm

INFINITI je napisal/-a:
axa je napisal/-a:Joj joj mentaliteta in kritiziranje prav na nivoju mobisuxx-a :roll:
Spet tisto kur*** predalckanje po znamkah in pljuvanje zagovornikov
"nasprotnih" znamk :roll: Ljubitelji nemskih avto ste se res izkazali tukaj :roll:

Fantje......avtomobilizem nej fuzbal tekma :P

P.S.Nobenga od teh se nebi branil edin mercedesa zarad tega k ne maram
majhnih avtomobilov(190+cm :) )

@ M-fan; Hvala ;)
Ja dejte malo bolj na izi; debate so zaželjene; fakti tudi - užaljenost je individualni občutek vendar se vzdržite podpihovanja sporov. Vsak ima rad "svojo znamko" in bi jo kupil iz teh ali onih razlogov. Hvala bogu je na voljo veliko število možnosti in za vsakega se najde avto glede na njegove preference in želje - najboljši avto na svetu ne obstaja fantje; lahko le obstaja najboljši za vas

B klasa je izredno prostorna znotraj - preverjeno ;)

ja res se brezveze jebete- vsak misl po svoje in prav je tako- pa izogibite se direktni9m napadom na znamko- k vidte da se tko nikamor ne pride

p.s. axe: tvojih 190+ je pa zanimivih- ker v najbol prostoren avto na testu se nebi stlaču- v ostale pa- b classa je enoprostorc- ostali pa obični HB- prekalkuliraj kater avto ma več placa za glave in kolena
lp

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Po nov 21, 2005 2:12 pm

Ja ocitno je model mislu, da je B razred v resnic A. :)

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Po nov 21, 2005 2:42 pm

Dejch je napisal/-a:Ja ocitno je model mislu, da je B razred v resnic A. :)

mam jst Ajčka pa skor 190 pa mam ful placa- čeprov je avto zlo kratek- tko da to ne bo to ;)
lp

Uporabniški avatar
axa
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a axa Po nov 21, 2005 5:37 pm

Priznam napako :P Sej nimam nic proti manjsim avtomobilom ampak
sem bolj nastrojen k vecjim vagonom pac :) Okus tak,j*** ga :D

Uporabniški avatar
sharker
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a sharker To nov 22, 2005 6:10 pm

Jurchi je napisal/-a:
sharker je napisal/-a:no vsi hvalite megana, ste vidli v zadnjem top gearu, ko primerja astro opc pa tegale megana (nisem 100% da je bil trophy) pa megane po parih krogih po pisti, mora v bokse :lol: pa to menda se je elektronika glede esp-ja zjebala....reno je pač reno :?

Pa dobr....kaj teb ni jasn???????
Tle se folk trud ustvart konstruktivno debato, pol se pojavi en tak pacient kot si ti in začne spet srat s takimi kot so: "reno je pač reno".... A RESNO? WOW kaj si ti pogruntu...jest sem pa mislu, da je reno pač audi. :roll: :roll: ....pejt se raj v peskovnik mal igrat.

Sej jest mam tut svoje mnenje o znamkah, sam ne bom zdej zajebavu lastnike znamk, ki jih jest ne preferiram.

kaj pa tebi ni jasno ? forum je za izmenjavanje mnenj in moje mnenje je pač takšno kot sem zgoraj napisal, in če se ti s tem ne strinjaš je to tvoj problem. vsakemu je pač všeč določena znamka/e, jaz renoja pač nebi kupu nikoli, če pa ti orgazmiraš na njih je to tvoja stvar.
pa nevem kje si razbral da zajebavam lastnike renojev? si mel pridive slučajno? pa moj post je bil sigurno bolj konstruktiven kot tvoj, kdo sploh izziva kreganje? drugič raje 3x premisli preden kaj napišeš

pa še nekaj. kako to da na cestah vidim samo golf gti-je, pa kakšno type-r, megana sem vidu samo enega, pa še to je bil tujec...? (aja, sej res slovenci kupujejo kliote :? )

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To nov 22, 2005 6:21 pm

Za moje pojme je tema zrela za zaklep...
Pametnejši itak odneha ali pa uporabita PM (ni mišljeno kletvica :lol: ) in se pomenita.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight To nov 22, 2005 6:24 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:Fak sam res se mi ne da ukvarjat s temu več...

BMW ma itak 130i, VW pa R 32, kaj ma pa reno?

Ja mislm da sm dost povedu.

Clio V6 ;) ;) use popapca :lol: :lol: 8) 8)

tolk o konkurenci, pa čeprav so ga nehali proizvajati...bojda bodo začeli zopet z Alpine-jom :twisted:

LP

Uporabniški avatar
sharker
Nov uporabnik

Napisal/-a sharker To nov 22, 2005 6:34 pm

Symon: jaz sem samo povedal svoje mnenje, pa je uletel ta jurči, ki mu je stavek "reno je pač reno" preveč zakompliciran za razumet...

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] To nov 22, 2005 6:37 pm

Hmm... V večih testih se je najbolje odrezal VW Golf GTi - razlog je preprost: gre za najbolje uravnoteženi hot-hatch. Torej se znajde dobro v vlogi vsakdanjega vozila, kot tudi v vlogi športnika. Da ne bo kdo mislil, da sem kak poseben simpatizer VW-ja..
Let there be rock!

lebica
Novinec

Kraj: BELAKRAJINA - SEMIČ

Napisal/-a lebica To nov 22, 2005 6:57 pm

sharker je napisal/-a:Symon: jaz sem samo povedal svoje mnenje, pa je uletel ta jurči, ki mu je stavek "reno je pač reno" preveč zakompliciran za razumet...

mislm da ti neveš kaj govoriš ker očitno razmišlaš na stopnji osnovnošolca,in ne govorit o nekih konstruktivnih postih k tvoj je to najmanj.
Če bi vozil Megana RS 2.0T bi bil tako zadovolen k otrok k dobi bonbonček. :lol:
Clio INITIALE Paris 1.5 Dci
Slika

Uporabniški avatar
sharker
Nov uporabnik

Napisal/-a sharker To nov 22, 2005 8:28 pm

zgleda da na tem forumu ne smeš izrazit svojga mnenja o določeni znamki, brez da bi takoj uleteli užavljeni beboti, ki se ne morejo sprijaznit z resnico..

pa itak da bi bil zadovoljen kot otrok ko bi ga vozil, a ti nebi bil ? jaz sem samo rekel da ga pač nebi imel..

over & out
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov