Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To nov 22, 2005 7:51 pm

Jst vse avte doma perem ko se otopli gume okoli vrat in ključavnice namažem z glicerinom da ne primrznejo (glicerin se dobi v lekarni) ne sme bit nitro glicerin :P vse gibljive dele tečaji vrat in podobno našpricam z WD40 ki spodriva vlago če se le da vsako pikico po pranju popravim če se da doma operem podvozje z wapom tko da gre sol po večini dol avto mam zunaj tko da sol ne deluje če je zuni - ko pa se zima prevesi v pomlad pa avto spoliram v avtopralnici operem podvozje ter zamenjam gume za letne :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček To nov 22, 2005 9:06 pm

Vsak konec tedna perem,kontroliram če je vse vredu,ko pa pada sneg pa ga kr z deko pokrijem,avto je skoz zunaj....

lp

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay To nov 22, 2005 9:21 pm

Jst dam deko na havbo(zarad mačkov), streho pa šipe pa pokrijem z vrtno ponjavo.
Perem vsake 14 dni in to je to

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To nov 22, 2005 9:31 pm

Glicerin se tut v navadni železnini dobi. Sem ga pred dvemi leti kupil pa ga mam še pol litrske polastenke. Je pa fajn zateva.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To nov 22, 2005 9:57 pm

Tu pa tam ga kdaj operem, garažiran je zmeraj (!) poleti in pozimi, redno dolivam zimax, kdaj pa kdaj kej podmažem, spomladi ---> generalno čiščenje. 8)

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To nov 22, 2005 10:12 pm

pugi405 je napisal/-a:Tu pa tam ga kdaj operem, garažiran je zmeraj (!) poleti in pozimi, redno dolivam zimax, kdaj pa kdaj kej podmažem, spomladi ---> generalno čiščenje. 8)

zimax?kaj je pa spet to?

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To nov 22, 2005 10:24 pm

To so različne verzije vitrexa, pač za čiščenje šip.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr nov 23, 2005 11:05 am

eclipse_R je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Moj čez zimo počiva v garaži tak da ne ve niti kak sneg zgleda :P

s čim se pa pol vozš okol?

moj je pač pod nadstreškom pa zimske gume ma gor ane ;) drgač pa perem ga skor da ne..

lp

Citroen C2 :P
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr nov 23, 2005 2:21 pm

Courage™ je napisal/-a:
eclipse_R je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Moj čez zimo počiva v garaži tak da ne ve niti kak sneg zgleda :P

s čim se pa pol vozš okol?

moj je pač pod nadstreškom pa zimske gume ma gor ane ;) drgač pa perem ga skor da ne..

lp

Citroen C2 :P

pišuka dobr se mas, jest mam pa kanguja (dvoseda) :D 8)
Slika Slika

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Sr nov 23, 2005 2:32 pm

moja tudi čez zimo samo čez okno sneg gleda tko da bolj malo oziroma sploh nič ne vozi po snegu......
drugače pa se vozim al z caddyem al z accordom,al z leonom,al z polotom,odvisno kaj je tist trenutk fraj pri hiši

drugače mi je pa najbolj bad vozit kamion pozimi.........lahk sam driftam all the time....

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Sr nov 23, 2005 2:46 pm

vsako leto pred zimo namažem tesnila z neko mastjo, da mal dlje zdržijo oz, da guma ostane prožna, kakih drugih ritualov pa ne izvajam, saj je avto v garaži :D

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr nov 23, 2005 2:58 pm

Meni brisalci ko špricam vitrex na šipo ne delujejo(pač imajo terenci mal drugače narejeno), tko da imam možnost orenk polit šipo z vitreksom in imam vitrex do 80 stopinj minusa v avtu - ta mi takoj stopi led in šele potem vklopim brisalce da spucajo šipo.

Avta ne perem nikoli, razen, če je tok blaten, da bi dobil kazen od policajev. Celo zimo pa ponoči stoji pod nadstreškom. tako da niti ni problemov z odmetavanjem snega zjutraj. Samo vklopim vse 4, vklopim reduktor in 5m v 40 stopinjski klanec, pa sem na cesti čez ves sneg in vse kar mi takrat od snega stoji na poti.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr nov 23, 2005 4:28 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
RegY je napisal/-a:
drugače pa uporabljam zadnje čase neki modri sonax za brisalce, meni je zelo všeč, pa še močan je. pa tud masten ne, tak da ne pušča sledov na šipi

LP

zakaj se to potem uporablja in kako se uporablja?

se opravičujem za nerazumljivo napisano... vročino mam pa to, ko sem nekaj bolan... back on topic: varijanta vitrexa je to... pač za pozimi za minus delana... nekak mi oni petrolov BS ne paše, pa še vonj ima premočan zame, nardi pa tud nič pametnega - ne raztaplja niti snega, kaj šele, da bi led, ki se zjutraj nabere na šipo
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Sr nov 23, 2005 4:37 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
pugi405 je napisal/-a:Tu pa tam ga kdaj operem, garažiran je zmeraj (!) poleti in pozimi, redno dolivam zimax, kdaj pa kdaj kej podmažem, spomladi ---> generalno čiščenje. 8)

zimax?kaj je pa spet to?

To ti je isto kot vitrex, sam v Hardy-ju kupljeno :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov