Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne nov 27, 2005 10:27 am

AIRbrush je napisal/-a:Še enkrat bom povedal tisto kar sem že 100x in se ne mislim nič kregat:

Dokler se ne bo spremenilo razmišljanje voznikov ga nobena policija ne more spremenit. Razmišljanje pa je nažalost pri nas preveč balkansko.

Točn tko!Se čist strinjam s tabo.Dejstvo je pa tut to,da so ljudje preveč polni samih sebe ko jajce.
Strinjam se tudi z Bimmerjem, ki pravi, da če je pritožba neutemeljena, bi morale biti sankcije zoper tistga, ki je tako pritožbo podal.
Jaz sem pravtako zaposlen v "državni firmi" in tudi marsikdaj dobimo neutemeljeno pritožbo, samo zato, ker so ljudje tako hitro užaljeni, če ga pošlješ na stran in mal prečekiraš vozilo in prtljago.Po pravem bi mogl take oreng kaznovat.Dejstvo je pa tudi to, da so "civili" velik bolj zaščiteni kot pa uradne osebe, npr.:Zdej je že vsak 15- letnik tuk pun samga sebe in laho pošlje uradno osebo v p.m. medtem ko uradna oseba še pomislt ne sme da bi mu karkol rekla nazaj, kaj šele da bi ga usipala okol kepe.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne nov 27, 2005 10:32 am

BiMMER je napisal/-a: Itak ste vsi materialisti, ko kdo dobi denarno kazen je vik in krik...

Podpis!
Sem do zdej 2x plaču kazen...pa se nikol nism usaju...ker se zavedam, da sem bil kriv.To je pa problem pr folku,ker noče sam pri sebi priznat, da je res storil prekršek in bo za storjeni prekršek moral tudi plačat kazen (isto je, če greš v štacuno pa kupiš štruco kruha.Če jo boš hotu met in pojest, jo boš mogu plačat).

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
ex2000
Nov uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a ex2000 Ne nov 27, 2005 10:44 am

jast pa pravim samo takole .Živim v kamniku in lahko rečem samo tole .V kamniku so policisti kokr tok ,če gledam drugje po sloveniji.Z njimi sem imel probleme samo takrat ko sem jih sam naredil .Drugače pa če sem naredil prekršek,sem ga pač naredil in zaradi tega se ne mislim kregat z nobenim policajem.Pač plačaš in zadeva rešena .Je pa takole če si ti do njih korekten bojo oni do tebe.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Ne nov 27, 2005 10:55 am

ex2000 je napisal/-a:jast pa pravim samo takole .Živim v kamniku in lahko rečem samo tole .V kamniku so policisti kokr tok ,če gledam drugje po sloveniji.Z njimi sem imel probleme samo takrat ko sem jih sam naredil .Drugače pa če sem naredil prekršek,sem ga pač naredil in zaradi tega se ne mislim kregat z nobenim policajem.Pač plačaš in zadeva rešena .Je pa takole če si ti do njih korekten bojo oni do tebe.

Tako je. Podpis.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne nov 27, 2005 10:57 am

ex2000 je napisal/-a:jast pa pravim samo takole .Živim v kamniku in lahko rečem samo tole .V kamniku so policisti kokr tok ,če gledam drugje po sloveniji.Z njimi sem imel probleme samo takrat ko sem jih sam naredil .Drugače pa če sem naredil prekršek,sem ga pač naredil in zaradi tega se ne mislim kregat z nobenim policajem.Pač plačaš in zadeva rešena .Je pa takole če si ti do njih korekten bojo oni do tebe.

Točn tko kot si reko.

LP!

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne nov 27, 2005 11:48 am

No js sem iz Velenja.Težav s policijo nisem imel nikoli, plačal sem 3x kazen in sicer 1x za prižgane meglenke pri 18 letih na avtu(mislu sm da je to cool da avto bolj športno zgleda) in 2x za nepripet varnostni pas.
Tudi s predelanim cliom nisem imle nikoli težav čeprav so me ustavljali non stop.Rešila me je vedno 1.kulturen pozdrav(dober dan,lep pozdrav, kako ste danes itd...)
2.pripravu sem takoj dokumente in homologacijski kartonček dal na prvo mesto in ne vmes ali na koncu
3.če mi je začel težiti da se to ne sme itd..sem poslušal in kimal ter reku da tega nisem vedu, da bom se pozanimal in si šel še to urediti glede nato da imam že
čisto vse vpisano(težili so mi zaradi ogledal s smerniki,usnjene armaturke,naslonjala za roke,alu prestavne ročice,eden celo zaradi belih števcev itd...)

Se je pa v Velenju zgodila ena zelo neokusna in meni žalostna razsodba ali dogodek kokr hočete zoper odgovornega policista ki je s svojim manevrom z marico povzročil da sta 2 motorista umrla.Ta policist gre nazaj na delo,kriv pa ni ker je sodišče razsodilo da je nedolžen,prvo pa je bil obsojen.
In tukaj jaz meim, da je prevladala moč policije zoper navadnih državljanov.To je nepošteno.

bi pa rekel, da policisti opravljajo korektno delo, ker če nam zagusti prvo njih kličemo j*** ga nimaš kej.mi mormo se naučit živet z njimi, oni pa z nami.Začaran krog.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
albin
Novinec

Kraj: stajerska

Napisal/-a albin Ne nov 27, 2005 1:57 pm

darkdog24 je napisal/-a:
Se je pa v Velenju zgodila ena zelo neokusna in meni žalostna razsodba ali dogodek kokr hočete zoper odgovornega policista ki je s svojim manevrom z marico povzročil da sta 2 motorista umrla.Ta policist gre nazaj na delo,kriv pa ni ker je sodišče razsodilo da je nedolžen,prvo pa je bil obsojen.
In tukaj jaz meim, da je prevladala moč policije zoper navadnih državljanov.To je nepošteno.

se strinjam s tabo

lahk pa sam rečem da vrana vrani ne izkljuje oči. žal... zato pa je tako kot je.

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Ne nov 27, 2005 2:10 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:Še enkrat bom povedal tisto kar sem že 100x in se ne mislim nič kregat:

Dokler se ne bo spremenilo razmišljanje voznikov ga nobena policija ne more spremenit. Razmišljanje pa je nažalost pri nas preveč balkansko.

Točn tko!Se čist strinjam s tabo.Dejstvo je pa tut to,da so ljudje preveč polni samih sebe ko jajce.
Strinjam se tudi z Bimmerjem, ki pravi, da če je pritožba neutemeljena, bi morale biti sankcije zoper tistga, ki je tako pritožbo podal.
Jaz sem pravtako zaposlen v "državni firmi" in tudi marsikdaj dobimo neutemeljeno pritožbo, samo zato, ker so ljudje tako hitro užaljeni, če ga pošlješ na stran in mal prečekiraš vozilo in prtljago.Po pravem bi mogl take oreng kaznovat.Dejstvo je pa tudi to, da so "civili" velik bolj zaščiteni kot pa uradne osebe, npr.:Zdej je že vsak 15- letnik tuk pun samga sebe in laho pošlje uradno osebo v p.m. medtem ko uradna oseba še pomislt ne sme da bi mu karkol rekla nazaj, kaj šele da bi ga usipala okol kepe.

LP!

Ta 15 letnik te plačuje, da ti lahko dobis plačo. Jap ni več socializem
Slika Slika

Uporabniški avatar
KANZYANI
Novinec

Napisal/-a KANZYANI Ne nov 27, 2005 2:12 pm

Ce mislim isti primer potem je bil ta policist obsojen, ampak so mu dosodil samo pogojno kazen, vglavnem bedarija da vecje ni :roll: :roll:

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne nov 27, 2005 2:54 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:Ta 15 letnik te plačuje, da ti lahko dobis plačo. Jap ni več socializem

Ja to maš prav.Sicer pa nismo neki bav-bavi, da bi se nas mogl ljudje bat, tako kot je blo to za cajta stare Juge.Pa tut to ni naš namen.
LP!
Zadnjič spremenil TrijoAdijo, dne Ne nov 27, 2005 3:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Ne nov 27, 2005 2:59 pm

BImmer: a moras ti dokazovat svojo nedolznost na sodiscu al morajo policaji bolj tvojo krivdo?? Jst nism placan da iscem price in delam fotagrafije; oni pa ceprav so, to pocnejo bollj kurcevo. Vedno se vlecejo na to da sta 2 in pol si ritke pokrivata.. Jst pravim da bi rabli kamero v avtu pa bi ble vse te debate odvec. Razumem da sta z airbrushom obadva v sluzbi na policiji in tut verjamem da sta vidva cist uredu. Sam dejstvo je da policija ne opravlja svojih dolznosti ampak deluje bolj kot firma, ki sluzi denar.... ( navsezadnje obstajajo tut stevilke in statistike ki ti dajo dosti vedet okvaliteti dela slovenske policije)

Airbrush: res bogi bogi policajcki ki zivijo v balkanski (kako si milslil balkanski? slo je bla in vedno bo balkanska drzava) drzavi da se morajo tako obnasat kot se obnasajo zarad hudobnih primitivnih ljudi... Pa dj poslusaj se malo no. Tocno zarad takih se mi zelodec obraca...
drugac pa si spraseval o zaposlitvi.... Sem student.. sej ves, da mi ne bo treba bit policaj...
Zadnjič spremenil HajdukS, dne Ne nov 27, 2005 3:08 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Re: Spet ti vrli policaji

Napisal/-a reber Ne nov 27, 2005 3:06 pm

Templar je napisal/-a:

Gre za dogodek ki se je zgodil moji mami danes ob 23:30 v Celju. Ona, sestra in njena kolegica je peljejo iz kina po mariborski. Za njimi se zapelje marica in jih z utripajočimi lučmi ustavi na avtobusni.
Uradna oseba je nastopa precej osorno. Pregleda vozilo, gume, vse vse vse. Voznici da pihat(0.00) prvezane so bile, Tehnični je šel skoz BP.

Hmm kaj bi še lahko bilo narobe si misli naš mož postave? Že vem v snežnem metežu ob 23:30 ponoči so se vozile z ugasnjenimi lučmi po Celju, da prav to bom napisal! :bonk In tako je bilo. Pri protestu voznice da so bile luči prižgane pripomni, da jih je prižgala po tem ko jih je ustavil in da če bo to trdila da ji bo pobral tablice ker ima očitno neizpraven avtomobil da se ji luči ne prižigajo. :!:

A pa si siguren da so ženske imele luči prižgane ves čas njihove vožnje??? za brez veze jih policaj ziher ni ustavil. Pa da ne boš mislil, da je malo primerov ko se po mestu vozijo z ugasnjenimi lučmi. Dosti primerov je, vsaj tam, kjer je javna razsvetljava, ker enostavno marsikdo ne pogrunta da ni prižgal luči. Snežni metež praviš da je bil ... pa so ženske spucale šipe, a so samo eno mejhno lino naredile v prednjo šipo.
Še enkrat ponavljam, da policaji ne ustavljajo za brez veze sploh pa ne v snežnem metežu. Jaz verjamem v zdravo razsodnost policajev, in tudi vem da obstajajo določene izjeme, ampak ne tako hude izjeme.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Ne nov 27, 2005 3:06 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:

LP!

HVALABOGU DA JE TKO????!!!! zasciteni smo vsi isto, samo vi maste vecjo odgovornost ker maste tut vecja pooblastila. Problem je ker tega ne razumete in pol na debiln nacin izvajate neko avtoriteto, ki zali normalne drzavljane.
(policaji so eni redkih ljudi ki krsijo temeljne clovekove svoboscine in to se nevede naglas trobijo tebi v obraz (se ponosno vcasih, ti se jim pa lahko samo cinicno smejis) :roll:

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Ne nov 27, 2005 3:09 pm

Pač nesreča, maš pa take k namest da ti dajo 200k kazni kokr bi loh dubu ti sam za pas na konc napiše k vid da smo vsi sam ljudje...

Sam je pa res da so redki...
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov