Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

ICE repa

Napisal/-a kr3mn1 Ne jun 29, 2003 8:39 pm

se opravicujem za izpad, zamesal sem te z nekom drugim. se se enkrat opravicujem

lp, kr3mn1
Zadnjič spremenil kr3mn1, dne Ne jun 29, 2003 9:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Napisal/-a Tuningcar Ne jun 29, 2003 9:12 pm

Sej ni nobenga problema. Pac nesporazum med clani DRTKja. Techno nas zapusca. Se zmerom bi pa rad bil moderator nasega - privatnega DRTK foruma na avtromobilizmo, kar pa seveda ne gre, ce ne bo vec clan. In to je to.

Upam da si ne bomo prevec umazali ime, na katerem delamo ze drugo leto:)

ps, kljub preselitvi klubskega foruma bom vsaj jaz se zmerom sodeloval na avtomobilizmo, saj mi je vsebinsko boljsi kot mobisux:)

ps2, ice pomiri se, crema ti pa tut, ker je brezveze:)

LP,Sandi
Slika

bobetko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bobetko Ne jun 29, 2003 9:15 pm

Fantje a ni brezveze da se tkole javno pričkate, tuki smo zaradi skupnih stvari in to so avti,avti in še enkrat avti.

pa lep pozdrav vsem in brez zamere

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Ne jun 29, 2003 9:26 pm

huh.. niti ni blo to misljeno lonc... samo prasal sem. ane. če bi rekel ne.. bi tut to prepustil drugemu...samo rect je treba..kar pa ni noben storil..g..
lede nato da je mel krema dostop ( no vsaj nekej casa ) k ni bil clan.....
V8 POWER

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne jun 29, 2003 9:40 pm

bobek je napisal/-a:Fantje a ni brezveze da se tkole javno pričkate, tuki smo zaradi skupnih stvari in to so avti,avti in še enkrat avti.

pa lep pozdrav vsem in brez zamere

jp avti so avti.. zmeci skupaj
bmwja, ferrarija, mercedeza, bugatija...itd v mlincek za 1000T stopensko stiskalnico
kaj dobis ven..
konzervice :)
resnica
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Oberkrainer
Novinec

Napisal/-a Oberkrainer Ne jun 29, 2003 10:28 pm

TechnoBoy je napisal/-a:huh.. niti ni blo to misljeno lonc... samo prasal sem. ane. če bi rekel ne.. bi tut to prepustil drugemu...samo rect je treba..kar pa ni noben storil..g..

Bi ti klinca prepustil moderatorjevo delo drugemu..ja,ja,me mal skrbi.V klubu je predsednik Pajsar(pač smo zanjga kao glasval mar ne)sekretar pa tvoj pošteni brat ki ga zmerjaš s prascem in podobnimi žaljivkami(da te ni sram,in to javno!!!!!)Ker je iz svojih razlogov hotel odstopiti(pač ženski svet,ne razumet narobe-Mr-B)si si to funkcijo hotel dodeliti kar sam,pa samo reci da ni res.In ker smo rekli da ti pa to ne boš,si bil vs užaljen,začel si z izsiljevanjem,plus tega da si reku da boš šel iz tega kluba.
Meni se to dejanje zdi totalno otročje...
Pa še to,v vednost vsem ostalim SLO forumovcem;Njegovo Jugo morte samo hvalit pa poveličevat,ker graje on ne prenese,tako da se lahko zgodi da vam zbriše post ali zaklene temo!! :!:
Lp,hollarije.. :-)))

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Po jun 30, 2003 4:30 am

El Nino je napisal/-a:
TechnoBoy je napisal/-a:huh.. niti ni blo to misljeno lonc... samo prasal sem. ane. če bi rekel ne.. bi tut to prepustil drugemu...samo rect je treba..kar pa ni noben storil..g..

Bi ti klinca prepustil moderatorjevo delo drugemu..ja,ja,me mal skrbi.V klubu je predsednik Pajsar(pač smo zanjga kao glasval mar ne)sekretar pa tvoj pošteni brat ki ga zmerjaš s prascem in podobnimi žaljivkami(da te ni sram,in to javno!!!!!)Ker je iz svojih razlogov hotel odstopiti(pač ženski svet,ne razumet narobe-Mr-B)si si to funkcijo hotel dodeliti kar sam,pa samo reci da ni res.In ker smo rekli da ti pa to ne boš,si bil vs užaljen,začel si z izsiljevanjem,plus tega da si reku da boš šel iz tega kluba.
Meni se to dejanje zdi totalno otročje...
Pa še to,v vednost vsem ostalim SLO forumovcem;Njegovo Jugo morte samo hvalit pa poveličevat,ker graje on ne prenese,tako da se lahko zgodi da vam zbriše post ali zaklene temo!! :!:

bi.. prepustil
pajsar ni bil izvoljen ampak se je dodelil ! jaz za njega nisem glasoval ! in noben drug !
mr_B sam ve zakaj sem jezen na njega !
ZANIMIVO JE TO...D A MR_bJA NISEM NITI 1X JAVNO UŽALILK. SEM MU PA OČITAL DA JE ON MENE ŽALIL ! IN TO PRED VSEMI !
jest sem rekel ce bi glasovali zame in si je nisem dodelil..funkcije mislm
zanimivo kako obracas besede !
in nisem zaklenil niti 1 teme o tem kar trdis... :)
V8 POWER

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Po jun 30, 2003 12:24 pm

Ej zdaj pa se vi malo HEJAJTE tukaj...pa pridite k sebi in te stvari osebno razčistite ne pa ,da tukaj mažete forum!!!!!!

In nisem prvi in edini ,ki tako misli prosim dajte se malo zamislit!!!!!

:wink:

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 Po jun 30, 2003 1:06 pm

Joj fantje. Sicer ne poznam ozadja v DRTK, ampak vem kako je če gre pomemben član iz kluba. Sam sem bil namreč soustanovitelj avtomodelarskega kluba, ki se je razšel na precej grd način. Zato Vas DRTK-jevci pozivam k mirni, ali pa vsaj za zaprtimi vrati, rešitvi. Zakaj moramo vsi vedet, da se kregate.??? Dejte to uštimat kot možakarji, ne kot politiki....

lp
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Po jun 30, 2003 1:47 pm

jah eni nočejo..pač vemo kam ta tema pelje.. še en podoben post in tema bo zaklenjena ( če bo pa močno GRD bom pa brisal !)
V8 POWER

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Napisal/-a Tuningcar Po jun 30, 2003 1:50 pm

Sej smo zakljucil, problem je odstopil, tako da je sedaj spet vse ok:)

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Po jun 30, 2003 1:56 pm

UPAM !
V8 POWER

Oberkrainer
Novinec

Napisal/-a Oberkrainer Po jun 30, 2003 2:54 pm