bobek je napisal/-a:Fantje a ni brezveze da se tkole javno pričkate, tuki smo zaradi skupnih stvari in to so avti,avti in še enkrat avti.
pa lep pozdrav vsem in brez zamere
TechnoBoy je napisal/-a:huh.. niti ni blo to misljeno lonc... samo prasal sem. ane. če bi rekel ne.. bi tut to prepustil drugemu...samo rect je treba..kar pa ni noben storil..g..
lede nato da je mel krema dostop ( no vsaj nekej casa ) k ni bil clan.....
El Nino je napisal/-a:TechnoBoy je napisal/-a:huh.. niti ni blo to misljeno lonc... samo prasal sem. ane. če bi rekel ne.. bi tut to prepustil drugemu...samo rect je treba..kar pa ni noben storil..g..
lede nato da je mel krema dostop ( no vsaj nekej casa ) k ni bil clan.....
Bi ti klinca prepustil moderatorjevo delo drugemu..ja,ja,me mal skrbi.V klubu je predsednik Pajsar(pač smo zanjga kao glasval mar ne)sekretar pa tvoj pošteni brat ki ga zmerjaš s prascem in podobnimi žaljivkami(da te ni sram,in to javno!!!!!)Ker je iz svojih razlogov hotel odstopiti(pač ženski svet,ne razumet narobe-Mr-B)si si to funkcijo hotel dodeliti kar sam,pa samo reci da ni res.In ker smo rekli da ti pa to ne boš,si bil vs užaljen,začel si z izsiljevanjem,plus tega da si reku da boš šel iz tega kluba.
Meni se to dejanje zdi totalno otročje...
Pa še to,v vednost vsem ostalim SLO forumovcem;Njegovo Jugo morte samo hvalit pa poveličevat,ker graje on ne prenese,tako da se lahko zgodi da vam zbriše post ali zaklene temo!!
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov