puntk je napisal/-a:LP
Jst bi na vašam mestu odrinil avto direkt na sredo ceste, pa še kake šipe bi mu stovku. Pa kazen bi mu moral policaji nabit okol 500k sit za oviranje intervencijskega vozila, pa bi blo - brez povračila za uničen avto - to slovence najbolj boli, če mu avto uničiš in če mora kazen plačat, vse ostalo mu sploh ni tok hudo.[/quote]
To bi tudi mi radi storili kdaj vendar ga ne smeš niti grdo pogledat kaj da bi ga šele odrinu.Če pa ga pa odrinemo pa plača kazen društvo in še voznik intervenciskega avta.
Tist k pa je napačno parkiral pa dobi samo kazen za napačno parkiranje pa še nov avto bi dobil če bi mu ga zbil. Tko je na žalost pr ns v slo.Mal bi se mogl pa američanih zgledvt

[/quote]
Na vašem mestu bi napisal lepo obrazloženo pismo pristojnemu ministru. Sam bi mu avto vseeno razbil. Bom že plačal tisto škodo, vendar bi bilo neprecenljivo videti izraz na lastnikovem obrazu, ko bi našel le še zvito kepo pločevine. Do takšnih ljudi nimam nobene tolerance. Včeraj zvečer sem šel na sprehod po centru Ljubljane in avtomobili smetijo pločnike, prehode za pešce in, najhuje, tudi parke. Parkirajo kar med klopcami, kjer ljudje sedijo. Če me kdaj prime, da bi nekomu iz čistega mira poškodoval vozilo, je to ob takšnih priložnostih.
Me pa zanima, puntk, če vi zaradi napačno parkiranega vozila zamudite na kraj dogodka in je zaradi tega škoda večja ali pa ste sploh prepozni, kdo pokrije škodo? Voznik bi moral biti tudi odškodninsko odgovoren za vso nastalo škodo, ki je nastala zaradi napačnega parkiranja (če ga pusti na voznem pasu, pred vhodom v hišo, itd.), pa naj bo gmotna ali gospodarska (nekdo ne more pravočasno priti na sestanek, kar ga stane, itd.).
Lp