Prejšen lastnik se je z avto precej vozil,zato je zimaKamencki+sol) postila sledi.Avto nima prednjih zavesic,ni bil dodatno zaščiten in ima na pragu nekaj izpostavljenih robov popolnoma speskanih(brez barve in s površinsko rjo).Poleg tega sem pa spomladi ko sem sam zamenjal kolesa(felge s zimskimi dol in felge z letnimi gor)dodatno poškodoval rob praga.
Vitla se zahaklja za rob praka(poškuduje barvo),poleg tega pa še ni bila dobro zasidrana in mi je rahlo zvilo rob in dolušclo nekaj barve.
To bi lahko dal oreng zrihtat licarju vendar iman sam veliko casa,tako se bom sam spravil pacat celo podvozje.S cim naj zašcitim,da bo to gor ostalo in sluzilo namenu,šcitit pred rjo.
Bo dovolj ce poškodbe pošmirglam premazem z temeljno barvo in potem s zascito premazem celo podvozje?
hja mene tudi to zanima, mam jaz tud isto težavo na eni strani pragov....., mimogrede, kaj je sploh tisto po podvozju zaena črna snov, ki zgleda kot neka trda smola???
Mas slucajno Lado Desetko?? Tako me zanima,k si rekel,da je crna snov po podvozji in ce je oreginalna in da se rada lušci sem zelo blizu Prosim kakšne pametne nasvete,ker hocem avto še nekaj casa imet in nocem da mi ga bo pozrla rja.
ponavadi je podvozje in pri nekaterih avtomobilih so tudi pragovi zaščiteni z antirombo (body). Dobiš v vseh CHemotih, mavricah... Staro spucaš dol, razmastiš in prespricaš t tem. Imet moraš posebno pištolo za kompresor...
Never drive faster, than your guardian angel can fly.