Zzooommm je napisal/-a:Resno bi blo za razmislit, da bi moral vsak kjerkoli iz slovenije je, narediti določeno število ur po AC, LJ obvoznici in po LJ ko je gost promet, preden dobi izpit.
To je odvisno od cloveka. Eni majo ze 10let izpit pa je tako kot ga je imel prvo leto. Sam naredil izpit v ponedeljek v petek bi jaz kar sel v LJ brezproblema. Krizisce kot krizisce, gledas table in je. Meni ni bilo nobene panike. Kolega pa neki hudi schumacher po nasih lokalnih cestah, sem mu omenil LJ je pa zmrznu, jaz pa v smeh. Edino eno krizisce v LJ mi ni slo v to slamo eno leto.

Pa kar se je meni zgodilo, kar sem tudi ze pisal tukaj, se ocitno dobi izpit tudi s fukom. Potem pa modeli spredaj v avtu zacel.
"A je kaj narobe"
"Ja je narobe in to zelo veliko narobe, tukaj za mano je ( sta bili za mano dve bjondi, ko sem se enostavno ustavil pred njima )
"Ja ce je pa komaj nardila uzpit"
Aja se res sedaj ko je pa komej nardila izpit, je pa vse njegovo al kaj. Naj se raje vsede se enkrat z njo in ji malo razlozi, ker z instruktorjem je ocitno samo seksala.