Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 So jun 25, 2005 2:22 pm

itak da dobiš kazen, tko kot da bi mel napačen grb gor ;)
kolega je mel namest grba playboyevega zajčka sam se je pol zgovoru da so mu ga froci gor prlimal :P

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Ne jun 26, 2005 10:52 pm

Grb sploh nima nobenega pomena za identifikacijo vozila, če pač piše LJ, je to LJ ne glede na različne občinske grbe. Kako je s playboy nalepkami ne vem... Jaz sem avto registriral v kranju, kjer so imeli samo tablice s kranjskim orlom, kar me je neznansko razjezilo. Pridobil sem si grb svoje občine, ga nalimal in policaju se je še fajn zdelo, ko me je par dni za tem ustavil.

LP,
Joie

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne jun 26, 2005 11:02 pm

grosupeljske tablcve majo gor svastiko :shock:

pankert
Nov uporabnik

Napisal/-a pankert Ne jun 26, 2005 11:32 pm

Voith je napisal/-a:grosupeljske tablcve majo gor svastiko :shock:

a nimajo črne konjske glave, pa nekej zelenga in rdečga okol?...
to sem jaz

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po jun 27, 2005 12:26 am

ja sj tista konjska glava je grosupeljska svastika ;)

http://www.grosuplje.si/ObcinskiGrb.asp

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jun 27, 2005 7:14 am

pankert je napisal/-a:ne... sej jst nisem nevem kakšen lokal patriot... sem dolenc, ki ima primorko, trenutno pa oba živiva v ljubljani... fora je v tem, k prodajalec (firma) iz ljubljane časti registracijo, kar pomeni, da bova imela ljubljanski grb :( , kar pa naju preveč ne veseli, tud zato ne, ker sva veliko na štajerskem in nimava z ljubljansko-mariborskim "sporom" čist nč, ter nebi rad tvegal nepotrebnih prask in razbitih stekel na avtu... zato in samo zato bi zmajčka prelimal...

drugače pa vem, kako vozijo primorci in kake (da ne rečem kako grdo besedo na črko b....) so goriški policaji

v kerem letu pa ti živiš ?

lamanje avtov po Mariboru zaradi LJ tablic se dogaja samo še na derbijih olimpije in maribora...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

pankert
Nov uporabnik

Napisal/-a pankert Po jun 27, 2005 8:45 am

v letu 2005... :oops:

drugač pa če ne verjameš vprašaj mojega kolega... sredi maribora, sredi lepega sončnega dopoldneva.... prov grdi risi po desni strani avta :x :x ... je pa res da je bil v "bljižini" edini "tuj" avto... pa olimpije že doooolgo ni več :lol: :lol:
to sem jaz

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy Po jun 27, 2005 8:53 am

počak še dobr mesec pa itak pridejo nove tablice brez grbov vn če boš pa grb prelepu pa je to kaznivo

Uporabniški avatar
gabrijelF
Nov uporabnik

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a gabrijelF Pe dec 16, 2005 5:41 pm

ja tudi jaz bom kupil avto v drugem registracijskem območju, pa se mi ne da tablic menjat, ker bo enostavno bolj praktično kar na tamkajšnji upravni enoti urediti vse takoj, nakar se normalno odpeljem že s svojim avtom ... pa sem prišel na idejo, da bi si nalepil pač goriški grb na tablico namesto obstoječega ... vem da je to pravnoformalno kaznivo ... samo, a dejansko težijo s tem, a je kdo dejansko mel probleme s tem? ker grb nima nobenega pomena za identifikacijo ... ne v prometni ne nikjer ni navedeno, kakšen grb maš. tko da če recimo daš gor en drug grb od istega reg. območja, te ne bo nikoli nikdar noben razkrinkal, ker ni možno. pa tud sem že vidu avte z nekimi čudnimi grbi. a je dejansko kdo mel probleme s policijo zarad tega?

pankert
Nov uporabnik

Napisal/-a pankert So dec 17, 2005 10:59 pm

mah jst sem pustu kr žabarski grb gorej - imam v ljubljani še najmanj problemov
to sem jaz

Uporabniški avatar
YugoGTI
Novinec

Kraj: dolenska

Napisal/-a YugoGTI So dec 17, 2005 11:11 pm

če bi tok rad mel naš grb lohka vprašam soseda kje je dubu, je pa res da lohka kazen fašeš zarad njega, torej ga limaš na lastno odgovornost :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov