juhica je napisal/-a:ferrari maserati naveza pa se verjetno vsi strinjamo da deluje vec kot dobro...
Maserari že nakaj časa ni več pod okriljem Ferrarija, ampak so ga priključili Alfi Romeo!

juhica je napisal/-a:ferrari maserati naveza pa se verjetno vsi strinjamo da deluje vec kot dobro...
PureTNT je napisal/-a:juhica je napisal/-a:a bi najprej probal zvedet kaksno mesecno placo majo delavci?? pa kaj vec o 20 mio dodatka bi me tudi zanimal al je to prislo po mobitelu ob treh zjutraj potem je pa skrivnostni glas slusalko dol vrgel?
lp
ps: glede na uspesnost fer in mas v zadnjem casu se mi 20 mio znesek kok kaksen dodatek na uspesnost ne zdi tak problem. koliko ze znasajo odpravnine tretjerazrednih manegerjev v sloveniji???
Uspešnost Ferrarija se meri po tem, ali je podjetje v rdečih številkah ali ne. Ravno iz tega razloga podjetje sedaj razširja proizvodnjo (pri čemer jim je za zgled Porsche). Odpravnina 20 mio. EUR znaša ca. 480 mio. SIT, kar tudi po naših skorumpiranih standardih predstavlja nepredstavljivo visoko odpravnino.
Lp
Cross je napisal/-a:PureTNT je napisal/-a:juhica je napisal/-a:a bi najprej probal zvedet kaksno mesecno placo majo delavci?? pa kaj vec o 20 mio dodatka bi me tudi zanimal al je to prislo po mobitelu ob treh zjutraj potem je pa skrivnostni glas slusalko dol vrgel?
lp
ps: glede na uspesnost fer in mas v zadnjem casu se mi 20 mio znesek kok kaksen dodatek na uspesnost ne zdi tak problem. koliko ze znasajo odpravnine tretjerazrednih manegerjev v sloveniji???
Uspešnost Ferrarija se meri po tem, ali je podjetje v rdečih številkah ali ne. Ravno iz tega razloga podjetje sedaj razširja proizvodnjo (pri čemer jim je za zgled Porsche). Odpravnina 20 mio. EUR znaša ca. 480 mio. SIT, kar tudi po naših skorumpiranih standardih predstavlja nepredstavljivo visoko odpravnino.
Lp
bla bi scena da bi ufural športne avte za običajne ljudi. sej pomoje bi bla to zmaga. ferrari za 5 milov, šli bi k tople žemlce. drgač pa u keri fabriki se pa ne stavka vsaj enkrat. sej itak vse firme probajo izžet iz delavcev max kar lahk. nč novga.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov