RegY je napisal/-a:ziga24 je napisal/-a:Da ne bom odpiral nove teme...
Rad bi vprašal, če obstaja tudi bixenon kit za H4 (dolga in kratka v eni žarnici)?
LP, Žiga
ja, obstaja... ko ugotoviš ceno, še jo meni sporoči
Zasledil sem ceno 700 evrov.
RegY je napisal/-a:ziga24 je napisal/-a:Da ne bom odpiral nove teme...
Rad bi vprašal, če obstaja tudi bixenon kit za H4 (dolga in kratka v eni žarnici)?
LP, Žiga
ja, obstaja... ko ugotoviš ceno, še jo meni sporoči
Master7 je napisal/-a:Če želiš imeti xenon naknadno vgrajen naj bi bilo potrebno imeti avtomatsko uravnavanje snopa ter pranje žarometov. Za urvnavanje snopa mi ni posebej potrebno pisati zakaj je potreben. Pranje žarometov pa ima funkcijo, da očisti žaromete, ker xenon se blešči, ko so žarometi umazani.
LP
Spyker je napisal/-a:Če nimajo, potem to tud zakonsko ni opredeljeno in zgornja trditev ne drži.
Po eni strani bi bilo sicer logično ampak po drugi strani, je pa itak znano, da se je treba pred vožnjo prepričati, da so na vozilu vsa svetila in steklene površine čez svetila ČISTA, tko da če posrbiš za to, mislim da je že neki
Problem je predvsem v tem zimskem času, ko lahko v trenutku ves čas dobiš vso umazanijo s ceste na luči...
sebaveh je napisal/-a:glede pranja - ali je vedno tak da mora biti visokotlačno, ali pa je dosti če so gor zmontirani brisalčki? Ker bi človek sicer pričakoval da brisalec lepše spuca steklo?
Master7 je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:glede pranja - ali je vedno tak da mora biti visokotlačno, ali pa je dosti če so gor zmontirani brisalčki? Ker bi človek sicer pričakoval da brisalec lepše spuca steklo?
Ce pogledaš nekatere Volvote (s80, v70, s60) pa tudi prejšnji model Mercedes S oz. Slon, ML letnik 99,00 imajo mini brisalce.
Clio_16V je napisal/-a:Pa je to res da xenon kao skoduje isntalaciji avta...? Ker sem na renaultu spraseval ce bi bilo ok ce bi si zdej vgradil komplet luci - xenonke ki se jih dobi na avto.netu za 90 000 pa so mi nekaj nakladali o instalaciji, da se bo ne wem kaj pokvarlo itd...kok od tega je res?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov