Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po jan 09, 2006 4:42 pm

Fabrizio je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:
Fabrizio je napisal/-a:saj prijatelju ni treba, da ti plača! tudi če bi podpisala pogodbo in jo uverla pri notarju je tole nična pogodba in je ni možno sterjat! za info, morda bo tale post prijatelju všeč! :twisted:

Zakaj? Volja je, namen tudi... :?

naj mu le plača, jaz samo pravim, da stave niso iztržljive (razen tiste z licencami - športna loterija recimo) ;)

če sta oba mislila enako potem ne more biti nična- pa ustna je dovoljšna- ne rabi bit overovljena
dejstvo pa je da mu zadeve uradno ne moreš dokazati
sam upam da je zlo mal takih gorencev na svetu- če si zajebal plačaj
aja z volanom pr c4 se poponoma noramlno pelje- bolj je težava z zapiranjem vrat ;) - saj so se le ta pri stricovem citroenčku povesla, zaradi prešvoh pantov- to težavo so sedaj po 10 obiskih servisa odpravili, in priznali serijsko napako
lp

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay Po jan 09, 2006 5:14 pm

Sem prej popoldne poslal kolegu na šiht mail z linkom do te teme, pa še zmer ne verjameSlika
model je res trmast, pač greva jutr k pooblaščenemu prodajalcu da mu bojo razložil da je ta volan serijski v vseh modelih Citroena C4.
Kot sem že rekel se mi niti ne gre za unih 5000sit. Dost če sam przna da nima pojma o avtih pa da se ne hval z lažmi, da je kao ta, pa un, pa tret avto furu, k se mi itak sladko je** kva je on furu pa kva ni.
Na konc bo še reku da je on mislu da sva šla za c3 al pa c2 stavt :P

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Po jan 09, 2006 5:37 pm

RKay je napisal/-a:Na konc bo še reku da je on mislu da sva šla za c3 al pa c2 stavt :P

tko je ponavad ja :x
....

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To jan 10, 2006 2:45 pm

kljukec je napisal/-a:
Fabrizio je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:
Fabrizio je napisal/-a:saj prijatelju ni treba, da ti plača! tudi če bi podpisala pogodbo in jo uverla pri notarju je tole nična pogodba in je ni možno sterjat! za info, morda bo tale post prijatelju všeč! :twisted:

Zakaj? Volja je, namen tudi... :?

naj mu le plača, jaz samo pravim, da stave niso iztržljive (razen tiste z licencami - športna loterija recimo) ;)

če sta oba mislila enako potem ne more biti nična- pa ustna je dovoljšna- ne rabi bit overovljena
dejstvo pa je da mu zadeve uradno ne moreš dokazati
sam upam da je zlo mal takih gorencev na svetu- če si zajebal plačaj
aja z volanom pr c4 se poponoma noramlno pelje- bolj je težava z zapiranjem vrat ;) - saj so se le ta pri stricovem citroenčku povesla, zaradi prešvoh pantov- to težavo so sedaj po 10 obiskih servisa odpravili, in priznali serijsko napako
lp

Stave so naturalne obveznosti, kar pomeni da jih ni možno iztožiti. Lahko pa jo plačaš in če si plačal ne moreš terjat nazaj. Torej če hoče ti bo plačal, če noče ti ne bo, pravo ti ne daje nobenega zahtevka napram njemu.

Tako je to...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' To jan 10, 2006 4:00 pm

tole sem jaz dejal že davno nazaj! ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten