RedBull™ je napisal/-a:Ja clioti imajo res to napako,da se odlepijo pakne.
Ampak v tvojem primeru nebivedu,bi jst prej rekel da je napaka mehanika. Ker jih je preveč naštelal,se je posledično skoz pakna drgnila ob boben,zato so se pa tudi tolko obrabile in se pregrele,zato so tudi odstopile.
Aja pa to si rekel da bi vse to ti naredil za 15.000 sit. Tale je pa malce huda,če sem jst na hitrco sam pri sebi zračunu,sem ugotovil da bi ves ta meterial prišel slabih 15.000 sit, potem pa še prištej slabi dve uri dela 10.000 sit pa pride 25.000 sit. Na pooblaščenem servisu je blo pa to 40.000 in je čisto normalno to.
Je pa tko...folk se ne zaveda in misli da če pelje na pooblaščeni servis da bo res enkratno narejeno. Narejeno ne bo nič boljš,kot če bi peljala enemu nepooblaščenemu mehaniku,s to razliko da bi jo pri njem prišlo skor polovico ceneje.
Pakne niso nič drgnile ob boben. Sej sem zraven napisal, da je obloga bila še 5mm debela, kar pomeni, da se ni nič drsalo. Samo odpadle so stran.
Kaj je malo huda 32k sem dal za dele za svoj avto(daihatsu feroza);
- vodna pumpa 7.800 sit
- napenjalec + jermen 6k sit
- olje 5k sit - 5 litrov shell hellix 10W-40
- oljni filter 700 sit
- zračni filter 700 sit
- akumulatoer 75Ah 12k sit
Pa je bil to orenk servis, za cliota je pa tko da so cene take;
- olje 5k sit - isto olje kot pri mojem avtu
- oljni filter - 700 sit
- zračni filter - 700 sit
- svečke 1000 sit
- pakne zadnje - 3900 sit
- prednje ploščice 3900 sit
Mogoče pride par sto tolarjev čez 15k sit, vendar je še vedno mnogo manj od 40k sit.
Tko da servisi, če jih delaš sam so zelo poceni, samo robo moraš pa na pravih koncih vzet, da ne dobiš kakih zanič delov.