DIZELAŠ je napisal/-a:kakor mi je znanec rekel da smeti,na servisu mu je tako rekel mehanik.Tudi meni se je čudno zdelo.Mehanik mu je tudi rekel,naj obvezno tanka 100 oktanskega. Zato tudi sprašujem?
kljukec je napisal/-a:jst sm s petrolom čist zadovoljen, mam ga 500m od doma, še bifejšek je zraven...
je pa dejstvo (pa lohka pravte kar hočte)- da so agip, omw in petrol- ISTO SRANJE DRUGO PAKOVANJE
poznam modela k vozi za petrol, pa mi je rekel da skupi z omw stojijo k čakajo na nafto
lp
milankregar je napisal/-a:DIZELAŠ je napisal/-a:kakor mi je znanec rekel da smeti,na servisu mu je tako rekel mehanik
Včasih so avti imeli filtre goriva. Novi golfi pa jih nimajo, ali kaj?
lublancan je napisal/-a:DIZELAŠ je napisal/-a:kakor mi je znanec rekel da smeti,na servisu mu je tako rekel mehanik.Tudi meni se je čudno zdelo.Mehanik mu je tudi rekel,naj obvezno tanka 100 oktanskega. Zato tudi sprašujem?
če ma fsi nej tanka 100 al pa 98 oktanca sej to piše drgač u navodilih
drgač pa tanki na čimvečji in čimbol frekventni pumpi, tm ni tolk svinarije, pomaga tud če je pumpa nova oz. rezervarji
kris je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:DIZELAŠ je napisal/-a:kakor mi je znanec rekel da smeti,na servisu mu je tako rekel mehanik
Včasih so avti imeli filtre goriva. Novi golfi pa jih nimajo, ali kaj?
Ja seveda avti imajo filtre sam ravno ta filter je bil pri naši kii sorento 2.5 crdi problem ker je bil preveč fin naša nafta pa preveč umazana in se je zaradi tega filter zadelal in je avto obstal, isto se je zgodilo že zgoraj omenjeni toyoti, sedaj so nam na kii zamenjali filter z ne tako finim in avto zaenkrat dela dobro. Sam to je bilo pri dizlu za bencinarja se mi pa zdi malo čudno.
RedBull™ je napisal/-a:a to imaš tista mala predfilterčka gor,kot jih imajo npr. starejši mercedezi?
Jah znajdi se
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov