Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Problemi z alarmom

Napisal/-a Fiat Tipo Po jul 07, 2003 2:28 pm

Mene pa zanima kaj vse je lahko vzrok da se ti sproži alarm v avtu? Alarm imam naštiman na vsa vrata havbo in na nihanje porabe štroma v avtu.Sprožil naj bi se če bi se zgodilo kaj od tega. Je pa tako v zadnjem mesecu se mi je sprožil že 4x. sem 99% prepričan da ni blo nobenega ljuda zravn ampak da se je sprožil zaradi nevem česa. Zmeraj pa se mi sproži od okoli 3 do 6 zjutraj. Drugače nikoli. Ko sem bil cel teden na nočnem šihtu se mi ni sprožil nikoli avto je bil pred fabrko. Ko je bil naslednji teden avto pri punci se spet ni sprožil nikoli, donc ko pa sn prespal doma me spet vrže ob 3 iz postelje. Avto je bil parkiran zraven bajte kot vedno do sedaj ko se mi je sprožil alarm. Po mojem zadeva ni fuč ker bi se drugače sprožil tud magari popoldan in ne vedno na istem mestu in v razmaku parih ur zjutraj. Zdaj me pa zanima a je možno da kakšna napeljava za štrom v bajti ali kakšna druga zadeva na nevem kakšen način deluje na alarm, da ga sproži. Al je mel kdo take probleme?

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Po jul 07, 2003 2:31 pm

Mimogrede v avtu tudi nimam priključene nobene zadeve ki bi se mi lahko vklopila sama od sebe in bi zaradi nihanja štroma v avtu sprožila alarm.

Uporabniški avatar
ssokec
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a ssokec Po jul 07, 2003 2:35 pm

men je to malo sumljivo, da ne boš ti brez avta ostal, kajti to je taktika, da tisti ki ti namerava ukrast avto, ti namerno sproža alarm, da ti bi dopizdlo in potem ga naslednjič ti nebi vklopo on ti bi pa lažje-neopazno odpeljal avto, čuvaj avto, oziroma muziko ki jo imaš notri.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov