Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Pe jan 20, 2006 9:29 am

ker k****n ukrade tak avto in ga gre naslednji dan prodajat. zdej pa se recte da je dal oglas v casopis :roll:
take bi blo treba v polje ne pa v zapor...

lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jan 20, 2006 9:59 am

Če bi ga jst na tak način sunu, bi ga v garaži že mel razstavljenega na dele in bi bili deli v salamoncu. Bi več zaslužu, kot pa tale tipček, k je hotu lastniku it avto prodajat.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Pe jan 20, 2006 11:02 am

Vuso je napisal/-a:Kolikor sem jaz dones bral v Delu si zadevo predstavljam nekako takole:
En primorec je šel na testno vožnjo s prodajalcem,Najprej ga je okrog vozil prodajalec, potem naj bi se pa zamenjala in ko sta se menjala je un spizdil kajena in se odpeljal.
Drug dan je pa nek drug tipo(38letni ljubljančan) bil zmenjen z lastnikom tega kajena v grosuplju, da bi mu prodal kajena nazaj.kajen ni bil nov, ampak ga je avtohiša prodajala v imenu 58 letnega tipa iz krškega.Ta 38letni ljubljančan se je dogovarjal z lastnikom o ceni, da bi mu odprodal avto nazaj in nakar uletijo eni zamaskirani modeli in začnejo tabanat tega lublančana, ki je odprodajal ukraden avto.Baje je odjeknil tud en strel.Ko so mu potalali ene par vzgojnih so izginili v neznano 8) Lastnik je potem naložil pretepenega v svojega kajena in se odpeljal v lj na urgenco.očitno se lastnik zmenil z ene par kolegi da grejo z njim v grosuplje in ko je prišel "prodajalec" so ga mal nabunkali in lastnik je dobil svoj avto nazaj :lol:

jst sm šele zdj skaperou zakaj se je šlo :D dobra akcija je bla,sicr mi pa ni jasno kako se je lastnik zmenu z nim,kako je vedu da ma on njegouv avto :) zanimivo

Lp
Slika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Pe jan 20, 2006 11:40 am

Tudi preko delov te lahko odkrijejo - pri vw je tako po serijskih številkah odkritih že par ukradenih airbagov in so podane kriminalne ovadbe proti lastnikonm vozil, v katere je bila odtujena roba vgrajena.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Pe jan 20, 2006 12:33 pm

rok46 je napisal/-a:
Vuso je napisal/-a:Kolikor sem jaz dones bral v Delu si zadevo predstavljam nekako takole:
En primorec je šel na testno vožnjo s prodajalcem,Najprej ga je okrog vozil prodajalec, potem naj bi se pa zamenjala in ko sta se menjala je un spizdil kajena in se odpeljal.
Drug dan je pa nek drug tipo(38letni ljubljančan) bil zmenjen z lastnikom tega kajena v grosuplju, da bi mu prodal kajena nazaj.kajen ni bil nov, ampak ga je avtohiša prodajala v imenu 58 letnega tipa iz krškega.Ta 38letni ljubljančan se je dogovarjal z lastnikom o ceni, da bi mu odprodal avto nazaj in nakar uletijo eni zamaskirani modeli in začnejo tabanat tega lublančana, ki je odprodajal ukraden avto.Baje je odjeknil tud en strel.Ko so mu potalali ene par vzgojnih so izginili v neznano 8) Lastnik je potem naložil pretepenega v svojega kajena in se odpeljal v lj na urgenco.očitno se lastnik zmenil z ene par kolegi da grejo z njim v grosuplje in ko je prišel "prodajalec" so ga mal nabunkali in lastnik je dobil svoj avto nazaj :lol:

jst sm šele zdj skaperou zakaj se je šlo :D dobra akcija je bla,sicr mi pa ni jasno kako se je lastnik zmenu z nim,kako je vedu da ma on njegouv avto :) zanimivo

Lp

Tist, ki je ukradu kajena je poklical lastnika in mu ponudil, da mu ga proda nazaj.Potem sta se pač zmenila in hop indijanci z grmovja, predstavitev levanke rukić in desanke šakić in je bil problem rešen :P

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Pe jan 20, 2006 12:34 pm

bass je napisal/-a:Tudi preko delov te lahko odkrijejo - pri vw je tako po serijskih številkah odkritih že par ukradenih airbagov in so podane kriminalne ovadbe proti lastnikonm vozil, v katere je bila odtujena roba vgrajena.

Bucke, solatka, petrsiljcek .. pa se mal vegete poleg.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

AS_
Novinec

Kraj: Vas na Gorenjskem:)

Napisal/-a AS_ Pe jan 20, 2006 12:55 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
bass je napisal/-a:Tudi preko delov te lahko odkrijejo - pri vw je tako po serijskih številkah odkritih že par ukradenih airbagov in so podane kriminalne ovadbe proti lastnikonm vozil, v katere je bila odtujena roba vgrajena.

Bucke, solatka, petrsiljcek .. pa se mal vegete poleg.

LP, Klemen

ma ja an..kdo bo pa ustavlov zdej vsakega golfa pa mu sel gledat serijske stevilke opreme in jih primerjati z serijskim st. ukradene opreme.
Jaz temu ne verjamem.

lp AS_
GTi rocks?!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov