ej, ljudje so ene take k****** prpe!
tud men so kakšen mesec nazaj porisal avto na parkplacu...škode za cca 107jurjev.
hvala k****, da mam kasko :P časti zavarovalnica.
pojma nimam kdo je bil, razen pač da je bil sigurno eden od sosedov, sami neki čudni penzionisti.
ko sm mel twinga so mi sicer dvakrat vloml vanj in plunal radio, sam na parkplacu pred blokom sm mel pa mir....zdej mam pa 10 let starga bmw-ja, pa je to očitno 2 much za moje nove sosede eh

sem se že nehu sekirat in sem hudičevo vesel, da plačujem kasko.
snemaj, ko zveš kdo je....s parimi kolegi z "maskami na glavi al pa dekno čez njegovo" tipa popokaj v prtljažnik avta, pa puni gas do ene hoste....tam na poti ga čist hladno slečte in prvežte na drevo in mu reč, da je čas da se odloči: al bi rad živel ali umrl........pol ga pa pust tam kako urco al pa dve......ko pridete nazaj po njega mu reč, da si uspel "šefa" prepričat, da se ga usmili, če plača škodo z obrestmi.....pol ga pa spuste nekje v bližini doma...golega seveda!
sam pazi, da res ni nobenih prič, da te ne bo prepoznal, da mu ne boste povzročil še kakšnih fizičnih poškodb (psihične mu morš), da ne bo mel kakih dokazov...sej veš o čem govorim!
verjam, niti pisnu ne bo policiji, če boš prepričljiv.
lp