Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po jul 07, 2003 9:30 pm

maky je napisal/-a:Zakaj bi blo pa treba brisat?To mi pa res ni jasno?Pač kar se je povedalo se nazaj ne jemlje... (Spet ni to prvič da hočeš neki brisat potem ko se pač začne mal določene stvari naštevat)
Vsak ima svoje mnenje o tebi in ti o nam... Jebat ga priznam da nimam dobrega mnenja o tebi.Me pa čisto briga kaj si ti misliš o meni... Jaz mislim da si en velik nakladač ki se prerad hvali vsem z tem kaj on je,kje dela,kaj vozi in ne nazadnje kaj je njegov foter.Sem že napisal da se tisto,kar se tebi ne zdi hvaljenje,mnogim drugim zdi pretiravanje v hvaljenju.Vse lepo in prav če bi se to zgodilo enkrat,dvakrat(se pač pohvališ)Ampak kar ti pišeš o sebi je pa že hudo hudo pretiravanje...

Svojega mnenja ne bom spremenil dokler mi ne pokažeš nasprotno... :wink:

(@ lisko1:Ja, nisem si čisto sam kupil avta za 6mio pri 19.ih.To je dejstvo. Dejstvo je pa da SAM vlagam v svoj avto!Me pa prav zanima koliko vas je pri 18.živelo samih in ste si sami plačevali stanovanje,hrano,obleke,... iz zraven šparali za rihtanje avta... :wink: Jaz sem in sem tudi ponosen na to!Lažje si je kupiti avto za 3mio. če ti zraven ni treba dati 90k na mesec za najemnino in stanovanjske stroške,50k za hrano...,se šolati in delati ob enem! :wink: )

Samo toliko v razmislek :wink:

@zoran:ti ti žival! :lol: :lol: :lol: :lol:

Maky jst ti pa rečem samo tole. Če ne bi mel s čim ne bi mel kaj 8). Kako ti je pa uspelo vse plačati sam? A maš službo v kateri zaslužiš od 250kSIT-->. Rajsko. Glede na te tvoje stroške.... bi rekel človek, da živiš na zelo visoki nogi. In ne rabiš se žalit, da si šparal za tako banalno stvar, kot so spojlerji za avto :lol: :lol: . Če bi mel krizo se ne bi vozil z Audijem ampak s čim manjšim. Jst bi bil tut car, če bi me starši na noge postavili. Nekateri tule na forumu nismo preserantje in si ne moremo privoščit avta za 6 MIO :shock: :shock: . Kdo se hvali.... a Safrane? Heh... jst pa mislim, da se ti!

Uporabniški avatar
tejo
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a tejo Po jul 07, 2003 10:07 pm

A bi se preselil semle? Danke.

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Po jul 07, 2003 10:15 pm

Pugi405 je napisal/-a: Kdo se hvali.... a Safrane? Heh... jst pa mislim, da se ti!

...čudeži se še dogajajo...

- tisti, ki so lagali ne lažejo več

- tisti, ki so se hvalili se ne hvalijo več

...ampak vsi ostali zdaj lažejo in s hvalijo...

AMEN!!!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Clio24v
Novinec

Napisal/-a Clio24v Po jul 07, 2003 10:16 pm

zoranwagen je napisal/-a:
Pugi405 je napisal/-a: Kdo se hvali.... a Safrane? Heh... jst pa mislim, da se ti!

...čudeži se še dogajajo...

- tisti, ki so lagali ne lažejo več

- tisti, ki so se hvalili se ne hvalijo več

...ampak vsi ostali zdaj lažejo in s hvalijo...

AMEN!!!

Dobra molitev a si jo sam cetiral.

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Po jul 07, 2003 10:23 pm

Clio24v je napisal/-a:Dobra molitev a si jo sam cetiral.

...počasi bo res začel hodit v cerkev, če bo to šlo tak dalje...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Twingo Sport
Novinec

Napisal/-a Twingo Sport Po jul 07, 2003 10:28 pm

Vsak si lahk kup kakrsn avto hoce sam k.u.r.b.a kdo bo pa delav!Nobenmu kurcu se ne da delat al pa sluzbe iskat sam tuhtajo kako bi da nebi. Pa v gostilnah predavat joj kaj bi jest kupu pa nimam dnara.Pi.zda pejt delat pa bos jemu dnar!
CU!
A ja pa se to una reklama za red bull tam rece: Leonardo ne fantaziraj!
Jest pa recem: Safran ne fantaziraj! heheheh :twisted:

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Po jul 07, 2003 10:31 pm

lisko1 je napisal/-a:Oki jaz pa sem varilec trenutno!Mi je favš kdo? Ma pubeci nehite se obnašat k froci no!Mislim tale topic je popolnoma zgrešen no.Tip pač je dobu novo službo in je pač vesel in pač to srečeo deli z drugimi.Je to kaj narobe? Zdej pa sam poglejte kam smo prišli: iz njegove službe do njegovga fotra prek prodajalca do xenonk prek safrana(avta) na bitturbo............. Dejte nehat že no pa se obnašite ko eni odrasli ljudje no če vam kaj na paše kaj safran napiše pač ne preberte al pa ignorite.Je to tak blem? hja če prevlada favšija pol očitn.Me pa zanima neki, čeprav vem da bo spet potegnilo kr neki postov za sabo.Ampak če smo že pri tem povejte kdo si je kupu avto z svojim gnarom? ampak brez kredita in tak dalje?Pa kdo ga je sam stunal?Kok do zdej folka poznam(lahk se motim) je sam gvx tist ki dela vse sam vsaka mu čast.

Če smo že pri tej temi: jaz sem si pri svojih 22 letih in 4 letih delovne dobe sam kupil avto ja. Tud tolarja ni dal nihče zraven.Kredita mi tud ni blo treba vzet. Če bi ga pa vzel bi si pa kej hujšega kupil. Poleg tega če se že gremo z takimi: rihtam si še stanovanje (opremljanje) tud povsem iz svojega denarja. Pa ne mislit da mi Airbrush ful dnarja prinese. Mogoče sem zaslužil le toliko da sem pokril stroške nabave vse opreme (prek 350.000 sit - še zdaj me glava boli).

Avta si pa ne pedenam sam, ker pač nisem tolk stručko za to. Razen poslikav seveda. Zato pa vse predelave plačam pošteno.

Tolk okrog tega.

Uporabniški avatar
Clio24v
Novinec

Napisal/-a Clio24v Po jul 07, 2003 10:46 pm

zoranwagen je napisal/-a:
Clio24v je napisal/-a:Dobra molitev a si jo sam cetiral.

...počasi bo res začel hodit v cerkev, če bo to šlo tak dalje...

He he :) :) :D

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe To jul 08, 2003 12:59 am

Eh meni je že BREZVEZE BRAT ta post!!!!

škoda besed lahko samo to povem, da je iz nove službe nastal cel živalski vrt :(

Zaj pa oni ko vam je Safrane taki NAKLADAČ, ki je te zaj nakladal ko je dobo novo službo? Ko bo mel večjo plačo 100k? Tudi to se lahko zgodi. Kelnarce majo tudi 100k plače managerji pa 1mio PA KAJ NAJ?
Daj pišite o Biturbotih..... Kje drugje, KER BO SAMO ZARADI VAS POSTAL TO MOBISUX!!!!!!
Vi ste začeli prvi pluvat po njem, napišite drugič TO NI PRIMERNO ZA TALE FORUM pa bo OK!!
Ker če bi mu SAMO to rekli bi bile SAMO 2 STRANI na pa 6, tale post pa bi slej kot prej zastaral, samo kot kaže nič ne bo iz te župe.

@lisko1: Tudi jaz sem si kupo sam avto :) pa sem še študent KAJ NAJ :)

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To jul 08, 2003 5:37 am

z eno besedo...huh

bom raje tiho, pa nic pisal, ker se bo spet kdo nasel in ne bo nikdar konec :?

aja...samo se mnenje okrog brisanja...zakaj, naj bo v spomin/opomin, kaj in kako bi se naj delalo, pa se ne...
da pa ne bo se to mobisux postal, pa je tule en link...forum samo za pickarjenje:
http://pljuvalnik.kicks-ass.org/
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To jul 08, 2003 6:33 am

morgen!
jst nimam navade kogarkoli kritizirat, sam ko nekdo prestopi mejo imam dovolj!
tut jst sm še študent in delam prek študenta. plače mam okol 150 ksit. avto sm si kupu sam s kešom, brez lizinga al pa kredita (včasih (4 leta nazaj) sm bil profi košarkar in sm tu neki našparu). pa se nč ne hvalm kaj delam, kje delam, pretiravam kaj bom dal na avto,...
priznam, da sm mal preveč napadu SAFRANE-a, sam me je res razp***l, ker se ven meče. čestitam za job, sam v bodoče se mal umir z nepremišljenimi izjavami (sej enkrat al pa dvakrat se zgodi, sam tolkrat pa ..).
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale To jul 08, 2003 6:55 am

Malo pozno ampak vseeno - tale debata ne pelje nikamor. Se pač nisem hotel vmešavat, ker se mi je zdelo da boste vseeno sposobni tole spravit na nivo in se umirit (še sploh zato, ker ne gre za strogo avtomobilistično zadevo).

Gre za zasebne zadeve zato jih "rešujte" na diskreten način.
Slika Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov