YOC je napisal/-a:Kva je pa zdej še fora z unimi jumbo plakati, kao Clio za 20k na mesec tud za študente pa to.
YOC je napisal/-a:Kva je pa zdej še fora z unimi jumbo plakati, kao Clio za 20k na mesec tud za študente pa to. Drobnega tiska nisem šel brat, me pa zanima a ma kdo kak link-nič ne najdem. Sej ne da bi ga šou kupit ampak zanima me kolk je pologa.
Če je polog 5mio lohk za jurja na mesec kupiš tud novga Audia npr.![]()
lp
lisko je napisal/-a:YOC je napisal/-a:Kva je pa zdej še fora z unimi jumbo plakati, kao Clio za 20k na mesec tud za študente pa to. Drobnega tiska nisem šel brat, me pa zanima a ma kdo kak link-nič ne najdem. Sej ne da bi ga šou kupit ampak zanima me kolk je pologa.
lp
Podobna akcija je bla mislim da pol leta nazaj za fiat punto..... in se je kolegica ful zagrela..... ko pa je prebaral droben tisk u pogodbi pa je odstopla......
20tisoč na mesec OZIROMA DO 10.000 km na leto......to je okol 800km na mesec.... študira pa u lj je pa skor moja soseda...... torej 2x na mesec gre u lj pa je že skoraj prek limita..... za 20 jurjo na mesec pa se vsak teden pelje u lj z vlakom pa še ostane ji .....
To pa je za moje pojme zavanje kupcev ja......
metallic je napisal/-a:lisko je napisal/-a:YOC je napisal/-a:Kva je pa zdej še fora z unimi jumbo plakati, kao Clio za 20k na mesec tud za študente pa to. Drobnega tiska nisem šel brat, me pa zanima a ma kdo kak link-nič ne najdem. Sej ne da bi ga šou kupit ampak zanima me kolk je pologa.
lp
Podobna akcija je bla mislim da pol leta nazaj za fiat punto..... in se je kolegica ful zagrela..... ko pa je prebaral droben tisk u pogodbi pa je odstopla......
20tisoč na mesec OZIROMA DO 10.000 km na leto......to je okol 800km na mesec.... študira pa u lj je pa skor moja soseda...... torej 2x na mesec gre u lj pa je že skoraj prek limita..... za 20 jurjo na mesec pa se vsak teden pelje u lj z vlakom pa še ostane ji .....
Zakaj zavajanje kupcev?Sej te noben ne prsil v to. Pač, tvoja svobodna odločitev...
lisko je napisal/-a:metallic je napisal/-a:lisko je napisal/-a:YOC je napisal/-a:Kva je pa zdej še fora z unimi jumbo plakati, kao Clio za 20k na mesec tud za študente pa to. Drobnega tiska nisem šel brat, me pa zanima a ma kdo kak link-nič ne najdem. Sej ne da bi ga šou kupit ampak zanima me kolk je pologa.
lp
Zakaj zavajanje kupcev?Sej te noben ne prsil v to. Pač, tvoja svobodna odločitev...
Že že je že res da je tvoja svobodna odločitev...... ampak povej mi kok študentov je izkušenih s takimi pogodbami? In kok je takih naivnih ki vidjo kao nov avto in se zaženejo pol pa ugovotijo da ni to? Ko sem za foro klical mi je povedla vse pogoje.... vse lepo razložla...... niti besedice ni blo o tem drobnem tisku.... ko pa sem ji to omenu pa da pač zame ne pride ta zahteva u poštev.... pa tok da ni rekla: žal gospod pol pa ne kličite.....
In to pa se men še vedn zdi zavajanje kupcev......
Spidojc je napisal/-a:TITan je napisal/-a:A reno nima na cifri od avta zraven leto izdelave? Ali pa na večini kosev plasstike nekje datum izdelave tistega dela?
Ma ja pomojm d je vsaka plastika označena, leto in mesec izdelave!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov