Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AnDrO__
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a AnDrO__ Po jul 07, 2003 11:52 am

Tam nekje med 100-140 km/h (odvisno od ovinka in ravnine)vseen ma avto sam 50 konjev:))Drugače pa pač na radar točkah pa 60:( Najlepši je pa sistem ovinkov ko se malo sputiš dol pol pa spet gor če se spomniš.

Potem pa sem šel do MB čez en hrib ko se reče Meljski hrib in so ful fajn ovinki samo mogoče za malenkost malo pregladki asfalt (skor kot tist v Istri) ampak 2. in 3. pa gasa gre lepo not:)
Zadnjič spremenil AnDrO__, dne Po jul 07, 2003 12:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Guter Sex ist nur ein Vorspiel fur fahren mit BMW.

AnDrO

fric
Novinec

Napisal/-a fric Po jul 07, 2003 12:23 pm

Sale je napisal/-a:
*bojci* je napisal/-a:Pa Sale? Kje si hodil?

Žal sem imel obveznosti. Tako ali tako se ne bi zadeve udeležil kot tekmovalec ampak le kot gledalec. Kakorkoli obrnem bi bilo predaleč vleči avto na prikolici do MS :? . Najbrž se udeležim ko bo kje bližje.

Sicer bi bil pa najbrž sam (in tudi drugi) kar razočaran nad svojim dosežkom - s tistimi 200-timi konji najbrž ne bi dosegel pričakovanj. Bi pač potreboval vsaj kakšno colo manjša kolesa. No ne pravim, da je to razlog da nisem šel - sem bil lansko leto v MB na dragu s Toyoto, kjer pa sploh nisem imel nobenih možnosti. Sem se pa vseeno ful zabaval :wink: .

Sale, pozabljaš na tvoj predvidevam zelo kratek menjalnik, ravno ozobljenje, kratke hode prestavne ročice, dirkalno sklopko, predvidevam, da tudi tehniko obvladaš bolj kot večina "voznikov" na dragu... ne bi jaz tebe podcenjeval :wink:

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a *bojci* Po jul 07, 2003 3:12 pm

Vem, kak je včasih s časom.
Glede mazde pa se ne pritožuj, ker ne more biti tak slaba. Bi pa verjetno moral priznati premoč zmagovalne opel Calibre turbo 4x4! :D

Če bi imel NOS, bi jo pa po 50-ih metrih prehitel, kak jo je z modro Corso en, ki je takrat prižgal NOS.
Slika
Renault Avtomobilistični klub Slovenija
http://www.rk.avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Po jul 07, 2003 4:02 pm

Jah menjalnik je sicer res dokaj "kratek" - to se sicer potem malce uravnoteži s precej velikim obsegom koles ampak najbrž bi to bila res kar prednost. Je pa problem v teži. Namreč avto bi lahko bil še precej lažji in šele potem bi bilo to tisto pravo :twisted: . Je bolj poudarek na sami legi.

No saj ne rečem, da ne bi bil rezultat kar dober, samo se mi zdi, da sam preveč pričakujem od tega avta kot je pa zmožen. Sicer me pa že prav prekleto zanima in res upam, da se bom lahko naslednjega drag-a udeležil.

No kar se tehnike tiče kaj prav posebnega niti ni potrebno pri tej panogi avtomobilizma - lani v MB sem bil pa še kar zadovoljen s svojim speljevanjem (kot rečeno sem bil takrat s Toyoto). Moram pa priznat, da sem se pa v eni rundi celo zašaltal :oops: :oops: .

No naslednjič upam, da bom na štartni črti - že zaradi samega sebe če ne drugega :wink: .
Slika Slika

Dani
Uporabnik

Napisal/-a Dani Po jul 07, 2003 6:19 pm

*bojci* je napisal/-a:Če bi imel NOS, bi jo pa po 50-ih metrih prehitel, kak jo je z modro Corso en, ki je takrat prižgal NOS.

Una corsa ga je ze u MB razpicila, zej pa sploh z NOS-om :wink:

CyberMedo
Nov uporabnik

Napisal/-a CyberMedo Po jul 07, 2003 9:17 pm

Jah, po moje je prireditev kar uspela... res da je dež kar nekaj pokvaril, je pa po drugi strani doživetje gledat tekmovalce kako sušijo stezo. Skratka raj za avto-freake - toliko NOS-a na kupu pa res drugje ne vidiš.
Za moje pojme so bli naj avti draga fičo z Nosom, ena avstrijska astra z Lexmaul kitom in tekmovalnim auspuhom, honda civic vti z turbo + intercooler (ki so ga pred dirko hladili z gasilnim aparatom :)), in seveda nabildana calibra turbo 4x4, ki je doooosti dražjega Venturija pihnila.
Nasploh je blo zame fascinantno, da so bistveno cenejši avti, natunani z dosti domišljije in truda, redno šišali bistveno dražje igračke, kot so Venturi, Lotus Omega, bemfa 545...
Motoristi so pa itak čisto nori...
Jaz nekaj fotk imam, če se da komu s tem zajebavat, mu jih pošljem, pa jih naj da na nek server, da jih bodo tudi drugi vidli...
ajd, LP

p.s. sale, jaz sem prepričan da bi bil kar uspešen - je bla na dragu ena mx3 z (vsaj mislim) enako mašino, kot jo maš ti pod haubo, pa je kar ornk letela (nisem pa zihr, če je mela NOS)

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Po jul 07, 2003 9:50 pm

CyberMedo je napisal/-a: ena avstrijska astra z Lexmaul kitom in tekmovalnim auspuhom

...ne tekmovalni auspuh ampak brez...

CyberMedo je napisal/-a: je bla na dragu ena mx3 z (vsaj mislim) enako mašino, kot jo maš ti pod haubo, pa je kar ornk letela (nisem pa zihr, če je mela NOS)

...vsevedova mazda ma cca. 300 km z N2O...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Virage
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Virage Po jul 07, 2003 9:57 pm

CyberMedo je napisal/-a:Jah, po moje je prireditev kar uspela... res da je dež kar nekaj pokvaril, je pa po drugi strani doživetje gledat tekmovalce kako sušijo stezo. Skratka raj za avto-freake - toliko NOS-a na kupu pa res drugje ne vidiš.
Za moje pojme so bli naj avti draga fičo z Nosom, ena avstrijska astra z Lexmaul kitom in tekmovalnim auspuhom, honda civic vti z turbo + intercooler (ki so ga pred dirko hladili z gasilnim aparatom :)), in seveda nabildana calibra turbo 4x4, ki je doooosti dražjega Venturija pihnila.
Nasploh je blo zame fascinantno, da so bistveno cenejši avti, natunani z dosti domišljije in truda, redno šišali bistveno dražje igračke, kot so Venturi, Lotus Omega, bemfa 545...
Motoristi so pa itak čisto nori...
Jaz nekaj fotk imam, če se da komu s tem zajebavat, mu jih pošljem, pa jih naj da na nek server, da jih bodo tudi drugi vidli...
ajd, LP

p.s. sale, jaz sem prepričan da bi bil kar uspešen - je bla na dragu ena mx3 z (vsaj mislim) enako mašino, kot jo maš ti pod haubo, pa je kar ornk letela (nisem pa zihr, če je mela NOS)

Slikce lahko meni pošlješ, pa jih bom dal na net.

Tista Mazda je pa kar dobro predelana in ima tudi NOS.
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.

fric
Novinec

Napisal/-a fric Po jul 07, 2003 10:16 pm

CyberMedo je napisal/-a:...je pa po drugi strani doživetje gledat tekmovalce kako sušijo stezo.

Jaz pa sem pri tem "sušenju" skoraj bruhal! Razen nekaterih izjem, ki so avto na koncu ravnine spretno zavrteli z ročno, so vsi "papki" nerodno obračal svoje stroje. Tako kot sem rekel: kup dobrih avtov, pa kup nerodnih voznikov.

Pa vijugali so po steezi, da bi bila hitreje suha. No ja... Temu ravno ne bi rekel vijuganje če na 400m+ dolgi cesti ravno trikrat zapelješ levo in desno :x

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Po jul 07, 2003 10:26 pm

fric je napisal/-a:
CyberMedo je napisal/-a:...je pa po drugi strani doživetje gledat tekmovalce kako sušijo stezo.

Jaz pa sem pri tem "sušenju" skoraj bruhal! Razen nekaterih izjem, ki so avto na koncu ravnine spretno zavrteli z ročno, so vsi "papki" nerodno obračal svoje stroje. Tako kot sem rekel: kup dobrih avtov, pa kup nerodnih voznikov.

Pa vijugali so po steezi, da bi bila hitreje suha. No ja... Temu ravno ne bi rekel vijuganje če na 400m+ dolgi cesti ravno trikrat zapelješ levo in desno :x

...ti pa bi vse boljše, hitrejše in lepše nardil...ane???...jaja bojda tudi taki obstajajo...
...ne smem kar želim...

bobetko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bobetko Po jul 07, 2003 11:02 pm

Fric če je pa tako takaj pa nisi pokazal z svojim avtom kako se to dela da bi se lahko naučil

fric
Novinec

Napisal/-a fric Po jul 07, 2003 11:11 pm

bobek je napisal/-a:Fric če je pa tako takaj pa nisi pokazal z svojim avtom kako se to dela da bi se lahko naučil

31.8 BTC - se bova naučila :wink:

Dabl
Nov uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a Dabl To jul 08, 2003 6:09 pm

RegY je napisal/-a:sama murska je bila malo hudo razočaranje... pač zaradi tega, ker smo prišli lih pol ure pred dežjem, pol se je pa vse končalo :(

sarcy... kaka gostilna? jaz se samo spomnim bencinske :D

po tistmo k se je uliu dz(10min)se je sele taglavno zacel dogajat :lol: :roll:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov