Courage™ je napisal/-a:ANJCI je napisal/-a:Oči mi je povedu , da je takih primerov kar nekaj , ko se kopija platišča enostavno pri udarcu v udarno jamo ali naletu na kakšen robnik itd.. razleti na dva konca, kar je razumljivo zakaj potem kopije nimajo TUV papirjev![]()
Proizvajalcev kopij je kar nekaj tako, da ne morem metati vse v en koš, je pa res da je najslabša kvaliteta kopije od ALESSIA![]()
Poleg vsega tega pa kopija sploh ni tako poceni.
oci je reku, babica je cula... bla bla bla
Penis si odrezem ce je to bla LE malo prekoracena hitrost in mala lukna.
ANJCI je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:ANJCI je napisal/-a:Oči mi je povedu , da je takih primerov kar nekaj , ko se kopija platišča enostavno pri udarcu v udarno jamo ali naletu na kakšen robnik itd.. razleti na dva konca, kar je razumljivo zakaj potem kopije nimajo TUV papirjev![]()
Proizvajalcev kopij je kar nekaj tako, da ne morem metati vse v en koš, je pa res da je najslabša kvaliteta kopije od ALESSIA![]()
Poleg vsega tega pa kopija sploh ni tako poceni.
oci je reku, babica je cula... bla bla bla
Penis si odrezem ce je to bla LE malo prekoracena hitrost in mala lukna.
Kar sem napisala drži...Pri SITAR PNEUMATIC CENTRU v Kamniku popravljajo platišča 20 let in verjemi da imajo izkušnje in da so videli in popravili več alu platišč , kot si jih ti videl v svojem življenju na cesti![]()
Če pa še dvomiš v moje pisanje pokliči mojstre kateri se ukvarjajo s popravilom platišč da ti to potrdijo...JA
ql
Pa še to..platišč je kar nekaj vrst in to najlažje opaziš pri nakupu le teh...CENA
Navaden odlitek - poroznost materiala ( te so najcenejše )
Platišče je odlito pod pritiskom- najpogostejše
Kovano platišče - original prve vgradnje VW, AUDI ITD
Kovano-Valčkano platišče - 2delno, 3 delno platišče
Magnezij- večinoma relli
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov