LOL, tale post gre pa pod favorites, enkrat, ko bo cas, moram celega prebrat!
Zaenkrat kaj si mislm o .it avtomobilih: za tako ceno sem dobil veliko opreme v avtu s serijsko odlicno lego na cesti, odlicnim motorjem ampak seveda s kaksno napakico, ki pa ni Alfina, ampak MADE IN GERMANY (ponavadi by BOSCH): menjat sem moral senzor kolicine olja v motorju (12kSIT), senzor temperature haldilne tekocine (12kSIT) in zamenjat moram se motorcek prostega teka (52kSIT v BOSCH stacuni, 40kSIT na servisu). Vsi ti deli MADE IN GERMANY so pa ravno zaradi tega dragi za POPIZDT!!! Avto sem pac kupil rabljen, zato moras pricakovat nekaj za popravit (v mojem primeru se plasitcni vlozek za brisalce, ker so trokirali po vetrobranskem steklu = 3kSIT).
Sem imel pa ze prej eno Alfo, kje je bilo enako, crknil je kaksen senzor, rele (vemo cigav) ali pa kaksna res banalna malenkost. Tega se pac nabere malo vec kot pri ostalih znamkah zaradi razlicnih vzrokov (mesto montaze tega dela - je na dostopu do svinarije...).
Toliko o staih Italjanih.
Novi so pa itak poglavje zase, z vsakim novim modelom bolj kvalitetni (kakrsen prestop je bil med 155 in 156, se bo sedaj spet ponovil med 156 in faceliftano 156 septembra). So pa tudi spica s ponudno sodobnih zmogljivih dizlov, ki res upam, da se bo cimprej se povecala.
Upam, da boste nekateri nekoc

dojeli, da so trenutno v ceniku novih vozil Stiloti ter 156ke in ne Unoti '82 ter 33ke. Ni treba prevec pametovat, ker resnica je tam zunaj.