Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT Sr jun 25, 2003 8:00 pm

zoranwagen je napisal/-a:
|T|E|O| je napisal/-a:zoranwagen: Konc koncu kako sploh lahko človeka obtožiš, da je lažnivec? Sej ga ti sploh ne poznaš...in če pa misliš, da naklada, pa še malo argumentiraj to..ne pa kr neki toučt po ljudeh k jih ne poznaš!!!

...sem precej bedarij od njega prebral...!!!!

...tu lahko prebereš nekaj njegovih cvetk in potem reči, da ve o čem blebeče...

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=

Pa še bi se najdlo!!!

Mislim no in kaj naj bi blo narobe pr ta drugi????

Ti si tudi ena pojava....
Zadnjič spremenil Punto_GT, dne Sr jun 25, 2003 8:02 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Sr jun 25, 2003 8:00 pm

Fantje mal ste s teme skrenili :!: :!: :!:
Slika Slika

Uporabniški avatar
|T|E|O|
Nov uporabnik

Kraj: Šempeter pri Gorici

Napisal/-a |T|E|O| Sr jun 25, 2003 8:08 pm

|T|E|O| je napisal/-a:zoranwagen: Konc koncu kako sploh lahko človeka obtožiš, da je lažnivec? Sej ga ti sploh ne poznaš...in če pa misliš, da naklada, pa še malo argumentiraj to..ne pa kr neki toučt po ljudeh k jih ne poznaš!!!

...sem precej bedarij od njega prebral...!!!!

...tu lahko prebereš nekaj njegovih cvetk in potem reči, da ve o čem blebeče...

Pa še bi se najdlo!!!

Ma dej dej...še dobro da si ti tle na forumu, da kšno pametno poveš...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr jun 25, 2003 8:14 pm

|T|E|O| je napisal/-a:Ma dej dej...še dobro da si ti tle na forumu, da kšno pametno poveš...

...he he he...
...ne smem kar želim...

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT Sr jun 25, 2003 8:20 pm

|T|E|O| je napisal/-a:Ma dej dej...še dobro da si ti tle na forumu, da kšno pametno poveš...

...he he he...

Hanzel, sej to ni mislu v dobrem smilu če ti ni kapnlo...

|T|E|O| si vidu s kakim folkom imam jst opravke tle? :lol: :lol: :lol: 8)

On vse ve in vse zna... konc nimaš kaj! :wink:

Uporabniški avatar
MITT
Nov uporabnik

Napisal/-a MITT Sr jun 25, 2003 8:33 pm

LOL, tale post gre pa pod favorites, enkrat, ko bo cas, moram celega prebrat!

Zaenkrat kaj si mislm o .it avtomobilih: za tako ceno sem dobil veliko opreme v avtu s serijsko odlicno lego na cesti, odlicnim motorjem ampak seveda s kaksno napakico, ki pa ni Alfina, ampak MADE IN GERMANY (ponavadi by BOSCH): menjat sem moral senzor kolicine olja v motorju (12kSIT), senzor temperature haldilne tekocine (12kSIT) in zamenjat moram se motorcek prostega teka (52kSIT v BOSCH stacuni, 40kSIT na servisu). Vsi ti deli MADE IN GERMANY so pa ravno zaradi tega dragi za POPIZDT!!! Avto sem pac kupil rabljen, zato moras pricakovat nekaj za popravit (v mojem primeru se plasitcni vlozek za brisalce, ker so trokirali po vetrobranskem steklu = 3kSIT).
Sem imel pa ze prej eno Alfo, kje je bilo enako, crknil je kaksen senzor, rele (vemo cigav) ali pa kaksna res banalna malenkost. Tega se pac nabere malo vec kot pri ostalih znamkah zaradi razlicnih vzrokov (mesto montaze tega dela - je na dostopu do svinarije...).
Toliko o staih Italjanih.

Novi so pa itak poglavje zase, z vsakim novim modelom bolj kvalitetni (kakrsen prestop je bil med 155 in 156, se bo sedaj spet ponovil med 156 in faceliftano 156 septembra). So pa tudi spica s ponudno sodobnih zmogljivih dizlov, ki res upam, da se bo cimprej se povecala.

Upam, da boste nekateri nekoc :evil: dojeli, da so trenutno v ceniku novih vozil Stiloti ter 156ke in ne Unoti '82 ter 33ke. Ni treba prevec pametovat, ker resnica je tam zunaj.

Uporabniški avatar
|T|E|O|
Nov uporabnik

Kraj: Šempeter pri Gorici

Napisal/-a |T|E|O| Pe jun 27, 2003 2:41 pm

Punto_GT: Eh ja..tud taki morjo bit nimaš kej... :D :D

Uglavnem zoranwagen..kakorkoli..tisto, da ima tvoj Clio manj konju ku je podano sm tud jst u eni reviji zasledil..mogoče tud da je bil avtomagazin od kakšnega leta al pa še več nazaj al pa Avto Foto Market..ena od teh dveh.Zdej kako so oni mjrli nevem, samo so se čudli kako lahko tovarna tako zalaže...
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Pe jun 27, 2003 3:17 pm

Kot rečeno ste zašli z naslovne teme na osebne zadeve - to nikogar ne zanima in jih rešujte zasebno :!: Nerelevantno bo pobrisano.

TEO, tebe bi pa prosil, da si zmanjšaš velikost slik v podpisu oz. da se omejiš na eno sliko (obe skupaj imata namreč skoraj 30Kb) :!: Hvala za razumevanje.
Slika Slika

GBERLI2
Nov uporabnik

Napisal/-a GBERLI2 To jul 08, 2003 9:59 pm

Doma mam alfo 75 1,6 ie letnik 93 150000 km pa se še zmeri zavrti s peto v RDEČ polje.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov