Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Samo clani prosim! Kako ste v splosnem zadovolnji z storitvami AMZSja?

zelo dobro
19
46%
dobro
9
22%
dobro doma
6
15%
dobro v tujini
0
Brez glasov
zadovoljivo
3
7%
porazno (!)
4
10%

Skupaj glasov : 41

Uporabniški avatar
Lenuh007
Novinec

Kraj: Vukojebina - v kraju kjer se parijo volkovi

clanstvo pri AMZSju

Napisal/-a Lenuh007 Ne feb 05, 2006 11:16 am

Pozdravljen!

Vcasih se ustrasih zase in za svoj "luxus" :), zato sem prebiral ponudbo nasega nacinalnega AMZSja.
Seveda se zanima me Osnovni paket, ki bi me olajsal za nekoliko manj kot 8ksit.

Zbiram mnenja, da pretehtam ali se mi to sploh splaca.
Zato, da bi vase izkusnje cimbolj objektivno zajel, mi povejte kaksno clanstvo imate sklenjeno, kaj se vam je zgodilo, kje se vam je zgodilo (doma/tujina) kako so AMZSjevci to resili in ali ste bili zadovolnji z uslugami.

Upam, da ne dobite zuljev nariti :)
Hvala za mnenja!
LP Lenuh007
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Ne feb 05, 2006 1:17 pm

Zdravo!

AMZS članstva nimam, ker se mi zdi čisti nateg. Če imaš novo vozilo, imaš tako ali tako mobilno garancijo oz pomoč na cesti, kar v končni fazi kot koncesionar izvaja AMZS (tvoje vozilo odvlečejo do prvega pooblaščenega serviserja). Če ne voziš kakšnega old school avtomobila ti ga AMZS izven garancijskega roka tako ne bo znal popraviti, še najmanj na cesti (beri elektronska krama v vozilu). V primeru nezgode, ko ti nudijo razne ugodnosti kot članu AMZS, pa si preberi droben tisk, saj so tiste ugodnosti minimalne oz. boš še vedno moral iz svojega žepa doplačati do polne vrednosti storitve (npr. brezplačna vleka poškodovanega vozila, vendar samo nekaj 10km oz. do prve AMZS baze). Če primerjaš cene storitev vleke ugotoviš da zasebniki to storijo ceneje, oz nimajo dodatnih taks, kot so štartnina, nakladanje razkladanje vozila....
Popusti pri zavarovanju so minimalni in edina prava ugodnost. Tu pa pošteno premisli ali bo popust pri zavarovanju znesel vsaj 8.000 SIT da boš pokril članstvo v AMZS.

Moje mnenje: AMZS članstvo je primerno samo za tiste voznike, ki ne skrbijo oz. neznajo poskrbeti za svoj avto in vozijo dokler ne obstanejo nekje bogu za hrbtom sredi noči na cesti, ker v takem primeru ne gledaš na ceno storitve.

LP Tristan01

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Ne feb 05, 2006 1:45 pm

Kolkr jst vem je prevoz zastojn do 100km (v obe smeri skupaj), tako da 50km ti lahko pelje zastojn drugo je za doplačat. To vem ker so meni avto peljal iz avtoceste domov (v obe smeri malo več kot 100km tako da sm mogu doplačat).

Za tujino pa itak moraš met nek drug paket (oz. če si ob meji z slovenijo te pridejo iskat).

Drgače pa mam jst AMZS pač zaradi preventive.
The MAN

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K Ne feb 05, 2006 2:20 pm

Jaz sem tudi clan pri AMZS zaradi preventive do zdaj se ni še nič zgodlo.. tak da ne vem ;)

Uporabniški avatar
Volvo5er
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Volvo5er Ne feb 05, 2006 2:20 pm

http://www.amzs.si/?podrocje=33

tole si preberi, če si še nisi.

jst imam z njimi dobre izkušnje, se mi je pokvaril avto (ni bil moj) pa so ga zastonj prepeljal od kočevja do ljubljane (bi ga peljali do kamor bi jaz želel), nič niso komplicirali.

drugače je pa pri osnovnem članstvu prevoz vozila v primeru okvare 150 km v obe smeri (dejansko 75 km).

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Napisal/-a salesky Ne feb 05, 2006 2:55 pm

Volvo5er je napisal/-a:drugače je pa pri osnovnem članstvu prevoz vozila v primeru okvare 150 km v obe smeri (dejansko 75 km).

No potem pa 150....je že tolk časa da nevem več. Sm mel pa tako srečo (v nesreči) z avtom da sem se lahko pripeljal z ugasnjenim avtom naravnost na počivališče in tam dočakal AMZS. :D

LP
The MAN

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Ne feb 05, 2006 3:46 pm

Moj kolega je clan AMZS, vem, ker nama je crknil hladilnik in avto so brezplacno pripeljali na AMZS, prav tako sva brezplacno lahko opravila preventivni tehnicni pregled (kupila sva star avto...), in seveda dost ugodnejsa premontaza zimskih gum in njihov nakup ter ostale storitve... Mislim, da za tistih 8 na let se splaca, notr dobis ze z raznimi akcijskimi popusti...

lp
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne feb 05, 2006 4:19 pm

3x sem rabil njihovo avtovleko, od tega je bilo 1x zaradi razdalje za doplačati, pri čemer imaš spet 20 al 30 % članski popust. Zimske gume sem pri njih dobil dokaj ugodno, pranje avta je pri njih dobro in najcenejše, zastonj ti naredijo vse malenkosti in celo preventivni tehnično pregled.

Sam imam družinsko članstvo. Ker je foter tut član, lahko jst do 27. leta koristim družinsko članstvo, ki je pol cenejše in je popolnoma enako, kot če bi šel samostojno sklenit osnovno članstvo, s to razliko da ne prejemam motorevije.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Ne feb 05, 2006 5:02 pm

51M3K je napisal/-a:Jaz sem tudi clan pri AMZS zaradi preventive do zdaj se ni še nič zgodlo.. tak da ne vem ;)

Jaz tudi in upam, da bo tako tudi ostalo. Smo imeli lani s kolegovim avtomobilom slabo izkušnjo. Na avtocesti nam je avto crknil, temperaturo nabilo do konca. Se sutavmo na stranskem pasu. Kličemo AMZS, koliko bi prišlo da nas pridejo iskat, kljub vsemu da kolega ni njihov član. 30.000 sit, samo da nas odvlečejo. Smo klicali še malo naokoli in zaradi praznika ni nihče od privatnih avtovlek delal. Komaj smo našli enega mehanika v bližini, ki nas je prišel iskat, naložil avto, ga zrihtal in računal 25.000 sit. V tistem primeru sem si rekel, da ko bom kupil avto, se bom včlanil v AMZS.

Uporabniški avatar
4 ever 19
Nov uporabnik

Napisal/-a 4 ever 19 Po feb 06, 2006 8:44 pm

jaz sem mel tudi zelooo dobro izkušnnjo z njimi ! mi je zajla se vtrgnila v soboto zvečer in mi je tip zrihtal zajlo v SOBOTO zvečer, me odvleko na amzs servis mi jo menjal, mi računal samo 3000 sit ker nisem bil član! full fajn
sem se seveda takoj včlanil in mam družinsko pa plačam samo 4000 sit na leto kar se mi res ne zdi dosti!!

Uporabniški avatar
Lenuh007
Novinec

Napisal/-a Lenuh007 Po feb 06, 2006 11:31 pm

Hvala vsem za odgovore.

Aha... pol se rece, da se clanstvo obnese. Me veseli.

Neki pa se vedno moram vprasat;
- Komu pomagajo; clanu ali lastniku avtomobila?
npr.:
se peljem in avto krepne, avto je v lastnistvu xyz osebe (moje mame)
Mi bodo pomagali?

Hvala za pojasnilo!
LP Lenuh007
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To feb 07, 2006 12:21 am

Žena je član, ker je avto na ženo, članstvo pa ima zarad kaska. Razmišljam da bi se še jaz učlanil, bi plačal za družinsko članstvo.
Zaenkrat še nismo koristili nobenih pomoči na cesti, smo pa koristili 10 ali celo 15 % popust v kopališču. Že če bi se malce večkrat šli namakat bi bilo članstvo plačano.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Napisal/-a sevnican To feb 07, 2006 7:39 am

Ravno v teh dneh imajo akcijo, če star član pridobi novega, si lahko izbere neko darilo (komplet ključev, komplet za prvo pomoč, varnostni jopič, nahrbtnik, trikotnik, brisačo,.... pa še malega fičeka dobiš :D ). V njihovi reviji je obrazec. ;)

Uporabniški avatar
Lenuh007
Novinec

Napisal/-a Lenuh007 To feb 07, 2006 11:24 pm

Super!

Hvala vsem za odgovore!
LP Lenuh007
Slika
Slika
Slika

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Sr feb 08, 2006 7:22 pm

Sam sem tudi član večkrat koristim preventivni pregled ter storitve

na srečo še nisem nikoli potreboval vleke vozila (tok, tok, tok) :)
Slika

Uporabniški avatar
gabrijelF
Nov uporabnik

Napisal/-a gabrijelF Sr feb 08, 2006 11:09 pm

enkrat sem rabil vleko v tujini ... z Danske domov. Sicer so stvar izvedli, ampak sem se mogu ornk kregat, da me niso okol prnesli in na koncu zbil ceno za 120 jurjev. Šoferja sta zgrešila odcep nekje v Nemčiji na avtocesti in sta vse preveč prevožene km meni zaračunala ...
doma je pa kar dobro, da si član za moje pojme. ko sem imel karambol, so mi avto zastonj peljali na kamionu iz Kopra v Gorico. Je pa precej mehanikov bolj amaterjev. ko sem imel še lado, mi enkrat ni vžgala, pa sem jih poklical. mi je blo jasno, da je napaka na kablu al pa razdelilniku, sam nisem mel orodja. mehanik pa me je prepričeval, da sem ga zazaugal in se je matru 2 uri, da je avto vžgal ... tudi tista tehnična baza je glede uslug bolj tako tako ... lahko pa koristiš popuste. No, rabil sem jih pa tudi pred kratkim, za to pa sem jim zeloooo hvaležen. na pokljuki mi je šla ena guma pri -20°C in nisem mogu enga šraufa odtegnt na noben način. sem jih poklicu, so bli gor v pol ure in mi pomagali.
Jaz mislim, da se članstvo kljub vsemu splača.

Uporabniški avatar
Lenuh007
Novinec

Napisal/-a Lenuh007 Sr feb 08, 2006 11:52 pm

GabrielF:
Moram rect, da si zelo izkusenj voznik.
In trkam po lesu (tok tok tok), da niti ne bi bil.

Nekaj nisem se razcistil:
Komu pomaga AMZS (kot clanu s clanskimi ugodnostmi); pomaga vozniku/clanu, ki je clan, ali pomaga vozniku/clanu, ki je hkrati lastnik vozila?

Hvala za pojasnila!
LP Lenuh007
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če feb 09, 2006 12:30 am

Od tistih 3x sem 1x rabil vleko ko sem bil s sestrinim avtom in sem mel komplet dokumente svoje pri sebi in sem pač koristil svoj kuponček in ni noben nič kompliciral.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

voznikvozniku
Nov uporabnik

Napisal/-a voznikvozniku Pe feb 10, 2006 8:52 am

Vse ugodnsoti so vezane na osebo in ne na avto, to pomeni da ima član vse ugodnosti ne glede čigav avto vozi.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov