Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Pudgar Uroš je napisal/-a:Danes je problem predvsem to, da ljudje iščejo "racionalne" avte. Par dni nazaj mi je kolega potožil, kakšno nenormalno porabo ima pozimi, saj mu pije 5.5 litra/100km... Takšen človek nikoli ne bo kupil kaj posebnega. Retro designi starih muscle car pa so definitivno nekaj posebnega. Polek same oblike, ketere so po mojem njenju bile izvrstne, mogočne in postavne je bil posebnost tudi motor. Orgazmični zvok V8 motorja s 5 litri prostornine in oblikovnimi potezami, ki kar kričijo "poglej me in glej me" je nekaj svojevrstnega. Ampak to danes na žalost tone v pozabo. Nihče več ne dela stvari za srce, ampak za ekonomijo. Na žalost živimo v preveč materialističnem svetu. Drugače pa držim pesti za ponovno oživitev najlepših avtov kadarkoli.... <- moje subjektivno mnenje.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
butara je napisal/-a:meni je zelo ušeč in oblika najbolj pa mi je ušeč to da ni nobenega računalnika ampak samo surova moč teh avtomobilov
bass je napisal/-a:Pudgar Uroš je napisal/-a:Danes je problem predvsem to, da ljudje iščejo "racionalne" avte. Par dni nazaj mi je kolega potožil, kakšno nenormalno porabo ima pozimi, saj mu pije 5.5 litra/100km... Takšen človek nikoli ne bo kupil kaj posebnega. Retro designi starih muscle car pa so definitivno nekaj posebnega. Polek same oblike, ketere so po mojem njenju bile izvrstne, mogočne in postavne je bil posebnost tudi motor. Orgazmični zvok V8 motorja s 5 litri prostornine in oblikovnimi potezami, ki kar kričijo "poglej me in glej me" je nekaj svojevrstnega. Ampak to danes na žalost tone v pozabo. Nihče več ne dela stvari za srce, ampak za ekonomijo. Na žalost živimo v preveč materialističnem svetu. Drugače pa držim pesti za ponovno oživitev najlepših avtov kadarkoli.... <- moje subjektivno mnenje.
Pohvalen post - v celoti se strinjam s tabo.
Vendar bom jaz vedno med tistimi zadnjimi sanjači, ki se raje vozijo malo manj in v V8 zverini s porabo 20 in čudovitim zvokom/izgledom, kot pa v evro šparovčku s porabo 5. Ko pride challenger ven......
butara je napisal/-a:meni je zelo ušeč in oblika najbolj pa mi je ušeč to da ni nobenega računalnika ampak samo surova moč teh avtomobilov
Pudgar Uroš je napisal/-a:bass je napisal/-a:Ko pride challenger ven......
Pa pride challenger ven ?
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov