Debate, ki niso vezane na ostala področja...

kiderich
Nov uporabnik

Vgradnja avtoalarma

Napisal/-a kiderich Po feb 13, 2006 8:01 pm

Pozdrav,

stvar je takšna, da sem bil zmenjen, da mi v eni večji avtohiši v Lj montirajo avtoalarm. Za uro nismo bili točno dogovorjeni, in nisem prišel čisto zgodaj zjutraj. Eden od serviserjev mi je rekel, da sem prepozen, ker njihov električar ne bo mogel vgraditi alarma v štirih urah. Gre se za Renault clio II, l. 05, 3 vrata. Meni se zdi štiri ure veliko, še posebej, če dela to človek, ki je specializiran za to firmo in ki to dela vsak dan. Električar je tedaj prišel ravno iz malice, tako da je mel polne štiri ure časa.
Zanima me, kako dolgo so vam montirali alarme oz. kako dolgo ste jih sami?

Lp

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Kraj: SK LOKA

Napisal/-a SELJO Po feb 13, 2006 8:29 pm

4 ure zna biti kruta. Samo je pa tako odvisno seveda od senzorjev koliko jih bos imel in od njihove postavitve. Pri mojem avtu je potreboval 2.5ure.

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex Po feb 13, 2006 8:33 pm

Pa zakaj voziš v avtohiše, ti ja imajo cene katastrofalne! Ti so itak tolk pa tolk plačani in imajo delo in se jim lufta za enega ki rab avtoalarm! Probaj se z kakšnim avtoelektričarjem, ki ima čas v prostem času ali pa vsaj pelji do avtoelektričarja in se tam dogovorita za termin in boš ziher mel zrihtano ob pravem času! No, sej če maš preveč dnarja. Fajn zrihtaj! ;)

kiderich
Nov uporabnik

Napisal/-a kiderich Po feb 13, 2006 8:43 pm

Avto je neke vrste službeni in ta firma ima pogodbo s to avtohišo, da pač servisirajo in so zmenjeni, da še vse ostale stvari delajo tam, tak da mene nič ne stane, se mi pa zdi več kot 4 ure veliko, torej minimalno 4,5 ure ali več in potem sem se pa zmenil za naslednjič in je pogledal in rekel, ja ta dan že imam en alarm za vgradit, naslednji dan pa lahko-torej iz tega sklepano, vgradijo en alarm na dan. :roll:

Lp

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex Po feb 13, 2006 8:49 pm

Cajt si vzamejo! Kaj češ, pa še zaslužli bodo fajn čeprav bodo delali 2 uri manj, tebe pa bodo poslali nekam in ti rekli da pridi ob tej pa tej uri nazaj, da ja neboš vedel kako dolgo so ga delal not! Zapomni si to, stare finte!

kiderich
Nov uporabnik

Napisal/-a kiderich Po feb 13, 2006 8:58 pm

Ja, saj so rekli, da moram avto tam pustit :D

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican To feb 14, 2006 1:29 pm

Koliko pa približno stane vgradnja avtoalarma?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov