Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

iščete rezervne dele?

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Po feb 20, 2006 10:10 am

Če išče kdo kakšen rezervni del, ki ga ne morete dobit vam ga bom poizkušal priskrbet...(sem doma blizu Italjanske meje,in mam nekaj poznanstva na odpadih)
pišete mi na PM in tam omenite kaj iščete in koliko ste pripravljeni odšteti za del...

V primeru,da sem zgrešil rubriko jo prestavite na ustrezno mesto...

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Po feb 20, 2006 11:17 am

Sem ti poslal Pm....

Imam težave z netom tako,da ga uporabljam trenutno ko sem pri pouku poslaovne informatike... :lol: tako se učim cele ure

Upam,da še danes popravim tako,da bom spet intenzivno tipkal po forumih... ;)

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. To feb 21, 2006 7:25 pm

KAJ PRAVITE NA TA PREDLOG???
Ker imam kar precej naročil sem se odločil,da bom uvedel nekatera pravila:
1.Če ste resni kupci in boste stvar vzeli 100%, potem mi pišite(sam ne mislim financirat stvari,ki bi jih potem jaz imel po garaži (nimam niti toliko denarja :)), da bi si kupci premislili in stvari nekupili,poleg tega bi sam izgubil prevsem voljo do prejemanja novih delov od kolega,ker ko kos naročim ga dobim KO PLAČAM!! Zato pa je tukaj potrebno za 100% kupce en sistem uvedit)

2.Stvar,ki bi jo dobil za vas bi bila zagotovo dobre kvalitete saj do sedaj ne pomni,da bi dobil (kolega) kakšne kritike.

3.Glede plačila:
- Sam ne določam cen.Cene so pač različne, seveda glede na kvaliteto delov.V vsakem primeru dobite del BOLJ POCENI KOT DRUGJE!!!
-Ker so nekateri bodoči kupci iz kar precej oddaljenih krajev (sam sem z goriške-Nova Gorica) se je treba nekako zmenit glede plačila...
-ZAUPANJE bo tukaj igralo pomembno vlogo...Namreč,če ste resni kupci boste pripravljeni plačati del plačila pred dostavo.(recimo v priporočenem pismu)

4.potek:
-naročite del
-obvestim vas o dobljenem delu oz. o tem ali se del lahko dobi (težko je povedati okvirno ceno dokler kolega kosa ne kupi ...(zato pa je tukaj potrebno imet 100% kupce,da ne bi mi izgubljali denarja))
-pošljete del vsote (najmanj 20%....npr.: plačate 2000sit vnaprej od 10.000sit-s tem jamčite da boste del v celoti plačali)
-ko prejmem plačilo vam pošljem dele po DOOR TO DOOR ali pa s kakšnim drugim ugodnim prevozom (lahko tudi sami pridete iskat)
-ko prejmete pošiljko jo odkupite do konca
-stvar je urejena

ZA TISTE KI STE BOL ODDALJENI...NAJPOMEMBNEJE JE V TEM PRIMERU ZAUPANJE...ZA GARANCIJO BI VAM DAL TUDI MOJO TELEFONSKO TAKO,DA BI ME LAHKO KADAR KOLI POKLICALI...

ČE IMATE KAKŠNO BOLJŠO REŠITEV PREDLAGAJTE

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. To feb 21, 2006 7:27 pm

Zakaj mam kolega?
Zato ker on dobi dele še bol poceni kot bi ja,ker je redna stranka po odpadih... ;)

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR To feb 21, 2006 8:12 pm

Predlagam ti 50% cene are ali več. Delal sm podobno stvar in zmiri je klapa ki potem stvari ne prevzame. Seveda je pa odločitev na tvoji strani.

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Sr feb 22, 2006 6:53 am

Hvala SLAYER.Bom to upošteval :!: ;)

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Sr feb 22, 2006 7:45 am

Hm 50/50 je najboljsa varjanta....50% pri narocilu, pol pa ko dobis dele jih poslikaj pa sliko poslji interesentu.....ta ti poslje ostanek denarja, ti pa njemu dele.
Moj predlog.

LP

Uporabniški avatar
kor.
Nov uporabnik

Kraj: kor

Napisal/-a kor. Sr feb 22, 2006 8:09 am

sem poslal PM pa ni odgovora

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Sr feb 22, 2006 8:55 am

Jaz bi predlagal 50% avansa, za garancijo na zaupanje pa boš dal ne samo telefonsko, ampak celoten naslov, no ja, naslov tako moraš dat, da ti pošljejo keš. Nekomu boš dal še sliko - kopijo osebnega dokumenta, lahko da te nekdo najbližji obišče in preveri, potem pa, če boš koga našponal, te lahko oškodovanci poiščejo in prebutajo. Če boš priden se ti ni treba nič bat. Kopijo osebnega dokumenta ne daš vsem, ampak le tistim strankam ki jih dobro poznaš preko foruma in jim lahko zaupaš, oni pa bi posredovali potem ... saj veš, da ne bi bile razne nategancije ...

Drgač pa, dobra ideja, če lahko kaj zrihtaš, jasn pa je, da moraš nekaj zaslužit.

Tudi sam prakticiram prodajo izdelkov, ampak v glavnem na zaupanje, ker je odkupna pošta draga, pošljem navadno pismo, prejemnik pa je dolžan plačati v 8 dneh, potem dobi sms z opominom, če bi se pa našel korenjak neplačnik, ga pa lahko obiščem s korenjaki kolegi pa ga nabunkamo pa bo plačal račun in še stroške izterjave.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Sr feb 22, 2006 10:09 am

kor. je napisal/-a:sem poslal PM pa ni odgovora

Sem v šoli tako,da lahko pričakuješ odgovor še danes pravzaprav danes,vendar ni dvisno od mene...Če reče uni da se kos lahko dobi potem jaz povem naprej..

REBER s tabo se popolnoma strinjam.Sam nimam namena nobenega za**bat! Edino za kar se mi gre da bi vsaj od nekje kaj keša dobil in mislim ,da je to kar dober posel,če uspe..In vsi bi bli zadovolni.Kupci bi dobili dobro robo in po ugodni ceni,jaz bi nekaj malega profitiral...
Seveda bi potem veljalo: Dober glas seže v deveto vas!

V kratkem se bom vse domenil z mojimi "sodelavci"....

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Sr feb 22, 2006 11:07 am

jaz tud še nism dobil odgovora, pa je že teden mimo:(
EJ6

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Sr feb 22, 2006 2:39 pm

Aja KOR.!
a si mi mogoče pod katerim drugim imenom napisal PM,ker pod tvoje tukajšnje ime nisem dobil nič... :roll:

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Sr feb 22, 2006 2:52 pm

Mogoče nekaterim nisem še uspel odpisat,vendar po mojem v večini sem...Če še niste dobili odgovora me tukaj opozorite,ker bom potem tkoj odgovoril...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov