Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Ukradli avtoradio

Napisal/-a PoLOdivjan Sr feb 22, 2006 8:19 pm

Učeri so mi plunl avtoradio. Modela mamo posnetega na kameri (ukradli so mi ga pred firmo), polek tega se je še fajn porazal na ključavnici vse povsod po armaturni polno krvi...policija pa pravi da po vsej verjetnosti radia nebom več vidu. Vrjamem...sam bom pa nesu na policijo račun za radio in račun za popravilo kjučavnice...oziroma za nakup nove...ma kdo kakšen predlog? Avtoradijo ni bil drag (okol 20k) avto je pa R5. Rad bi čimbolj zakompliciral life modela k je to naredu...radio sem že prebolu sam ključavnica.... :evil:

Na kameri se ful slabo vidi obraz modela. zgodil se je v šiški nasprot porscheja. Avtoradio je pa Pioneer DEH-3730MP

[img]http://obala.net/ObalaKLUB/albumi/31763/192589/5f2b8c676c87a8a31bbeb2263ffb23c2b.jpg[/img]

če komu kdo ponuja omenjeni radio mi sam javte kdo je avto radio dobi zastonj...mu ga dam, sam modela hočem...
Zadnjič spremenil PoLOdivjan, dne Sr feb 22, 2006 8:31 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Slika

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a RedWind Sr feb 22, 2006 8:22 pm

upam, da ga dobis :evil:

moji punci so lan tt s 5ke ukradl radio...

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay Sr feb 22, 2006 8:24 pm

Moje sožalje glede ključavnice in radia. Upam da ga najdeš in pol :/:o:/ :-:o

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a B_M_W Sr feb 22, 2006 8:25 pm

Maš prav!!Lopovščina prokletih narkomanof, ko ji bi dobil bi vse privezal in bi morali lizat asfalt 2 tedna pol bi ji pa vse post...!!Mojemu bratu so pa v ponedeljek ukradli avtoradio v CITY PARKU na parkirrišču in so ga dobli, ker je bil policaj v civilu in je pazil bil pa je tudi narkoman!!Ampak med tistim časom ko ga je policaj v civilu lovil je odvrgel avtoradio in ga pol več ni imel pri sebi tak, da bo moral brat tudi kar pozabiti avtoradio!!!Vem da to ne paše sem ampak sem samo omenil o teh gnilih narkomanih, če bi katerega ujel bi mu zobe in nos zarinil u tri .....ne!!!Samo tolko!!!Aja pa mu je tudi prišel noter na klučavnico in ni poškodoval nič drugega!!! :x :x :x
325i Coupe

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Sr feb 22, 2006 8:33 pm

Gotovo ti ga je sunil narkoman :evil: :evil: prekleti narkomani :evil: :evil: Upam da dobiš modela ki ti je sunil radio :evil: :evil:

p.s. Ja pa nobeden ni videl v živo da ti model ukradel radio? Noben ni varen pred krajo,škoda :evil: :evil:
LP
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan Sr feb 22, 2006 8:36 pm

ceres ne, avto je bil parkiran za firmo na zaprtem parkirišču, tam parkiramo samo uslužbenci...
Slika

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Sr feb 22, 2006 8:48 pm

Zakaj sploh imamo policijo, če ti pa rečejo, da ko ti vdrejo v avto in ukradejo avtoradijo, da ga verjetno ne boš nikoli nazaj dobu. :x

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex Sr feb 22, 2006 8:53 pm

Hehe, briga njih tvoj avtoradijo sam da te na radar dobijo al pa ti za pihat dajo!

Drugač pa kaj ljudje delajo zadnje cajte to je prava banda, 2 tedna nazaj so mi doma na dvorišču tako avto pošremfal da ni sam zarezal barve ampak še pleh zravn! :nae
Zadnjič spremenil Asprex, dne Sr feb 22, 2006 8:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay Sr feb 22, 2006 8:55 pm

policaji morjo tud nekak do radiev pridt :P - ne sj se hecam brez zamere.
Pač tko je, sj nimaš kej. Dobiš ga lahko nazaj edin če boš po oglasniku listu.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr feb 22, 2006 9:01 pm

jp, predlagam pregledvanje bolhe nasledn mesc pa prečekeraš pač usak oglas k samo tko prodaja tvoj radio.. pa vsazga pejt pogledat.. še bl pa priporočam usakmu, da si radio pa ostalo opremo nekak označ (kkšna praska ke na ohišje alpakej), da pol takoj vidš da je tvoj.. pol pa pridš tja, pogledaš če je tvoj in če je, samo vzameš kij iz zadnjih zicov pa gledaš izraz na njegovmu obrazu.. nekak nadaljevanje si lohk predstavljate :twisted:

osebno pa raj zašraufam radio notr pa tut če mi pou armature pa radio zjebe, mi res ni važn, sam da ni on zmagu.. gre za princip.. pa še da ga dobim ga z avtom povozm majkemi.. kr lasje se mi naježjo, k pomislm na te narkiče..

sicer pa zavarujte kot dodatno opremo pa vržte tiste 3 jurje na let več pa je ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr feb 22, 2006 9:02 pm

Če je ravno, ni zabavno.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov