lublancan je napisal/-a:če pride panda na bazni tabor na mont everest, ki je na 5900 metrih, pol bo tud za po gorenjski dobra
http://www.angelodarrigo.com/eventi%20ita.htm
CERES je napisal/-a:Ja sem vidu ta avto prejšni teden![]()
![]()
....sej je luštn avto sam se mi zdi da je v živo čist drugačen videti kot na sliki
....za moje drag avto kar ponuja (udobje,velikost) ne vem...
![]()
![]()
Je pa glih primeren za naše gorenjske njive![]()
![]()
![]()
LP
nebivedu je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:če pride panda na bazni tabor na mont everest, ki je na 5900 metrih, pol bo tud za po gorenjski dobra
Na Raidu Libija, ki je bil kak teden nazaj, so italjani testirali pande v puščavi. Po parih dneh so bile vse na tovornjaku naložene. Večinoma so crknle mašine, nekaj je bilo razbitih, vse pa uglavnem polne peska v filtrih. Slabo narejeni avtomobili. Mogoče da jih bodo policaji imeli 5 let, pol bodo pa samo še za na odpad.
lublancan je napisal/-a:če pride panda na bazni tabor na mont everest, ki je na 5900 metrih, pol bo tud za po gorenjski dobra
andrej777 je napisal/-a:Čist dober avto je. Še dobr da se je vsaj eden pameten najdu. To so čist super avti in posebaj če se ceste ožje počasneše in hribovitejše odlični. Res pa ni za relacije in AC.
Puščavski pesek je pa neki čist druzga kot slovenski asvalt. Tam crkujejo avti vredni nekaj 10 miljonov in narjeni za tam, in ketne na motorjih se trgajo po nekaj 1000 km tako da brezveze delat take primerjave.
nebivedu je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:če pride panda na bazni tabor na mont everest, ki je na 5900 metrih, pol bo tud za po gorenjski dobra
Na Raidu Libija, ki je bil kak teden nazaj, so italjani testirali pande v puščavi. Po parih dneh so bile vse na tovornjaku naložene. Večinoma so crknle mašine, nekaj je bilo razbitih, vse pa uglavnem polne peska v filtrih. Slabo narejeni avtomobili. Mogoče da jih bodo policaji imeli 5 let, pol bodo pa samo še za na odpad.
nebivedu je napisal/-a:Če bo kdo šel pogledat na lavrco, kaj je ostalo od lpolicijskih terencel letnika 91(puchi, patroli, defenderji in pajeroti), pol vam bo jasno, kaj bo ostalo po parih letih od teh pand. Tisti terenci so dobesedno razvaline, pa zdrži en puch nepimerno več kilometrov kot bo katerakoli panda zdržala.(po moji oceni ene 15X več kilometrov)
Slide je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Če bo kdo šel pogledat na lavrco, kaj je ostalo od lpolicijskih terencel letnika 91(puchi, patroli, defenderji in pajeroti), pol vam bo jasno, kaj bo ostalo po parih letih od teh pand. Tisti terenci so dobesedno razvaline, pa zdrži en puch nepimerno več kilometrov kot bo katerakoli panda zdržala.(po moji oceni ene 15X več kilometrov)
Ampak ti ne razumeš ali pa nočeš razumet, da prioriteta uporabe tega vozila ni enaka kot je pri Puchih in defenderjih...
Imajo tudi passate 4motion, pa se ne vozijo "v gore" z njimi
nebivedu je napisal/-a:Če bo kdo šel pogledat na lavrco, kaj je ostalo od lpolicijskih terencel letnika 91(puchi, patroli, defenderji in pajeroti), pol vam bo jasno, kaj bo ostalo po parih letih od teh pand. Tisti terenci so dobesedno razvaline, pa zdrži en puch nepimerno več kilometrov kot bo katerakoli panda zdržala.(po moji oceni ene 15X več kilometrov)
nebivedu je napisal/-a:Slide je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Če bo kdo šel pogledat na lavrco, kaj je ostalo od lpolicijskih terencel letnika 91(puchi, patroli, defenderji in pajeroti), pol vam bo jasno, kaj bo ostalo po parih letih od teh pand. Tisti terenci so dobesedno razvaline, pa zdrži en puch nepimerno več kilometrov kot bo katerakoli panda zdržala.(po moji oceni ene 15X več kilometrov)
Ampak ti ne razumeš ali pa nočeš razumet, da prioriteta uporabe tega vozila ni enaka kot je pri Puchih in defenderjih...
Imajo tudi passate 4motion, pa se ne vozijo "v gore" z njimi
Slide ravno v tem je poanta, prioriteta je vožnja po cestah. Tudi s temi terenci se niso vozil drugje kot po cestah(mogoče kdaj pa kdaj na kako njivco), pa so jih uničl tok, da moraš tri kupit, da enga sestaviš da bo normalno delal. V novem mestu so mel patrola k je trikrat na leto zapeljal na njivo, ostalo pa samo po cesti, redno je bil servisiran, pa je sedaj ko ga je garbajs kupil samo še razvalina, vse je uničeno v tem avtu, mašina je poraz, školjka pa je edino kar je celo ostalo. To hočem povedat, da so trpežni terenci razpadali pod policijskimi rokami že pri sami vožnji po cestah, kaj bo šele s pandami. Sej ni problem, če bi en policaj skozi vsa leta službe vozil en avto in bi ga po koncu službe parkiral v garažo in naslednji dan spet sedel vanj. Tukaj so trije različni vozniki na 24 ur zamenjajo in tak avto mora bit vzdržljiv pa četudi voziš samo po cestah. Panda je pa vse prej kot vzdržljiv avto.(nova panda, ne mislim stare, ki je delala res dobro)
Spomnim se da so mel policaji subaru leone na policijski postaji v Logatcu. Tist avto je imel 2x več kilometrov, kot vsi ostali, pa ga niso hotl dat stran tudi ko so jim ponujal 2 nova fokusa, ker je avto delal brez problemov, pa škoda ga ni blo, če je blo treba na njivo zapeljat.
Vsa poanta je v vzdržljivosti avta, ker država si lahko privošči redne servise pri uradnih prodajalcih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov