Alexx je napisal/-a:No, nekateri niste čisto zaštekali bistva. No, mogoče pa sem tudi sam kaj dvoumno napisal. Gre za to, da smo ljudje postali manj pozorni zdaj, ko moramo imeti prižgane luči ves dan. Včasih si moral polagati veliko več pozornosti na promet, preden si pričel prehitevat. Zdaj smo se "polenili" in podzavestno spremljaš samo nasproti vozeče luči. Vedno pa se bo našel nekdo, ki jih bo pozabil prižgat in..
AXioN je napisal/-a:
Pudgar Uroš: ne da te drazm, sam rad bi slisov nekaj "dobrih" razlogov, zakaj so v nekaterih drzavah prepovedane podnev przgane luci? hvala.
lp
Feint je napisal/-a:sicer spet 100 ljudi 100 cudi samo jaz ne razumem zakaj moramo imeti luci przgane podnevi pa se to na soncni strani alp smo doma,jaz nisem slep zato vozim kljub temu da so pravila drugacna vedno z neprizganimi ce pa policaje vidim pa przgem itak ,jebat ga zdaj na svetu je blo vedno vec slepcev kot pa takih ko dobro vidijo ....... zarad mene se lahko vsi na trepalnce postavite jaz ostajam pri svojem
PureTNT je napisal/-a:Feint je napisal/-a:sicer spet 100 ljudi 100 cudi samo jaz ne razumem zakaj moramo imeti luci przgane podnevi pa se to na soncni strani alp smo doma,jaz nisem slep zato vozim kljub temu da so pravila drugacna vedno z neprizganimi ce pa policaje vidim pa przgem itak ,jebat ga zdaj na svetu je blo vedno vec slepcev kot pa takih ko dobro vidijo ....... zarad mene se lahko vsi na trepalnce postavite jaz ostajam pri svojem
Ti nimaš kaj iskat v avtu...
Feint je napisal/-a:sicer spet 100 ljudi 100 cudi samo jaz ne razumem zakaj moramo imeti luci przgane podnevi pa se to na soncni strani alp smo doma,jaz nisem slep zato vozim kljub temu da so pravila drugacna vedno z neprizganimi ce pa policaje vidim pa przgem itak ,jebat ga zdaj na svetu je blo vedno vec slepcev kot pa takih ko dobro vidijo ....... zarad mene se lahko vsi na trepalnce postavite jaz ostajam pri svojem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov