majakamenik je napisal/-a:A mi lahko kdo sporoči, kako bi lahko začela dealati z avtomobili? Prodala sem že par avtomobilov mojih kolegov, ampak rada bi da drugi zvejo o meni in da lahko še komu pomagam pri prodaji! Kako s svojim dealanjem sploh začeti?
INFINITI je napisal/-a:Ummm sonček - just a word of caution; fantje iz davčne zelo veselo klikajo po avto.netih in listajo po salomoncih v iskanju ljudi, ki služijo na črno; glej da ne boš naletel na takšnega "kupca"
sonček je napisal/-a:majakamenik je napisal/-a:A mi lahko kdo sporoči, kako bi lahko začela dealati z avtomobili? Prodala sem že par avtomobilov mojih kolegov, ampak rada bi da drugi zvejo o meni in da lahko še komu pomagam pri prodaji! Kako s svojim dealanjem sploh začeti?
Samo konkurenco boš mel drgač pa glej kje boš prodajal avte npr. če is iz Ljubljane je najboljša lokacija tržaška cesta na zahodni strani lj.
Teh trgovcev je veliko najbolje da enostavni se nikamor ne vpišeš v register ampak enostavno prodajaj na črno. Sam delam tako, samo problem je kako si vzameš čas. Sam ti lahko povem da so me kupci klical vse tam do 1h ponoč al pa že zjutraj ob 6h na to moreš bit pripravljen, sej veš sej si sam prodajal in dobro veš. Tako da sem to malo opustu, ker nimam časa.......je pa ogromno kupcev prek salomonca....lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov