X-Hair je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:poleg nehomologiranih spojlerjev in fedrov itd je imel tudi VIŠJO oznako hitrosti na gumi kot je dovoljena in tudi to je bil prekršek v zapisniku , (poleg alu stopalk za plin, sprednje mrežice ?!?!?! itd)
Avto pa polo 1.4 16v 100km
Tako da ima Okram prav...
No ce bi mene srecal, bi se verjetno tale k****n se vedno iskal ne vem kje. In se se kake 3 leta ne bi naselMislem pa pizdu mater kje mi zivimo. Mislem ja fak ane in potem naj se kdo rece, da delajo v smeri za boljso varnost. Lahko je sram tistega, ki je napisal tale zapisnik. Se vedno mocno upam, da si se zgodbo izmislil. Clovek kupi Ultra high performance gumo in pac ni nizje hitrosti kot W. In sedaj bi on men napisal kazen.
Ma mu kemicnega svicnika noben kirurg vec ne najde.
No tud tole zna kak policaj prebrat in nas zaradi tvojih ispadov še bolj zafrkavat. Pač niso oni krivi če je nekdo na ministerstvu, ki ve samo to da je guma okrogla in črna pisal zakon.Policaji samo opravljajo svoj job tako kot mi vsi......je pa res da homologacija ni đabe in če imaš vpisano H je to H in ne W ....po zakonu prekršek