Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Centralno zaklepanje + alarm?

Napisal/-a mlacar So mar 11, 2006 7:50 pm

Pozdravljeni!

Iščem en povrpečn komplet alarma in centralnega zaklepanja (daljinsko ni nujno, nebi se pa nč branu)... Zdj me zanima, se splača to sam vgradit, al priporočate kakšnega monterja v Kamniku, Domžale in seveda v širši okolica. Pa še pribljižne cene pri katerih se da pričakovati kaj dokaj solidnega, najraje kar konkreten model, za katerega veste da je uredu in mi ga priporočate. To pa tut vem, več dnarja več varnosti :!:

HVALA za pomoč!

LP

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec So mar 11, 2006 7:55 pm

alamr je v smislu varnosti po mojenerelavantno- če začne pred blokom ''cvilt'' noben ne pogleda kva se dogaja- vsaj moje izkušnje so take
po moje je bolš dat gumb za fizično ustavitev (na menjalnik al pa dovod goriva), pa centralca
lp

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback So mar 11, 2006 9:44 pm

v trzinu...harpoon
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
nadie
Nov uporabnik

Napisal/-a nadie So mar 11, 2006 10:09 pm

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar So mar 11, 2006 10:34 pm

Kolk se pa gibljejo kj cene kompletov?

Uporabniški avatar
nadie
Nov uporabnik

Napisal/-a nadie So mar 11, 2006 10:41 pm

Cist odvisno od znamke alrama, od tega, kaj alarm zna, ali imas ze motorcek ali ne itd. Kot je predhodnik ze napisal, je tudi po mojem mnenju najmanj to, da ima motor blokado. Potem je tu se na kaj vse je alarm (vsa vrata, tudi havba, notranjost...). Kot je opcij mnogo, je tudi cen.

Uporabniški avatar
xyxyxy
Novinec

Napisal/-a xyxyxy Ne mar 12, 2006 1:24 pm

kljukec je napisal/-a:alamr je v smislu varnosti po mojenerelavantno- če začne pred blokom ''cvilt'' noben ne pogleda kva se dogaja- vsaj moje izkušnje so take
po moje je bolš dat gumb za fizično ustavitev (na menjalnik al pa dovod goriva), pa centralca
lp

Tudi če noben ne pogleda, lopov ne bo kar mirno stal poleg avtomobila, ki tuli kot zmešan. Poleg tega bo rabil več časa, da zaštarta avto zaradi dodatne blokade motorja, ki jo ima alarm. Nasplošno se raje lotijo krast avtomobile brez alarma, zato se alarm vseeno splača imet.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne mar 12, 2006 2:02 pm

sej gre se tut za bl, kaj ti lohk iz avta odnesejo.. kaj mi pomaga blokada motorja, če mi poberejo vso opremo vn..

lp
Slika

Uporabniški avatar
nadie
Nov uporabnik

Napisal/-a nadie Ne mar 12, 2006 4:16 pm

Opremo ti v glavnem poberejo dzunkiji....najprej se bodo lotil avtov brez alarma....Tist, k se je zapicil tocno v tvoj avto pa se bo potrudil alarm gor alarm dol. Kolegu so vlomili in mu ukradli spegle pa radio. Skoda na vratih ogromna. Vrednost ukradenega in poskodovanega je presegla 2x ceno alarma. Ce ne drugega odganja priloznostne tatice.

Poznam pa tud modela s petko, ki pusca avto odklenjen. Pravi, kdor bolj rabi ta avto kot jaz, naj ga pa kr odpelje... :lol: Ce pa je tu zaradi kraje, naj si pa v miru vse ogleda in uvidi, da ni nic vrednega za okrasti. Pri tem pa vsaj skode na vratih, sipi, ni.

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Ne mar 12, 2006 11:07 pm

Cene se gibljejo tam od nekje 18 k pa gor, odvisno od funckcij alarma. So pa že osnovni alami od Meta sistems ali Stal-a kar vredu zadeva.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov