Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Ne mar 12, 2006 4:56 pm

cruiser1 je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:Ma za te "preklete" avtomobile zmečem res skoraj ves denar! Samo za bencin porabim najmanj70.000sit na mesec. Kje je pol še vzdrževanje ,registracija, dodatna oprema ,...Sploh nočem vedeti koliko so me že stali moji avtomobili ker bi me lahko minilo veselje do njih! :P

Če imaš probleme glede porabe ti priporočam nakup kakšnega dizla saj boš ogromno oz. veliko prišparal bi gorivu.

lp

Life is too short to drive golf diesel :twisted:

sej ne obstaja sam golf ;)

Tako je ne obstaja samo golf dizel ampak tudi marsikateri drugi avti. Druge rešitve ne vidim tako da se ti splača dizla kupt.Tist golf dvojka je en normalen avto k se da pocen vozt da o čem drugem govorim kakšen je je odveč...
lp

Vidm da ne prideva skupi! :g: DIZEL ME NE ZANIMA! Če bi se že odločil šparat potem bi si raje avto predelal na plin in potem lahko kombineram PLIN-BENCIN!
Sploh pa: mal denarja mal muzke :P

Ja po,pa ne vem če ti je v veselje dajat 60-70 jurjev na mesc za bencin pol ti je OK. Sam na tvojem mestu bi si vsaj nabavil bencinarja z manjšo porabo. Ni ti ne vem ker avto imaš.?
lp

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Ne mar 12, 2006 5:03 pm

american muscle :twisted:
evo še link do njegovga avta:
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... ar_id=9613
mislm da se tak avto ne more primerjati z dizlom :P

lp
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Benady
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Benady Po mar 13, 2006 3:46 pm

Za uporabo avta mi gre točno 20% letnega dohodka, brez da upoštevam izgubo vrednosti in nabavo (sem ga skeširal).

Sem bil pozitivno presenečen ob izračunu. Po filingu se mi je zdelo da bo % večji.

Moj nasvet: ne takoj pri 18ih vzeti pufa za uber stroj, raje začnite z malim rabljenim in šibkejšim avtom, dokler se nekaj $ ne prišpara, nekaj bonifikacije za zavarovanje ne nabere in nekaj želje za hudo stylanim avtom preboli.

Kdor razume zadnji odstavek, se strinja. Ostali bojo na lastnem žepu spoznali čez 5 / 10 / n let. Ali pa nikoli.

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none To mar 14, 2006 12:10 pm

Jaz delam več al manj za avto :) Obroki za kredit, bencin, zavarovanje, styling.. Tudi jaz si hrano več al manj kupim sam in dam doma nekaj za stanovanje in stroške. Zakaj bi šel drugam živet, če pa imamo vlko bajto?

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA To mar 14, 2006 1:08 pm

...kakšna debata
.... veliko, ampak če ga ne bi v avto,bi ga pa kam drugam, recimo rač. oprema, studio ,itd.....
ne vem pa kaj ima to veze , če živimo/živite pri tastarih.....

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench To mar 14, 2006 3:04 pm

Če živimo pri ˝tastarih˝potem že nekak po defaltu ostane nekaj več denarja za kakšne druge namene (so pa seveda tudi izjeme), saj redko kdo daje staršem toliko denarja kot so tržne najemnine za stanovanje pa še stroške zraven.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov