Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Po mar 13, 2006 11:19 pm

Borko je napisal/-a:Kolko jaz vidimi po teh rezultatih so bralci te revije prave avtoje kot so mercedes, bmw, audi, vw le od dalec vidli.. :lol: :lol:

Jaz j***a vozim, ti pa tud. Sprijazni se. Vsak cigan svojga konja hvali.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Po mar 13, 2006 11:35 pm

Symon je napisal/-a:
metallic je napisal/-a:Nissanovci so pa čarovniki... :shock: En let so celo slabši od njihovega lastnika, drugo leto pa spet med elito... :shock:

HALOOO! Nissan. 8)

Ja nissan ja. :D Ko sm gledu zanesljivost po modelih, so mel največ okvar. To je blo lansko leto e mi zdi... :oops:

Dego
Novinec

Napisal/-a Dego Po mar 13, 2006 11:38 pm

in zakaj bi naj bil renault tako nizko ?

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Po mar 13, 2006 11:46 pm

martk je napisal/-a:
Borko je napisal/-a:Kolko jaz vidimi po teh rezultatih so bralci te revije prave avtoje kot so mercedes, bmw, audi, vw le od dalec vidli.. :lol: :lol:

Jaz j***a vozim, ti pa tud. Sprijazni se. Vsak cigan svojga konja hvali.

Super :!: :!:
Te se bom pa jaz z Audijevimi pa Mercedesovimi jajci pelo, vi pa uživajte v Mazdini in Toyotini zanesljivosti oz. preprostosti. :P :P

Če bojo cene Mercedesa, pa še kerga nižje uvrščenega dol padle bom jaz zelo vesel :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass To mar 14, 2006 12:09 am

Za začetek dve besedi: TOP GEAR.

Ne morte me prepričat, da je nemška revijica naredila bolj ekstenzivno in kredibilno raziskavo kot Top gear, ki je celo leto nabiral podatke, da so potem lahko naredili statistiko. Glede na to, da so pregovorno zanesljive in dobre znamke kot so subaru, volvo in saab izpuščeni iz rezultatov, mislim, da lahko z gotovostjo trdimo, da vzorec "anketiranih" vozil ni reprezentativen in ne odraža dejanskega stanja.
Zanimivo bi bilo vedeti, kdo je financiral raziskavo. Peugeot že ne :P

http://www.bbc.co.uk/topgear/survey/top_10.shtml - prvih 10

http://www.bbc.co.uk/topgear/survey/last_10.shtml - zadnjih 10

http://www.bbc.co.uk/topgear/survey/category.shtml - zmagovalci po kategorijah

http://www.bbc.co.uk/topgear/survey/2004/index.shtml - še rezultati iz leta 2004

Ti testi kažejo veliko stopnjo kontinuence, kar kaže na to, da so bili testi kvalitetno oblikovani, saj se mnenje ljudi v enem letu ne more drastično spremeniti, razen če gre za nek izjemno dober/slab model avtomobila, katerega lastnosti v dobrem ali slabem smislu zelo odstopajo od pričakovanega (mercedes M-klasa v letu 2004)

Pa zdaj povejte kaj se vam zdi bolj zanesljiv vir informacij. Jaz sem svoje mnenje izjasnil.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI To mar 14, 2006 12:11 am

metallic je napisal/-a:
Symon je napisal/-a:
metallic je napisal/-a:Nissanovci so pa čarovniki... :shock: En let so celo slabši od njihovega lastnika, drugo leto pa spet med elito... :shock:

HALOOO! Nissan. 8)

Ja nissan ja. :D Ko sm gledu zanesljivost po modelih, so mel največ okvar. To je blo lansko leto e mi zdi... :oops:

Ti si se prej krepko zmotil
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To mar 14, 2006 9:27 am

Škoda je predaj zato, ker je cenejša, če mene vprašaš.

INFINITI je napisal/-a:@ skeptiki: Zelo čudno potem da se uvrstitve od leta do leta od raziskave do raziskave tako malo razlikujejo kaj?
-Ajde tisti ki ste skeptiki glede svoje znamke; tele raziskave stanejo na miljone in zaposlujejo veliko število ekspertov na vseh področjih, še posebej raziskovalnem. Povejte končno kakšno neizpodbitno dejstvo, ki ruše te raziskave, pa kaj več kot tiste fore "Jaaaa..... ammmmm....moj avto se pa še ni pokvaril...ja...." - LOL. Ja a zdej si pa ti in tvoj EDEN avto merilo tržišča al kaj? -Resno no, zanima me kaj boste takšni rekli, ker itak da bo ta tema končala pod klučem kot vse takšne doslej.

Ja valda, ful svetovnih strokovnjakov. :lol:
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To mar 14, 2006 10:41 am

Ja tole zadovoljstvo kupcev ki je zraven zna zelo zmešat stvari. Te stvari bi mogle stat na statistiki in ne na mišljenju ljudi pa bi blo mogoče kej drugač. Nekdo ki bo kupu enga chevroleta za 2 miljona bo hitr zadovoljen z njemu če se je prej v jugotu vozu. Nekdo ki bo pa za 15-20 miljonov kupu Mercedeza, BMW-ja, Audija.... bo pa jambral za vsako malenkost in bo zelo kritičen do avta. Ker pač hoče za tak dnar idealen avto brez napak kar pa ne obstaja.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To mar 14, 2006 10:44 am

Res cudno, ane andrej777... (problem je ker se kvarijo vec kot cenovno bolj ugodni avti, kaj pa pravzaprav nudijo pol se??? :idea:)

:roll: :lol: :roll: :lol:
Zadnjič spremenil HajdukS, dne To mar 14, 2006 4:51 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To mar 14, 2006 4:46 pm

Tomcatter je napisal/-a:Te se bom pa jaz z Audijevimi pa Mercedesovimi jajci pelo, vi pa uživajte v Mazdini in Toyotini zanesljivosti oz. preprostosti. :P :P

Prav. :roll:
Kaj iščeš prepir??? :evil: Nihče (vsaj jaz ne) te ni žalil. Kaj se spet (mislim, da sem to že napisal) ravno vi (vozniki Nemcev) nekaj bunite. :roll: Ne Renaultovci, Ne Peugeotvoci, in nihče drug se ne pritožuje. Edino vi imate pač oh in sploh avtomobile, ki se ne kvarijo in se jim zato dogaja krivica. Ostali imamo pa "preproste" avtomobile. :evil: S tem si tudi pokazal svojo domnevno večvrednost, da so nemci boljši. ;) Raje si požvižgajte v brk pa pojdite brat drugo temo, kjer so Nemci pohvaljeni. Če ne znate sprejeti kritike. Ne pa iskati prepira. :evil:
PS: A si sploh prebral moj post zgoraj? :roll: Skratka tale debata je padla spet pod vsako mejo in zato je tudi moj post takšen. :evil:
Sicer sem pa že napisal NAJ NEKDO IZBRSKA KAKŠNE KRITERIJE SO UPORABLJALI!
Potem se bomo naprej pogovarjali. ;)
@metallic. Sem se hecal. Vem, da so se kvarili kar sem tudi napisal. ;) Ampak najverjetneje so odkrili vzroke (kot sem napisal, zanje je bil najbrž šok menjava lastnikov in posledično cenejši dobavitelji, šparanje itd.) Človek dobi občutek, da ste na forumu sami lenuhi, ki preberete kakšne malenkosti, utemeljenih spisov se vam pa ne da brati.
Fu****si! :lol:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To mar 14, 2006 5:01 pm

Symon je napisal/-a:
Tomcatter je napisal/-a:Te se bom pa jaz z Audijevimi pa Mercedesovimi jajci pelo, vi pa uživajte v Mazdini in Toyotini zanesljivosti oz. preprostosti. :P :P

Prav. :roll:
Kaj iščeš prepir??? :evil: Nihče (vsaj jaz ne) te ni žalil. Kaj se spet (mislim, da sem to že napisal) ravno vi (vozniki Nemcev) nekaj bunite. :roll: Ne Renaultovci, Ne Peugeotvoci, in nihče drug se ne pritožuje. Edino vi imate pač oh in sploh avtomobile, ki se ne kvarijo in se jim zato dogaja krivica. Ostali imamo pa "preproste" avtomobile. :evil: S tem si tudi pokazal svojo domnevno večvrednost, da so nemci boljši. ;) Raje si požvižgajte v brk pa pojdite brat drugo temo, kjer so Nemci pohvaljeni. Če ne znate sprejeti kritike. Ne pa iskati prepira. :evil:
PS: A si sploh prebral moj post zgoraj? :roll: Skratka tale debata je padla spet pod vsako mejo in zato je tudi moj post takšen. :evil:
Sicer sem pa že napisal NAJ NEKDO IZBRSKA KAKŠNE KRITERIJE SO UPORABLJALI!
Potem se bomo naprej pogovarjali. ;)
@metallic. Sem se hecal. Vem, da so se kvarili kar sem tudi napisal. ;) Ampak najverjetneje so odkrili vzroke (kot sem napisal, zanje je bil najbrž šok menjava lastnikov in posledično cenejši dobavitelji, šparanje itd.) Človek dobi občutek, da ste na forumu sami lenuhi, ki preberete kakšne malenkosti, utemeljenih spisov se vam pa ne da brati.
Fu****si! :lol:

Vozniki nemcev? Bodi malo bolj natancen, jst ne vidim voznikov fordov, oplov, porschejev... ki se zmrdujejo nad takimi testi... (zmrdujejo se tisti ki vejo da je to res in jih boli, sploh ob pomisli kok so dal denarja za avto)

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To mar 14, 2006 5:32 pm

HajdukS je napisal/-a:Vozniki nemcev? Bodi malo bolj natancen, jst ne vidim voznikov fordov, oplov, porschejev... ki se zmrdujejo nad takimi testi... (zmrdujejo se tisti ki vejo da je to res in jih boli, sploh ob pomisli kok so dal denarja za avto)

Se opravičujem. Predvsem bozniki BMWjev, Mercedesov, in VWjev. :roll:
Sem napisal. Če se ne strinjajo s testom in nimajo bolj pametnega za dodati kot to, da naj ostali kar uživamo v "prepsrostosti Toyot in Mazd" naj raje preskoči temo. :idea:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To mar 14, 2006 5:45 pm

Naj se raje malo zjokajo se ob tem:

http://money.cnn.com/2004/11/08/pf/auto ... liability/

:D

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To mar 14, 2006 5:53 pm

temo zaklepam, ker je SPET prišlo do kreganja, razdelili pa bom tudi kartone, ko bomo predebatirali in prebrali kdo si jih zasluži

LP
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov