Debate, ki niso vezane na ostala področja...

alesy
Novinec

Avtodata

Napisal/-a alesy Če mar 16, 2006 11:47 am

Jaz bi samo neki vprašal.
V eni temi sem bral, da lahko nekako kilometre v avtomobilu resetiraš. Me pa zanima, če je to to. V programu avtodata sem našel pod temo reset, nek konektor, pač s katerim gor računalnik obesiš in tako, ampak v temu resetu kaže kateri dve žički sta za reset.
Torej če bi jaz ti dve žički povezal za sek, dve, bi se računalnik kao resetiral, in bi kazalo 0 km na števcu. Al kako je s tem.

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če mar 16, 2006 12:30 pm

tole ravno ni tema za razspravljat... :roll:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Če mar 16, 2006 12:42 pm

Si ti pravi "kilometre resetiraš". :/:o:/ Lahko pa servisni interval resetiraš ...

Če hočeš kilometre resterart, pa je treba kurzšlus na računalniku narediti. Prvi pa zadnji kabel daj skup, pa boš kilometre nastavil na nulo. Preverjeno!

Uporabniški avatar
no_name
Novinec

Napisal/-a no_name Če mar 16, 2006 12:46 pm

milankregar je napisal/-a:Si ti pravi "kilometre resetiraš". :/:o:/ Lahko pa servisni interval resetiraš ...

Če hočeš kilometre resterart, pa je treba kurzšlus na računalniku narediti. Prvi pa zadnji kabel daj skup, pa boš kilometre nastavil na nulo. Preverjeno!

pa ko boš resetiral računalnik boš verjetno še kaj drugega "nastavil na nulo". :lol:

alesy
Novinec

Napisal/-a alesy Če mar 16, 2006 1:06 pm

No v eni od tem je nekdo pisal, da sosed njegovemu očetu nekak resetira kilometre, pa sem sam vprašal, če je to to.

Zanima me če je že kdo kaj takega delal . Lol.
Resetiral comp.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Če mar 16, 2006 1:13 pm

alesy je napisal/-a:No v eni od tem je nekdo pisal, da sosed njegovemu očetu nekak resetira kilometre, pa sem sam vprašal, če je to to.

Zanima me če je že kdo kaj takega delal . Lol.
Resetiral comp.

resetiranje servisnega intervala pa resetiranja števca je neki zlo različnga
podpis

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Če mar 16, 2006 1:20 pm

milankregar je napisal/-a:Si ti pravi "kilometre resetiraš". :/:o:/ Lahko pa servisni interval resetiraš ...

ma ti jest s kladivom resetiram stevec na nulo. za jurja :) ni treba nic racunalnik v kratek stik spravljat...

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Če mar 16, 2006 2:35 pm

Po pravici povedano se da kilometre nastavit na nulo zgolj s pritiskom na gumb ... ne rabiš nobene avtodate in podobnega.

Jaz svoj števec vedno tako nastavim na nulo, ko grem tankat. :P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov