Dariooo je napisal/-a:js bi prvo kot prvo to prijavu policiji, tko da ne bo kdo tvoje tablice zlorabljal, ker mozno je tudi da jo je kdo ukradu......pol pa bi se kr pri njih naprej pozanimal..
samo ene tablice ne bos dobil.....edino je da bos to tablico nasu, oz jo bo kdo nesu na policijo....druga moznost pa je da gres na upravno enoto in dobis obe nove tablici + nove dokumente....vsaj zdi se mi da je tko...
LP
joker_1 je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:js bi prvo kot prvo to prijavu policiji, tko da ne bo kdo tvoje tablice zlorabljal, ker mozno je tudi da jo je kdo ukradu......pol pa bi se kr pri njih naprej pozanimal..
samo ene tablice ne bos dobil.....edino je da bos to tablico nasu, oz jo bo kdo nesu na policijo....druga moznost pa je da gres na upravno enoto in dobis obe nove tablici + nove dokumente....vsaj zdi se mi da je tko...
LP
zakaj je nebi dubu...sej lahko dvigneš še 3jo tablico,rečeš pač da rabiš za prikolico,sej učas je blo tko...kako pa nej dam na prikolico,jo nej narišem gor...potem bi šel pa na policijo jo prijavt...
JaNi|86 je napisal/-a:joker_1 je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:js bi prvo kot prvo to prijavu policiji, tko da ne bo kdo tvoje tablice zlorabljal, ker mozno je tudi da jo je kdo ukradu......pol pa bi se kr pri njih naprej pozanimal..
LP
zakaj je nebi dubu...sej lahko dvigneš še 3jo tablico,rečeš pač da rabiš za prikolico,sej učas je blo tko...kako pa nej dam na prikolico,jo nej narišem gor...potem bi šel pa na policijo jo prijavt...
ni za prikolico narobe obrnjena ?
VLEKAR je napisal/-a:pred kratkim sem izgubil tablico na tovornem vozilu,postopek:na občini izpolniš zapisnik kje kdaj si tablico izgubil,nato vrneš še ostalo tablico,kupiš nove tablice ter dobiš novo prometno dovoljenje,strošek cca 5000sit
s tretjo tablico ne gre kar tako,imeti moraš vpisano vlečno kljuko,pogoj pa je še to da moraš imeti že prej naročene 3 tablice,ker nimso vse tablice v 3 kosih,večina jih je v dveh kosih(2.kom.)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov