Debate, ki niso vezane na ostala področja...

makoto
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

[size=18]Izgubljena reg. tablica[/size]

Napisal/-a makoto Pe mar 17, 2006 10:07 pm

Zivjo!

A bi mi lahko kdo povedu,kaj je najbolse narediti v tem primeru,ko izgubis tablico.
Pred 1 dnevom sem izgubil zadnjo tablico in zdaj nevem kaj naj naredim.Ali naj grem enostavno po nove tablice ali se lahko kupi samo ena,kako to poteka?
Lep pozdrav

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Pe mar 17, 2006 10:59 pm

js bi prvo kot prvo to prijavu policiji, tko da ne bo kdo tvoje tablice zlorabljal, ker mozno je tudi da jo je kdo ukradu......pol pa bi se kr pri njih naprej pozanimal..
samo ene tablice ne bos dobil.....edino je da bos to tablico nasu, oz jo bo kdo nesu na policijo....druga moznost pa je da gres na upravno enoto in dobis obe nove tablici + nove dokumente....vsaj zdi se mi da je tko...

LP

joker_1
Nov uporabnik

Napisal/-a joker_1 So mar 18, 2006 5:04 pm

Dariooo je napisal/-a:js bi prvo kot prvo to prijavu policiji, tko da ne bo kdo tvoje tablice zlorabljal, ker mozno je tudi da jo je kdo ukradu......pol pa bi se kr pri njih naprej pozanimal..
samo ene tablice ne bos dobil.....edino je da bos to tablico nasu, oz jo bo kdo nesu na policijo....druga moznost pa je da gres na upravno enoto in dobis obe nove tablici + nove dokumente....vsaj zdi se mi da je tko...

LP

zakaj je nebi dubu...sej lahko dvigneš še 3jo tablico,rečeš pač da rabiš za prikolico,sej učas je blo tko...kako pa nej dam na prikolico,jo nej narišem gor...potem bi šel pa na policijo jo prijavt...

Uporabniški avatar
JaNi|86
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JaNi|86 So mar 18, 2006 5:10 pm

joker_1 je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:js bi prvo kot prvo to prijavu policiji, tko da ne bo kdo tvoje tablice zlorabljal, ker mozno je tudi da jo je kdo ukradu......pol pa bi se kr pri njih naprej pozanimal..

LP

zakaj je nebi dubu...sej lahko dvigneš še 3jo tablico,rečeš pač da rabiš za prikolico,sej učas je blo tko...kako pa nej dam na prikolico,jo nej narišem gor...potem bi šel pa na policijo jo prijavt...

ni za prikolico narobe obrnjena ?

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ So mar 18, 2006 5:27 pm

JaNi|86 je napisal/-a:
joker_1 je napisal/-a:

LP

ni za prikolico narobe obrnjena ?

tista so prikolice za večjo nosilnost katere je potrebno posebej registrirat ;)
za te navadne prikolice do 750 kil nosilnosti pa samo dvigneš 3. tablico
litr bencina, litr olja ;)

VLEKAR
Novinec

Kraj: cviček land

Napisal/-a VLEKAR So mar 18, 2006 5:32 pm

pred kratkim sem izgubil tablico na tovornem vozilu,postopek:na občini izpolniš zapisnik kje kdaj si tablico izgubil,nato vrneš še ostalo tablico,kupiš nove tablice ter dobiš novo prometno dovoljenje,strošek cca 5000sit

s tretjo tablico ne gre kar tako,imeti moraš vpisano vlečno kljuko,pogoj pa je še to da moraš imeti že prej naročene 3 tablice,ker nimso vse tablice v 3 kosih,večina jih je v dveh kosih(2.kom.)
kit bo zacelil use,kit bo polepšal avto le.....

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Ne mar 19, 2006 1:23 pm

fotr ko si je namontiral kljuko je šel po 3. tablico, pa so ble tiste tablice že skoraj 10 let na avtu (takoj ko smo jih menjali iz jugoslovanskih...).enostavno naredijo 1 tablico, je pa res cenejše ko se avto registrira da takoj vzameš 3 ker je res minimalna razlika
litr bencina, litr olja ;)

andrazzupan
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a andrazzupan Ne mar 19, 2006 1:55 pm

Mene so čez dva dni poklicali iz policije naj jo pridem iskat. :D

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K Ne mar 19, 2006 2:43 pm

Jaz sem bil zadnjič na policiski postaji v MB pa je mel policaj tolko tablic v pisarni da bi jih lahko prodajal :D

joker_1
Nov uporabnik

Napisal/-a joker_1 Po mar 20, 2006 5:41 am

VLEKAR je napisal/-a:pred kratkim sem izgubil tablico na tovornem vozilu,postopek:na občini izpolniš zapisnik kje kdaj si tablico izgubil,nato vrneš še ostalo tablico,kupiš nove tablice ter dobiš novo prometno dovoljenje,strošek cca 5000sit

s tretjo tablico ne gre kar tako,imeti moraš vpisano vlečno kljuko,pogoj pa je še to da moraš imeti že prej naročene 3 tablice,ker nimso vse tablice v 3 kosih,večina jih je v dveh kosih(2.kom.)

Hvala za ifo. oz. da si me popravil, kot kaže je zdej malo drugače kot par let nazaj... ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov